Cista supljovina, ni kone nas ovoliko ne gledaju da sjebufeniksptica je napisao/la: ↑31 jan 2022, 13:53Bratski klub FK Velez. Vjerovatno u top 2 kluba koji je svojim odlukama maximalno pokusao ic na nasu stetu
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- napoleon72
- Kontakt:
Ma pogresno posmatramo to "bratski". Navijaci su u dobrim odnosima i gostovanje Velezu je jedino gostovanje nekom vecem klubu gdje mozes mirne duse popit pice u centru grada s domacim navijacima u obiljezju svog kluba. I konak ako ti zatreba, pare, bilo sta. Isto i oni dobiju u Sarajevu.spezial je napisao/la: ↑31 jan 2022, 14:13Cista supljovina, ni kone nas ovoliko ne gledaju da sjebufeniksptica je napisao/la: ↑31 jan 2022, 13:53Bratski klub FK Velez. Vjerovatno u top 2 kluba koji je svojim odlukama maximalno pokusao ic na nasu stetu
S druge strane, klubovi kao klubovi nemaju neku saradnju, odnosno na terenu smo rivali. Kad smo se borili sa Zeljom za titulu 2015., Velez nas nasamara u Vrapcicima. Lani su nam otkidali bodove. Jbg, svak sebe gleda, svoj interes, i to je ok.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Previse imamo skarta yj skroz beskorisne igrace koji uzimaju plate. Palic,Varesanovic,Hebibovic,Fanima sa druge strane Krste i Ahmetovic koji ttebaju u penziju i jos neki mladji igraci bas previse krsa u ekipi
-
- Kontakt:
A kako je tačno to što Velež ne želi da nam tek onako pusti igrača koji je još pod ugovorom pokazatelj da nisu bratski klub?
Mi njima nismo Salčina poslali što smo im dobročinitelji, nego što kod nas i u ovakvoj ekipi kakva je nije imao mjesta. Na klupi bi istruhnuo, a da je pokazao dole nešto, imali bismo mogućnost da ga prodamo.
Mi njima nismo Salčina poslali što smo im dobročinitelji, nego što kod nas i u ovakvoj ekipi kakva je nije imao mjesta. Na klupi bi istruhnuo, a da je pokazao dole nešto, imali bismo mogućnost da ga prodamo.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Pa tako i treba biti. Ljudi štite svoj interes, imaju doborg igrača pod ugovorom i žele koliko toliko zaraditi.ElCartel11 je napisao/la: ↑31 jan 2022, 10:15Jel to Velež onaj nas bratski klubOsmaDolazi je napisao/la: ↑31 jan 2022, 09:51Mislim da neće biti dobrodošlice ako se nešto drastično ne promijeni. Puno je veći prioritet Vasoskom bekovska i krilna pozicija. To je i rekao Kepčiji.
Ovčina je i dalje aktuelan, ali mu Velež neda papire da dođe kod nas. Dali bi mu čiste papire samo ako ima vani. Sa njim je usmeno sve dogovoreno.![]()
Polušpic i desno krilo prioriteti, a možda još nešto bude.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Ma samo se sjetite prije dynamo bresta kad nisu htjeli odgoditi utakmica, a kad je njihovoj guzici trebalo odgodise gradski derbi. Bolji odnos ima zrinjski prema velezu, nego velez prema nama.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Ma Velež je najhinjaviji klub u ligi uz Melju 

