Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Posto je prvi post.. Pozdrav za ekipu.
Cisto da iskomentarisem situaciju.
Sve u svemu zadovoljan sam danasnjim danom, posebno ukoliko Charlie potpise,a sve izgleda tako da hoce. Carroll je strasan igrac, samo 22god. dokazan u polusezoni i u reprezentacijama. Igrac koji hoce da igra za ovaj klub, za razliku od toresa koji poslednju godinu nije onaj stari..Gledajuci njegovu igru i on je precenjen kao i Carroll, hvala mu za sve, ali kao sto kaze Kenny >> Igraci koji zele da igraju za klub su jedini vazni klubu!
Evo jedan od boljih clanaka danas >> http://www.liverpoolecho.co.uk/liverpoo ... -28087415/
YNWA!
Cisto da iskomentarisem situaciju.
Sve u svemu zadovoljan sam danasnjim danom, posebno ukoliko Charlie potpise,a sve izgleda tako da hoce. Carroll je strasan igrac, samo 22god. dokazan u polusezoni i u reprezentacijama. Igrac koji hoce da igra za ovaj klub, za razliku od toresa koji poslednju godinu nije onaj stari..Gledajuci njegovu igru i on je precenjen kao i Carroll, hvala mu za sve, ali kao sto kaze Kenny >> Igraci koji zele da igraju za klub su jedini vazni klubu!
Evo jedan od boljih clanaka danas >> http://www.liverpoolecho.co.uk/liverpoo ... -28087415/
YNWA!
Pomalo ba ne mogu da pročitam sve.
Da ne bih sada sve čitao nazad(nekih 15 stranica) jel može neko ukratko ko je došao,otišao za koliko love itd...
Hvala !

Da ne bih sada sve čitao nazad(nekih 15 stranica) jel može neko ukratko ko je došao,otišao za koliko love itd...
Hvala !

FK Pjetlovi
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Jos uvijek se nista 100% ne zna. Navodno dolaze Carroll i Charlie ( oko 44 miliona zajedno ), a odlazi Torresreds je napisao/la:Pomalo ba ne mogu da pročitam sve.![]()
Hvala !
za 48 milikica. Dobri smo 4 miliona koje ce Linda potrositi na stikle, pedikire, manikire par vila u Spaniji i
Grckoj itd. dok ce Henry platiti najskuplje masaze te otvoriti striptiz bar blizu Anfielda

- Ponos Torina
- Kontakt:
kao sto jedan rece Van Damme dolazi na Anfield

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Torres Da Killa.!.
- Kontakt:
Takooo je Commolli , takooo se poslujeee.. Ne daj Torresu da ide dok ne zavrsis sebi dostojnu zamjenu.. Da me neko pitao da biram izmedju Benzeme, Lukakua, Llorentea i Carrollla ja bih bez ikakvog razmisljanja izabrao Carrolla..
Znaci mlad,talentovan, 1.91, bilderski gradjen,pokretan sa tehnikom,mirom i zavrsnicom.. Realna vrjednost njegova je 25miliona, stim sto je englez jos 5 miliona i stim da dolazi posljednji dan januarskog roka +5miliona dosli smo na 35 miliona.. Ako se uzme da ima ugovor sa Newcastlom jos 4-5 godina a kod nas ce potpisati ugovor 5-6 godina moze se tolerisati..
Sto se mene tice Adam moze doci a i ne mora jer imamo Lucasa koji nije nista losiji od njega..
Ajd makar nek nam se uigrava ekipa ovo pola godine a ne da mi Torres igra pa da ode, ionako nam je ova sezona sjebana, gore ne moze biti.. Ocekujem da cemo igrati sa 2 napadaca bez krilnih u veznom sa ofanzivnim bekovima.
------------Reina--------------
-------Skrtel----Agger------
Kelly-------Lucas--------Glen
-----Meirele----Gerrard------
------------J.Cole---------------
------Suarez-----Carrol-------
Znaci mlad,talentovan, 1.91, bilderski gradjen,pokretan sa tehnikom,mirom i zavrsnicom.. Realna vrjednost njegova je 25miliona, stim sto je englez jos 5 miliona i stim da dolazi posljednji dan januarskog roka +5miliona dosli smo na 35 miliona.. Ako se uzme da ima ugovor sa Newcastlom jos 4-5 godina a kod nas ce potpisati ugovor 5-6 godina moze se tolerisati..
Sto se mene tice Adam moze doci a i ne mora jer imamo Lucasa koji nije nista losiji od njega..
Ajd makar nek nam se uigrava ekipa ovo pola godine a ne da mi Torres igra pa da ode, ionako nam je ova sezona sjebana, gore ne moze biti.. Ocekujem da cemo igrati sa 2 napadaca bez krilnih u veznom sa ofanzivnim bekovima.
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole
- Ponos Torina
- Kontakt:
Torres Da Killa.!. je napisao/la:Takooo je Commolli , takooo se poslujeee.. Ne daj Torresu da ide dok ne zavrsis sebi dostojnu zamjenu.. Da me neko pitao da biram izmedju Benzeme, Lukakua, Llorentea i Carrollla ja bih bez ikakvog razmisljanja izabrao Carrolla..
daj volis Lucasa pa pises da nije nista losiji....Adam je izmislio fudbal za Lucasa....Kakve lopte dijeli Adam,kakvi korneri,slobodnjaci i slicne stvari a sta radi Lucas?
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
@Torres Da Killa, umjesto Colea piši Adama 

