English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Eriksen u Brentfordu, što znači da je još jedan klub imao bolji prijelazni rok od Tottenhama.
Targett u Newcastleu na posudbi. Prošetati će se u borbi za opstanak, jednostavno su napravili fantastičan posao. Odvratno.
Sky Sports ide live na Yt, pa se može pratiti.
Targett u Newcastleu na posudbi. Prošetati će se u borbi za opstanak, jednostavno su napravili fantastičan posao. Odvratno.
Sky Sports ide live na Yt, pa se može pratiti.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Marsal
- Kontakt:
Joj jest mi debilno ovo što radi Eriksen, tačno mi je sad svejedno i da umre. Ljudino bio si mrtav par minuta, jedva si ostao živ, vjerovatno mu je svako i rekao da ne izlaže srce ogromnim naporima i da ne jede **** ali jok ne može šupak bez fudbala. Zaradio si dovoljno za 2 života, ostani u fudbalu na drugoj funkciji, idi pecaj, putuj, budi uz dvoje djece koje imaš sa ženom. E jbo majku, tačno bih mu umro od smijeha da ga opet pokosi.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Gori su nadležni koji osobi sa ugrađenim ICDem dozvoljavaju da se profesionalno bavi fudbalom.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Tako je i moj otac dok je ležao u Tuzli govorio neću nikad više u kafanu ništa meza piće, ponedeljak ujutro ja otišao po njega, popodne skup i doček u kafani i do iza ponoći. Šta znaju doktori 

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Newcastle je odradio sve što je u njihovoj moći. Popunili su roster, na papiru barem, sasvim dobrim igračima. Sad preostaje da se mole svim bogovima na svijetu da pojačanja zapravo i budu to a ne flopovi te da se u što kraćem roku uklope u tim i donesu prijeko potreban kvalitet. Nema puno vremena i svaka utakmica do kraja sezone im je ko finale. Iskreno se nadam da će ostati, zanima me ludnica koju spremaju na ljeto. 
Burnley 1 pobjeda u 18 utakmica. Valjda je konačno došlo vrijeme da se ovi levati vrate tamo gdje im je mjesto.

Burnley 1 pobjeda u 18 utakmica. Valjda je konačno došlo vrijeme da se ovi levati vrate tamo gdje im je mjesto.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- akisarajevo92
- Kontakt:
Sa tim ugradjenim aparaticem u sebi sigurniji je i od tebe i od meneMarsal je napisao/la: ↑31 jan 2022, 10:52Joj jest mi debilno ovo što radi Eriksen, tačno mi je sad svejedno i da umre. Ljudino bio si mrtav par minuta, jedva si ostao živ, vjerovatno mu je svako i rekao da ne izlaže srce ogromnim naporima i da ne jede **** ali jok ne može šupak bez fudbala. Zaradio si dovoljno za 2 života, ostani u fudbalu na drugoj funkciji, idi pecaj, putuj, budi uz dvoje djece koje imaš sa ženom. E jbo majku, tačno bih mu umro od smijeha da ga opet pokosi.
Don't believe the hype.
- Marsal
- Kontakt:
A čovjek koji je doktor par postova iznad kaže da nije.akisarajevo92 je napisao/la: ↑31 jan 2022, 11:49Sa tim ugradjenim aparaticem u sebi sigurniji je i od tebe i od meneMarsal je napisao/la: ↑31 jan 2022, 10:52Joj jest mi debilno ovo što radi Eriksen, tačno mi je sad svejedno i da umre. Ljudino bio si mrtav par minuta, jedva si ostao živ, vjerovatno mu je svako i rekao da ne izlaže srce ogromnim naporima i da ne jede **** ali jok ne može šupak bez fudbala. Zaradio si dovoljno za 2 života, ostani u fudbalu na drugoj funkciji, idi pecaj, putuj, budi uz dvoje djece koje imaš sa ženom. E jbo majku, tačno bih mu umro od smijeha da ga opet pokosi.
Eriksen jedva živ ostao i lik se opet vratio ne znam ko je veća budala on ili ovi mentoli iz Brentforda.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ne vidim ja ođe takvogMarsal je napisao/la: ↑31 jan 2022, 11:54A čovjek koji je doktor par postova iznad kaže da nije.akisarajevo92 je napisao/la: ↑31 jan 2022, 11:49Sa tim ugradjenim aparaticem u sebi sigurniji je i od tebe i od meneMarsal je napisao/la: ↑31 jan 2022, 10:52Joj jest mi debilno ovo što radi Eriksen, tačno mi je sad svejedno i da umre. Ljudino bio si mrtav par minuta, jedva si ostao živ, vjerovatno mu je svako i rekao da ne izlaže srce ogromnim naporima i da ne jede **** ali jok ne može šupak bez fudbala. Zaradio si dovoljno za 2 života, ostani u fudbalu na drugoj funkciji, idi pecaj, putuj, budi uz dvoje djece koje imaš sa ženom. E jbo majku, tačno bih mu umro od smijeha da ga opet pokosi.
Dobio je sve garancije od ljekara da se nastavi baviti fudbalom, taj aparat prati rad srca i on ce mu pomoci u slucaju slicne situacije
Don't believe the hype.
- Marsal
- Kontakt:
Haj kad krepucne vratit ćemo se na ovaj post.
Onaj lik na forumu pričao da je Wehgorst bolji od Džeke dakle ide Burnley ka opstanku,
ali u ku.rcu. Ne može ih ove sezone spasiti niko živ.
ali u ku.rcu. Ne može ih ove sezone spasiti niko živ.
41:34
Ajmo Njukas i Carrasca i da se otvara šampanjac.

Treci napadac bundeslige zaista dosao u mrtvi Burnley lol
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ja sam pričao da su tu negdje.
Ovo je bilo prije nego je imao lud početak u Interu.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- Pensioner26
- Kontakt:
Stvarno su tu negdje i sa InteromDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑31 jan 2022, 15:15Ja sam pričao da su tu negdje.
Ovo je bilo prije nego je imao lud početak u Interu.

Alli u Everton, boze kakvi debili 

Ten toes, I done laps in the trench
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.