Da je talenat kakvim smo ga mi zamisljali otisao bi lagano za 15 miliona, vidjecemo sta ce biti dalje
Anel Ahmedhodžić
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
-
- Kontakt:
Re: Anel Ahmedhodžić
Ma jeste strašan talenat, stvarno nije plod žestokog umišljanja. On ima i brojke koje potvrđuju da može doći na nivo elitnih štopera. Kako i zašto zaglavi u Malmou, stvarno je nejasno.
Jel danas zadnji dan prelaznog roka?
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Nista nece daga puste za male pare sta hocu Reims daje 4 miliona za stopera Kazu malo im je izgleda da hoce daga zadrze i da probaju na ljeto prodat.I onako nemaju stopera prodali su sad 2 nijednog nisu kupili.Nista poserem se na onog njegovog agenta markusa on radi za klub ne zeli konflikt sa klubom da pritisce i onako izbjegava mene da pricamo vec odavno taj klosar Rosenborg prljav posao rade on zajedno sa danielom i andreasom Sjebali su im Atalantu i par klubova na ljeto i sad
Mogao bi on onda hladno propasti. Izgubit ce motiv da igra u ligi koju je davno prevazisao, a ne smijem ni pomisliti sta bi se desilo ako se, ne do Bog, povrijedi. Na slican nacin je i Gojak propao, mada je Anel ipak nivo iznad. Meni je nevjerovatno da Srbi i Hrvati prodaju svoje tinejdzere za 5 i vise miliona eura, a da za naseg standardnog reprezentativca niko ne da toliko, iako momak nema nista s nasom raspalom ligom. Njemu do ljeta samo moze opasti vrijednost, jer igranje iskljucivo svedske lige mu je nece podici sigurno. U tom periodu nemaju evropskih utakmica, a ni u reprezentaciji isto nista nece biti u skorije vrijeme. Bojim se da mu je ovo bio zadnji voz da napravi ozbiljnu karijeru...
Zadnja izmjena: Ghuraba, dana/u 31 jan 2022, 11:14, ukupno mijenjano 1 put.
Ma to nije tajna proculo se u gradu da mali samo slusa Markusa.Pa jel mu Markus babo ili ti?SUZAVAC je napisao/la: ↑31 jan 2022, 11:04Nista nece daga puste za male pare sta hocu Reims daje 4 miliona za stopera Kazu malo im je izgleda da hoce daga zadrze i da probaju na ljeto prodat.I onako nemaju stopera prodali su sad 2 nijednog nisu kupili.Nista poserem se na onog njegovog agenta markusa on radi za klub ne zeli konflikt sa klubom da pritisce i onako izbjegava mene da pricamo vec odavno taj klosar Rosenborg prljav posao rade on zajedno sa danielom i andreasom Sjebali su im Atalantu i par klubova na ljeto i sad
Jos ce oni dobro kesirat jer ce biti u talu sa klubom dok ti ostajes donji e moj Mirso uozbilji se i napravi svoju agenciju ima gore u Svedskoj bruku nasih da ih prodas po evropi.
Mirso brate nema realno od transfera nista prije 12. 2023 kad bude ugovor istekao. Menadzer je k.arina i nema veza dobri. A Anel se ne buni.SUZAVAC je napisao/la: ↑31 jan 2022, 11:04Nista nece daga puste za male pare sta hocu Reims daje 4 miliona za stopera Kazu malo im je izgleda da hoce daga zadrze i da probaju na ljeto prodat.I onako nemaju stopera prodali su sad 2 nijednog nisu kupili.Nista poserem se na onog njegovog agenta markusa on radi za klub ne zeli konflikt sa klubom da pritisce i onako izbjegava mene da pricamo vec odavno taj klosar Rosenborg prljav posao rade on zajedno sa danielom i andreasom Sjebali su im Atalantu i par klubova na ljeto i sad
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Jeste. Barem sto se tice njegovog transfera. Jer Rusija i Turska nisu opcija.
@igrajlopte 🐦
- ASD
- Kontakt:
Pa budimo realni. 4 miiona i nije neka velika cifra.
Ako su ponude male onda nije do menadžera nego do kluba koji smatra da Anel vrijedi više u odnosu na ponude koje dobijaju.
Ako su ponude male onda nije do menadžera nego do kluba koji smatra da Anel vrijedi više u odnosu na ponude koje dobijaju.
