Rekao je "ako mu jos jedna plata zakasni tuzit ce klub"

Rekao je "ako mu jos jedna plata zakasni tuzit ce klub"
Svađa zbog nekog Ovčine, koji nam nije ni potreban.MostarskiSin je napisao/la: ↑31 jan 2022, 19:47Nemamo mi tu sta pjeniti, igrac je pod ugovorom i grijat ce klupu do kraja sezone najvjerovatnije. Pored vas, imao je i zvanicnu ponudu od Rijeke, plata bogovska ali Velez mu ne da papire a oni nisu voljni platiti odstetu.
Gori smo mi što im damo Salčina.
To je toVanja8 je napisao/la: ↑31 jan 2022, 20:31Ma sta se tu ima raspravljati, nisu prihvatili onoliko koliko smo im nudili za njega i tu je kraj price...
Rijeka im nije ponudila nista i oni znaju sta je najbolje za Velez...
Covjek ce mozda presjediti na tribinama ta tri mjeseca i onda ode za nula KM i treba postovati ono sto odluce...
Radi se o dobrom fudbaleri, pa kako god bilo ,nek im je sretno i klubu i igracu...
I ne znam sta se uvijek hvatate za "bratski klubovi" .. valjda je do sada jasno bilo, a ako i dalje nije nacrtati cemo, da se to "bratski klubovi" veze samo za navijace a ne za upravu i igraceVanja8 je napisao/la: ↑31 jan 2022, 20:31Ma sta se tu ima raspravljati, nisu prihvatili onoliko koliko smo im nudili za njega i tu je kraj price...
Rijeka im nije ponudila nista i oni znaju sta je najbolje za Velez...
Covjek ce mozda presjediti na tribinama ta tri mjeseca i onda ode za nula KM i treba postovati ono sto odluce...
Radi se o dobrom fudbaleri, pa kako god bilo ,nek im je sretno i klubu i igracu...
ACHTUNG ACHTUNGsvrakino1921 je napisao/la: ↑31 jan 2022, 21:03FK Željezničar je potvrdio još jedan ulazni transfer.
Austrijanac stigao u Željezničar sa sjevera Evrope!
Novi napadač Plavih postao je Aleksandar Vučenović koji na Grbavicu stiže iz finske Hakke.
Jaoo
Jaooo
![]()
Dobar.svrakino1921 je napisao/la: ↑31 jan 2022, 21:07ACHTUNG ACHTUNGsvrakino1921 je napisao/la: ↑31 jan 2022, 21:03FK Željezničar je potvrdio još jedan ulazni transfer.
Novi napadač Plavih postao je Aleksandar Vučenović koji na Grbavicu stiže iz finske Hakke.
Jaoo
Jaooo
![]()
![]()
Nemojte javno iznositi broj članova, svi vam čitaju koliko imate novih članova.svrakino1921 je napisao/la: ↑31 jan 2022, 21:07ACHTUNG ACHTUNGsvrakino1921 je napisao/la: ↑31 jan 2022, 21:03FK Željezničar je potvrdio još jedan ulazni transfer.
Jaoo
Jaooo
![]()
![]()
Ja ne vidim sšta drugo možemo
Trenutno korisnika/ca: GradKamena2, HyperOS, Shategabri i 30 gostiju.