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Adam i Carroll bi strasno saradjivali. Koju god Charlie loptu posalje Andy posprema u gol.
Niske lopte Meirelesa i Gerrarda Suarez trpa u protivnicke mreze. Odlican tim se pravi, ovo je pocetak
novog - strasnog Liverpoola.

Niske lopte Meirelesa i Gerrarda Suarez trpa u protivnicke mreze. Odlican tim se pravi, ovo je pocetak
novog - strasnog Liverpoola.

- Ponos Torina
- Kontakt:

- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
Znaci to je to Torres Out Carroll In. Sve u svemu dobar prelazni rok bilo je nekih stvari na koje nismo racunali(odlazak Torresa) al dobro nasla se zamena svaka cast, torresu se mozemo zahvaliti na lepe trenutke ali i dobro izvizdati kad bude igrao protiv nas ako misli da je chelsea veci klub od nas grdno je pogresio, ali bitno je da smo mi nasli zamenu, to bi bilo to od mene i veoma sam zadovoljan.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
- CrvenIspod
- Kontakt:
Kenny je KRAAAALJ
Gledam ga na lfctv i pita ga novinar po stoti put ima li još neko s kim liverpool pregovara. Kaže Kenny: jel' ti stvarno misliš da ću ti odgovoriti. Čućeš kad posao bude završen. Mi pare za posao imamo i ne treba da prodajemo bilo koga da bi nekoga kupili. Finances are there.

Jedna od najluđih noći ikad

Jedna od najluđih noći ikad

Mnogi ljudi su još uvijek živi samo zato što je nelegalno ubiti ih.
A sve u svemu znamo da je suarez jedini napadac u srijedu.Carrola nema(povreda) i nzn oce li doci do chelsea.
"You'll Never Walk Alone"
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Utisale vijesti o Torresu, da nece Plavusica ostati ?! 