Pa sto se Anel ne rastavi sa njim ako je takav problem? Pa on je vezan za klub ne za Markusa. Nadji nekog drugog ako nista skontaj broj onog Ramadanija ili koga vec.SUZAVAC je napisao/la: ↑31 jan 2022, 12:19
ima svega jos sta sam dobivo od lljudi koji su kontakti samnom oko anelovi klubova a ovi su pravili probleme markus Rosenborga agencija pretila ljudima stopirali atalantu zato sto oni nisu imali kontakt i atalanta glavni sartoti sve objasnio sta se desilo oko anelovog transfera zasto nije zavrsen transfer u ljeto Ovo je samo jedan mali dio svega sta se desavalo i kakvim seprljavim poslovima radi agencija Fullpotentialagenci na celu sa rosenborgom https://www.instagram.com/fullpotential ... 9fRX8n0ejs
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Steta, ima potencijal za velike stvari, ali mu agent upropasti karijeru
Mafijaska poslaAmarinho je napisao/la: ↑31 jan 2022, 12:30Pa sto se Anel ne rastavi sa njim ako je takav problem? Pa on je vezan za klub ne za Markusa. Nadji nekog drugog ako nista skontaj broj onog Ramadanija ili koga vec.SUZAVAC je napisao/la: ↑31 jan 2022, 12:19
ima svega jos sta sam dobivo od lljudi koji su kontakti samnom oko anelovi klubova a ovi su pravili probleme markus Rosenborga agencija pretila ljudima stopirali atalantu zato sto oni nisu imali kontakt i atalanta glavni sartoti sve objasnio sta se desilo oko anelovog transfera zasto nije zavrsen transfer u ljeto Ovo je samo jedan mali dio svega sta se desavalo i kakvim seprljavim poslovima radi agencija Fullpotentialagenci na celu sa rosenborgom https://www.instagram.com/fullpotential ... 9fRX8n0ejs

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Pa nemoj iskljuciti to da ce se rijesiti Rosenborga. Sta vise mislim da je to dosta realan scenario. Sam je izjavio par puta da zeli ici dalje, ako mu ovaja hadalj ne bude namjestio transfer onda je stvar jasna. Covjece ima zlatnu koku i tri prelazna roka on ne moze da nadje klub za njega.
@igrajlopte 🐦
@Amariho
Pa nemoj iskljuciti to da ce se rijesiti Rosenborga. Sta vise mislim da je to dosta realan scenario. Sam je izjavio par puta da zeli ici dalje, ako mu ovaj hadalj ne bude namjestio transfer onda je stvar jasna. Covjece ima zlatnu koku i tri prelazna roka on ne moze da nadje klub za njega.
Pa nemoj iskljuciti to da ce se rijesiti Rosenborga. Sta vise mislim da je to dosta realan scenario. Sam je izjavio par puta da zeli ici dalje, ako mu ovaj hadalj ne bude namjestio transfer onda je stvar jasna. Covjece ima zlatnu koku i tri prelazna roka on ne moze da nadje klub za njega.
- ASD
- Kontakt:
Koliko je do Rosenborga, a koliko do Malma koji traži više u odnosu na ponude?ReX je napisao/la: ↑31 jan 2022, 12:34Pa nemoj iskljuciti to da ce se rijesiti Rosenborga. Sta vise mislim da je to dosta realan scenario. Sam je izjavio par puta da zeli ici dalje, ako mu ovaja hadalj ne bude namjestio transfer onda je stvar jasna. Covjece ima zlatnu koku i tri prelazna roka on ne moze da nadje klub za njega.
Dobro pitanje... Naravno da je vise do Malmea, tu nema dileme. I kad kazem Malmea mislim iskljucivo na Anderssona. Imao je prevelika ocekivanja i zahtjeve u toku pandemije za koje klubovi nisu bili spremi da ispostuju. Pogotovo imajuci u vidu da se za te neke pare koje on trazio ne prodaju igraci iz Svedske svakog ljeta (defanzivci). Nezvanicno je proslog ljeta postojala ponuda oko 5m eura (mozda Atalanta) ali da su ovi glatko odbili. Tad je Rosenberg u jednom podcastu to donekle potvrdio i rekao da je sve u rukama Malmea.ASD je napisao/la: ↑31 jan 2022, 13:01Koliko je do Rosenborga, a koliko do Malma koji traži više u odnosu na ponude?ReX je napisao/la: ↑31 jan 2022, 12:34Pa nemoj iskljuciti to da ce se rijesiti Rosenborga. Sta vise mislim da je to dosta realan scenario. Sam je izjavio par puta da zeli ici dalje, ako mu ovaja hadalj ne bude namjestio transfer onda je stvar jasna. Covjece ima zlatnu koku i tri prelazna roka on ne moze da nadje klub za njega.
S tim receno, nije Rosenborg nevin ni sekunde. Nakon karijere zapoceo je tu svoju agenciju koja do sada moze se reci je totalni fijasko. Imao je evo tri prelazna roka da ga proda i nije uspio. Preuzeo je Anela kao agenta kad je ovaj bio nahajpovan do plafona, te najbolji igrac, mlad, reprezentativac, medju najboljim u kvalifikacijama.. Ocigledno da nije dorastao svom zadatku.
@igrajlopte 🐦
Ne zna se ko je gluplji, menadžer ili Malmo. Prvo ga ostavili da igra ligu prvaka kao da mu naraste cijena, a realno svi su znali da se tako slabašan klub može samo prosuti u ligi prvaka. Još ako i sad ne ode, a sve su prilike da neće onda 

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 1 gost.