koje brojke ziv bio?PeakyBlinders je napisao/la: ↑31 jan 2022, 11:52
Učlanio im je drug sa tribine cuku, prije 10 godina. Malo im bio sjeb kad su vidjeli kod nas brojke.
ps.ja sam uclanio goluba
koje brojke ziv bio?PeakyBlinders je napisao/la: ↑31 jan 2022, 11:52
Učlanio im je drug sa tribine cuku, prije 10 godina. Malo im bio sjeb kad su vidjeli kod nas brojke.
Joj za tebe kad sam sazno ko si, sve mi je bilo jasno. Obriši nos, idi da se igraš.dejavu je napisao/la: ↑31 jan 2022, 11:57koje brojke ziv bio?PeakyBlinders je napisao/la: ↑31 jan 2022, 11:52
ps.ja sam uclanio goluba
PeakyBlinders je napisao/la: ↑31 jan 2022, 11:59Joj za tebe kad sam sazno ko si, sve mi je bilo jasno. Obriši nos, idi da se igraš.dejavu je napisao/la: ↑31 jan 2022, 11:57koje brojke ziv bio?PeakyBlinders je napisao/la: ↑31 jan 2022, 11:52
ps.ja sam uclanio goluba![]()
Baš je cakana gradonačelnicasvrakino1921 je napisao/la: ↑31 jan 2022, 10:53Benjamina Karić, gradonačelnica Sarajeva, učlanila se u FK Željezničar, a članarinu je uplatila i za svog sina Natana. Također, gradski vijećnik Vedad Deljković je obnovio svoje članstvo u Klubu.
Učlaniti se ili obnoviti članarinu možete na stadionu Grbavica ili jednostavnom formom putem interneta.
![]()
e svastaPeakyBlinders je napisao/la: ↑31 jan 2022, 11:59Joj za tebe kad sam sazno ko si, sve mi je bilo jasno. Obriši nos, idi da se igraš.dejavu je napisao/la: ↑31 jan 2022, 11:57koje brojke ziv bio?PeakyBlinders je napisao/la: ↑31 jan 2022, 11:52
ps.ja sam uclanio goluba![]()
Čisto da napomenemo. Ovaj do gradonačelnice je SDA do daske. Isti oni što su im klub srozali do dna kace.Banjalucki je napisao/la: ↑31 jan 2022, 12:02Baš je cakana gradonačelnicasvrakino1921 je napisao/la: ↑31 jan 2022, 10:53Benjamina Karić, gradonačelnica Sarajeva, učlanila se u FK Željezničar, a članarinu je uplatila i za svog sina Natana. Također, gradski vijećnik Vedad Deljković je obnovio svoje članstvo u Klubu.
Učlaniti se ili obnoviti članarinu možete na stadionu Grbavica ili jednostavnom formom putem interneta.
![]()
![]()
Nije vala zbog toga, bas je grdna neovisno o tome.
Vala da smo zadnji ljudi na svijetu propalo bi čovječanstvo. Ne znam na koju foru se udala.
Ako zeljeznicari od svojih krezavih sirotinjskih usta odvoje 400 000 KM u mjesec dana u Novom Sarajevu ce doci do humanitarne katastrofe,sa primjerima kanibalizma !!svrakino1921 je napisao/la: ↑31 jan 2022, 10:08Sto su se Pitari prepali naseg uclanjivanja
![]()
![]()
![]()
![]()
Cuj bez JMBG-a
Ono ako prekucate to je bilo bez JMBG-a
![]()
![]()
![]()
![]()
Zadali smo dva cilja
Jedan je 10 000 clanova × 20 marki=200 000 marki
I za derbi da se odstampaju karte odmah po cijeni od 20 marki a 10 000 komadi ulaznica da to pokupujemo i sto daje 200 000 marki
Ova dva cilja u konacnici daju konacni zbir 400 000 marki
Dal cemo uspjet vidjet cemo
Ili vrijeme ce pokazat
Zadato ili idealno vrijeme realizacije ova dva cilja je kraj februara
I sta ste se prepali prekucavanja
Ovo se moze rezonovat i ovako i onako
Al sigurno da nije klasicno uclanjivanje
Nego je vise pomoc i odanost klubu
Al opet kad malo dublje razmislim zar uclanjivanje u klub nije pomoc klubu i odanost klubu
Al opet ja sam Svrakindolac
Ne znam dal sam ovo dobro elabolirao
Sarajevo je trend, a Zeljo je vjecan!
Ovo je jos prije Red Armijadejavu je napisao/la: ↑31 jan 2022, 12:52
sjebali se ljudi kad su vidjeli brojke![]()
Auu krenulo je lizanjeee... To je dobar znaak !
Da jedan od vas možda nije Mister BiH?PeakyBlinders je napisao/la: ↑31 jan 2022, 12:42Vala da smo zadnji ljudi na svijetu propalo bi čovječanstvo. Ne znam na koju foru se udala.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], GradKamena2, Pasharoni i 18 gostiju.