- Torres Da Killa.!.
- Kontakt:
joooj sto volim kad imamo pare i dominiramo sad drugi klubovi se boje za svoje zvjezde i sad ce nam dolaziti ljubomorni punoglavci na temu punit glavu kako je Carroll los i kako je bezveze sto smo ga doveli a prije 3-4 mjeseca su nam se smijali kad smo mi govorili da bi ga voljeli gledat u nasim redovima..
Abd kad Carroll dodje prvo nek mu skrtel opali 2 samara sto nam je dao gol pa onda nek mu pozeli dobrodoslicu..
Volim i Gerrarda i Sktela i Reinu i svakog pojedinca al sam opet realan.. Slazem se da Adam ima bolji long pass od lucasa ali Lucas sigurno ima bolji short pass. Adam ima bolje slobodnjake i kornere a Lucasa ima bolju defanzivu i klizeci start skoro najefikasniji u engleskoj.. Lucas recimo u prosjeku u ovo pola godine ima 79% tacnih dodavanja i u samom je vrhu engleske PL u tome dok Adam ima znatno manje..
Obojica su zadnji vezni stim da je Adam nest na fazon alonsa malo playmayker a lucas je holding koji pomaze odbrani..
Ma sto se mene tice nek budu oba nasi tako je najbolje, samo kazem da nije nista strasno ako ne dodje Adam vec imamo Lucasa koji odlicno saradjuje sa Meirelesom.. Njih 2ca kad god su zajedno igrali u veznom zadovoljili su i menagera i navijace
Ne zelim da se raspravljam oko Lucasa jer su misljenja navijaca podjeljena, samo znam da je za mene zadnju godinu i pol lucas odigrao bolje i trudio se vise od gerrarda i 70% nasih igraca ..
Abd kad Carroll dodje prvo nek mu skrtel opali 2 samara sto nam je dao gol pa onda nek mu pozeli dobrodoslicu..
Volim i Gerrarda i Sktela i Reinu i svakog pojedinca al sam opet realan.. Slazem se da Adam ima bolji long pass od lucasa ali Lucas sigurno ima bolji short pass. Adam ima bolje slobodnjake i kornere a Lucasa ima bolju defanzivu i klizeci start skoro najefikasniji u engleskoj.. Lucas recimo u prosjeku u ovo pola godine ima 79% tacnih dodavanja i u samom je vrhu engleske PL u tome dok Adam ima znatno manje..
Obojica su zadnji vezni stim da je Adam nest na fazon alonsa malo playmayker a lucas je holding koji pomaze odbrani..
Ma sto se mene tice nek budu oba nasi tako je najbolje, samo kazem da nije nista strasno ako ne dodje Adam vec imamo Lucasa koji odlicno saradjuje sa Meirelesom.. Njih 2ca kad god su zajedno igrali u veznom zadovoljili su i menagera i navijace

Ne zelim da se raspravljam oko Lucasa jer su misljenja navijaca podjeljena, samo znam da je za mene zadnju godinu i pol lucas odigrao bolje i trudio se vise od gerrarda i 70% nasih igraca ..
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
- the scouser
- Kontakt:
Ne bih volio Carrolla mjesto Torresa...velika je razlika u kvaliteti...ipak na kraju svega ja bih volio da Torres ostane. A ako Adam dodje...to je smijesno...igrac uopste nije klasa igraca kakva nama treba...
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Upravo to, Capelo je najbolje objasnio>>Ponos Torina je napisao/la:Torres Da Killa.!. je napisao/la:Takooo je Commolli , takooo se poslujeee.. Ne daj Torresu da ide dok ne zavrsis sebi dostojnu zamjenu.. Da me neko pitao da biram izmedju Benzeme, Lukakua, Llorentea i Carrollla ja bih bez ikakvog razmisljanja izabrao Carrolla..
daj volis Lucasa pa pises da nije nista losiji....Adam je izmislio fudbal za Lucasa....Kakve lopte dijeli Adam,kakvi korneri,slobodnjaci i slicne stvari a sta radi Lucas?
"Andy Carroll is a really good player, he will be a really interesting player. He is a fighter but he also has quality. I am really happy with his performance. he will be in the next squad because he is one of the most interesting players not just in England, but also in Europe."
England manager Fabio Capello speaks after Carroll impressed during England's 2-1 defeat to France in November 2010
Samo klasicna 4-3-3 mislim da je sad sasvim realna:
Kelly-------ADAM--------Glen
-----Meireles----Gerrard------
--Suarez-------------J.Cole---
-------------Carrol-------------
Chelsea dao 21 milion za Davida Luiza, ovo je preskupo i u odnosu na Carrolla
Potpuno se slažem s tobom... Ali šta se može, nismo mi Kennythe scouser je napisao/la:Ne bih volio Carrolla mjesto Torresa...velika je razlika u kvaliteti...ipak na kraju svega ja bih volio da Torres ostane. A ako Adam dodje...to je smijesno...igrac uopste nije klasa igraca kakva nama treba...

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Unforgotten
- Kontakt:
Kažu da su male šanse da Adam dođe, ali me od ovog L'poola nebi iznenadilo ni da Kaku dovedu 

Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
- JuveSissoko
- Kontakt:

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.