Bersaga je napisao/la: ↑31 jan 2022, 13:28Da jedan od vas možda nije Mister BiH?PeakyBlinders je napisao/la: ↑31 jan 2022, 12:42Vala da smo zadnji ljudi na svijetu propalo bi čovječanstvo. Ne znam na koju foru se udala.

Bersaga je napisao/la: ↑31 jan 2022, 13:28Da jedan od vas možda nije Mister BiH?PeakyBlinders je napisao/la: ↑31 jan 2022, 12:42Vala da smo zadnji ljudi na svijetu propalo bi čovječanstvo. Ne znam na koju foru se udala.
NotOccasionalFan je napisao/la: ↑31 jan 2022, 13:32Bersaga je napisao/la: ↑31 jan 2022, 13:28Da jedan od vas možda nije Mister BiH?PeakyBlinders je napisao/la: ↑31 jan 2022, 12:42
Vala da smo zadnji ljudi na svijetu propalo bi čovječanstvo. Ne znam na koju foru se udala.
![]()
PeakyBlinders je napisao/la: ↑31 jan 2022, 13:01Ja rekoh prije 10 godina, za brojke, on mi od prije dvije objavljuje. Javi se potrese u pp.
Nema optimizma, pesimistični smo. Grozno je sve, raspadamo se.tutankamon1905 je napisao/la: ↑31 jan 2022, 14:52Imal ijedan normalan navijac veleža bez **** majki da odgovori na cemu se temelji optimizam za nastavak sezone? Citavu sezonu ste muku mucili sa u21, zasto nismo doveli jos pojacanja nakon europe..i evo par mjeseci kasnije dovedoste haskica za prvih 11, produzili radovicu, otislo vam par igraca i vidim pojedinci pisu jos stoper i bit ce ovo sjajan nastavak sezone.
Jel to stav pojedinaca ili ste stvarno zadovoljni trenutnim prelaznim rokom?
Na san mu izlazimo. Mogu prvaci galaksije biti ali dzaba.
tersnakvadrat je napisao/la: ↑31 jan 2022, 15:18Na san mu izlazimo. Mogu prvaci galaksije biti ali dzaba.
Ja sam licno zadovoljan. Doveli smo spica, koji bi trebao pospremati otpatke i kalibar je igraca kojeg nismo imali. Optimizam nam pruzaju informacije da je Zajmovic takodjer digao igru na veci nivo otkako je dobio konkurenciju, Peco je konacno spreman i trebao bi pokazati ono sto zna.tutankamon1905 je napisao/la: ↑31 jan 2022, 14:52Imal ijedan normalan navijac veleža bez **** majki da odgovori na cemu se temelji optimizam za nastavak sezone? Citavu sezonu ste muku mucili sa u21, zasto nismo doveli jos pojacanja nakon europe..i evo par mjeseci kasnije dovedoste haskica za prvih 11, produzili radovicu, otislo vam par igraca i vidim pojedinci pisu jos stoper i bit ce ovo sjajan nastavak sezone.
Rekoh normalan navijac veleza..ne znam sto si ti osjetio potrebu da odgovoris? Nemoj bit agresivan..kad si agresivan, a pritom jos mentalno zaosto to nikako ne moze izac na dobro
Nisam bio upoznat sa situacijom oko u21. Ma znam da ste mračili oko ekipe, budi iskren..zato sam bio iznenađen kad procita kako je sve vrhunski odjednom, a nisam upratio neka velika pojacanja.killafrommanilla je napisao/la: ↑31 jan 2022, 15:28Ja sam licno zadovoljan. Doveli smo spica, koji bi trebao pospremati otpatke i kalibar je igraca kojeg nismo imali. Optimizam nam pruzaju informacije da je Zajmovic takodjer digao igru na veci nivo otkako je dobio konkurenciju, Peco je konacno spreman i trebao bi pokazati ono sto zna.tutankamon1905 je napisao/la: ↑31 jan 2022, 14:52Imal ijedan normalan navijac veleža bez **** majki da odgovori na cemu se temelji optimizam za nastavak sezone? Citavu sezonu ste muku mucili sa u21, zasto nismo doveli jos pojacanja nakon europe..i evo par mjeseci kasnije dovedoste haskica za prvih 11, produzili radovicu, otislo vam par igraca i vidim pojedinci pisu jos stoper i bit ce ovo sjajan nastavak sezone.
Fedja je isto tako prezadovoljan s malim Bajricem na stoperu, tako da smo, uz Djanija, dobili jos jednog igraca koji nece biti tu samo zbog toga sto je u21. Drina je takodjer prikljucen prvom timu i struka je s njim zadovoljna.
U globalu, mi nismo gubili utakmice jer smo losa ekipa, gubili smo zbog X faktora, od ovog natezanja sa Savezom do lose forme svih igraca, ali opet, ne vidim da nas je iko drasticno nadigrao i eksploatisao sve nase slabosti i dokazao nam da ne vrijedimo. Svi znamo da ovi momci znaju lopte, crna rupa se desi i mnogo jacim klubovima, financijski smo stabilni sto je najbitnije i zadrzali smo sav igracki kadar koji smo zeljeli zadrzati. Niko relevantan nije napustio klub.
Eto na cemu temeljimo, jos pravimo i tribinu novu, trebali bi plakat?
MoSa SarajevoOsmaDolazi je napisao/la: ↑31 jan 2022, 13:04Auu krenulo je lizanjeee... To je dobar znaak !![]()
![]()
Nemoj to. Odmah sam zabrinut da nešto nije kako treba.
Ma vi ste nasa bracaOsmaDolazi je napisao/la: ↑31 jan 2022, 15:48Nemoj to. Odmah sam zabrinut da nešto nije kako treba.![]()
humor na nivou KursadžijaOsmaDolazi je napisao/la: ↑31 jan 2022, 13:04Auu krenulo je lizanjeee... To je dobar znaak !![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.