NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: NFL
E bravo Bengalsi.Zbog onakve gluposti na kraju prvog poluvremena Chiefsi sve upropastise.Bravo Burrow kakav preokret.Nakon 89 godina Super Bowl 
Zadnja izmjena: Manuel, dana/u 31 jan 2022, 00:20, ukupno mijenjano 1 put.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Neka probaju još jednom trčati na 11s do kraja poluvremena.

- muhamedhulk
- Kontakt:
Bravo macko!!! Patrick Gohome 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Joe fuckin Burrow 
uvijek je lijepo vidjeti odvratnu njusku i ljudsko smece Hilla kako gubi
uvijek je lijepo vidjeti odvratnu njusku i ljudsko smece Hilla kako gubi
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ryan je u SB 51 bar chokao protiv Bradyja, ovaj se raspao protiv osjetno losije ekipe i to jos na svom stadionu.
Ovaj Mahomes ništa posebno, ima sreće da od početka karijere ima Kelcea i Hilla. Kakva su mu ono trčanja u krugove...
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Bengalsi
Chiefsi nisu trebali ni Billse pobjediti, sve im se vratilo.
Bengalsi u superbowlu? Baš čudno zvuči...
Chiefsi nisu trebali ni Billse pobjediti, sve im se vratilo.
Bengalsi u superbowlu? Baš čudno zvuči...
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
za nevjerovat!
Ne mogu vjerovati da su ovo zijanili, al ovo samo ovaj sport moze dati, kakva god da je rzlika uvijek sansa postoji
A vecina im je predvidjala fenjer u diviziji. Burrow odlican. Chiefsi u drugom poluvremenu neprepoznatljivi. Ustvari kao da su dosli oni Chiefsi sa pocetka sezone. Sve u svemu zasluzena pobjeda Bengals-a.
Hajmo sada druga tekma
Najbolja dva vikenda ever haha
Hajmo sada druga tekma
21-3
Baš mi je drago zbog Bengalsa, kamo sreće da odu kraja nakon desetljeća patnje i prosječnosti. Andyu nažalost koliko god bio genijalan i kreativan kada je crtanje akcija u pitanju ovo nije prvi put da se pogubio.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Jesta, ti se bar sjećaš Reida iz vremena dok je bio u Phili... Katastrofalno vođenje utakmice u drugom poluvremenu.. Gdje je Run igra? Probijaš sa lakoćom i on za postavi rum igru i igra ne znam ni ja šta... Obrana Bengalsa se prilagodila i odradila posao... Imao je 2 šanse da završi utakmicu, prvu krajem prvog poluvremena i drugu na kraju utakmice i obje je prokockao katastrofalnim playcallevima...
E hajmo sad ninersi
btw walk off streak je i dalje živ i broji 5 playoff utakmica 
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.