Photoshop

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ne baratas fino pojmovima. Ne moze ni biti los photoshop kad nije, nego je tweet generator koji koristi sve orginalne i fontove od twittera
Mislim da ne bi imao pravo nastupa u KUPu za nas ove sezone svakako, tako je bar bilo pravilo jer je igrao za njih u KUPu vec. To da li i koliko nudimo fkt ne znam, ali njihov stav mi je sasvim ok jer ljudi gledaju svoj interes prije svega logicno.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑31 jan 2022, 18:12Ma normalno. Nudimo ljudima dobre pare, ali nece konkurentu za kup da prodaju igrača.Osttribine je napisao/la: ↑31 jan 2022, 18:09E svasta, sad kriv Velez sto nam ne da igraca koji je sa njima pod ugovorom do kraja sezone![]()
A to da su gledali da nam zagorcaju zivot u borbama za titule neka su, ne treba niko da nas pusta to je rivalitet, na glavu su se bacali protiv nas 2007.e u Vrapcicima da nas pobijede kad smo se sa Slavijom za titulu borili, srecom nisu nas uspjeli sprijeciti, ali ih ne krivim to je rivalitet, drugo su odnosi nas navijaca sa njima, mi u Mostaru ili oni u Sarajevu, zezancija, turisticki tako reci.
E jest, u pravu si. Ali hajde, generalno nisu ljudi za opciju da prodaju ga nekom u nasoj ligi, ma da zayebali su se ljudi jer ode covjek besplatno na kraju sezone, a dobili bi top pare.Osttribine je napisao/la: ↑31 jan 2022, 18:45Mislim da ne bi imao pravo nastupa u KUPu za nas ove sezone svakako, tako je bar bilo pravilo jer je igrao za njih u KUPu vec. To da li i koliko nudimo fkt ne znam, ali njihov stav mi je sasvim ok jer ljudi gledaju svoj interes prije svega logicno.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑31 jan 2022, 18:12Ma normalno. Nudimo ljudima dobre pare, ali nece konkurentu za kup da prodaju igrača.Osttribine je napisao/la: ↑31 jan 2022, 18:09E svasta, sad kriv Velez sto nam ne da igraca koji je sa njima pod ugovorom do kraja sezone![]()
A to da su gledali da nam zagorcaju zivot u borbama za titule neka su, ne treba niko da nas pusta to je rivalitet, na glavu su se bacali protiv nas 2007.e u Vrapcicima da nas pobijede kad smo se sa Slavijom za titulu borili, srecom nisu nas uspjeli sprijeciti, ali ih ne krivim to je rivalitet, drugo su odnosi nas navijaca sa njima, mi u Mostaru ili oni u Sarajevu, zezancija, turisticki tako reci.
Ma ne treba se sekirati, iskopat ce se kakav igrac i na toj poziciji sigurno![]()
Nema sad izvlačenjaMortemHz je napisao/la: ↑31 jan 2022, 19:00
Hahahaha ali niste me skontaliotišao sam maksuz da vidim na njegov profil i nije bilo pa kontam ili ovaj fura ili ja ne vidim to pa da se zato ne ofiram
da ne prozivam momka bezveze, kontate sad? nije meni radi mene nego da se ne izofiram prozivajući njega
![]()
Ma šajpi mene nego nesporazumi na sve straneGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑31 jan 2022, 19:05Nema sad izvlačenjaMortemHz je napisao/la: ↑31 jan 2022, 19:00
Hahahaha ali niste me skontaliotišao sam maksuz da vidim na njegov profil i nije bilo pa kontam ili ovaj fura ili ja ne vidim to pa da se zato ne ofiram
da ne prozivam momka bezveze, kontate sad? nije meni radi mene nego da se ne izofiram prozivajući njega
![]()
![]()
Nakon ove sramote mislim da je stvarno vrijeme da mi predaš kormilo![]()
ma bolan rijetko gdje ima glupljih i tvrdoglavijih ljudi nego u Mostaru.
Trenutno korisnika/ca: Antikloc, bhfanatic14, riki46, VolimoSarajevo i 44 gosta.