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
- ElCartel11
- Kontakt:
Catakovic bi bio vrh pojacanje u spicu.
Jos desno krilo i da pokrijemo sve pozicije za ligu. Za Evropu nam trebaju podhitno oba beka, da ne ispadaju protiv ozbiljnih krila ko iz autobusa.
Jos desno krilo i da pokrijemo sve pozicije za ligu. Za Evropu nam trebaju podhitno oba beka, da ne ispadaju protiv ozbiljnih krila ko iz autobusa.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne bi se ja ljutio da dovedemo neku klasu i nakon završetka sezone ako je sad nemoguće naći. Uvijek je bolje da si uigran sa ekipom ali opet bolje ikako nego nikako jbg. 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nismo mi institut za moral i etiku. Nek laze i dan i noć, nek dobije Leotara i bolji je od Sablica koji kaže sta misli. Bolje da mu je ekipa igrala lopte, a ne da on priča sta misli.muhamedhulk je napisao/la: ↑31 jan 2022, 00:24Trener javno kaze da je zadovoljan sa ekipom. Ko si ti da kazes da on misli drugacije? Ako ce lagati nas i igrace i sebe, nek ide. Lazov nam ne treba.
Sablic barem kaze sta misli, to sto Uprava nije stala iza njega i rijesila se otpada, pa da pokusa na zdravim temeljima praviti nesto..do Mirvica je. On mu je dao otkaz.
Sablic je super pricao, analizirao, komentarisao vrhunski. Na terenu je njegova ekipa izgledala smijesno, a on je pokazao da je teski tupan drzeci se mutavo iste formacije i taktike koja 19 kola nije pokazala nijednu svijetlu tacku. Znaci da je qurcev trener.
- napoleon72
- Kontakt:
Poslije Milsamija na Kosevu su svi padali na njegovu pricu, ja sam odmah rekao da je lik ubleha. Kume, ti si trener a ne Mesa Selimovic. Boli me qrac kakvu pricu imas i sta imas da kazes, Hari Rednap je nepismen odveo Totenhem u 1/4 finale lige prvaka. Nepismen lik skroz. Radi svoj posao kako treba a na svakoj presici puhljaj k'o Husref il podriguj k'o Osim sto se mene tice, ne moras nista ni progovorit.spezial je napisao/la: ↑31 jan 2022, 17:35Sablic je super pricao, analizirao, komentarisao vrhunski. Na terenu je njegova ekipa izgledala smijesno, a on je pokazao da je teski tupan drzeci se mutavo iste formacije i taktike koja 19 kola nije pokazala nijednu svijetlu tacku. Znaci da je qurcev trener.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- Osttribine
- Kontakt:
E svasta, sad kriv Velez sto nam ne da igraca koji je sa njima pod ugovorom do kraja sezone
A to da su gledali da nam zagorcaju zivot u borbama za titule neka su, ne treba niko da nas pusta to je rivalitet, na glavu su se bacali protiv nas 2007.e u Vrapcicima da nas pobijede kad smo se sa Slavijom za titulu borili, srecom nisu nas uspjeli sprijeciti, ali ih ne krivim to je rivalitet, drugo su odnosi nas navijaca sa njima, mi u Mostaru ili oni u Sarajevu, zezancija, turisticki tako reci.

A to da su gledali da nam zagorcaju zivot u borbama za titule neka su, ne treba niko da nas pusta to je rivalitet, na glavu su se bacali protiv nas 2007.e u Vrapcicima da nas pobijede kad smo se sa Slavijom za titulu borili, srecom nisu nas uspjeli sprijeciti, ali ih ne krivim to je rivalitet, drugo su odnosi nas navijaca sa njima, mi u Mostaru ili oni u Sarajevu, zezancija, turisticki tako reci.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma normalno. Nudimo ljudima dobre pare, ali nece konkurentu za kup da prodaju igrača.Osttribine je napisao/la: ↑31 jan 2022, 18:09E svasta, sad kriv Velez sto nam ne da igraca koji je sa njima pod ugovorom do kraja sezone![]()
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ma oni su kurcev klub i ekipa, boli me **** za njih dabogda u drugoj tovarili cijeli zivot...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Od riječi do riječi.Osttribine je napisao/la: ↑31 jan 2022, 18:09E svasta, sad kriv Velez sto nam ne da igraca koji je sa njima pod ugovorom do kraja sezone![]()
- JavierBosnia
- Kontakt:

Yugoslavia: ★★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Gdje to piše kod njega? Ja ne vidim ovo 

Trenutno korisnika/ca: Dave, OsmanhodzicBuco i 47 gostiju.