Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Mogla bi se naredna sezona pretvoriti u onu 2009. godinu, kad je Brawn jedini pogodio kako treba pobjednički bolid da izgleda. Dok su se ostali uhavizali, Button bio nedostižan.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Volio bih, ali bojim se da nema sanse.
Mercedes i Red Bull ce opet biti u igri. Ostali, mozda im se malo priblize, ali u borbu sa njima nece moci.
Ne treba previse ocekivati.
Bolje bi ti bilo malo na Baustelu da se malo oslobodis Viska energije, u tvom stanju to je prava terapija.
Helm kakve veze baustelci imaju sa Michaelom I njegovi uspjesima. I ti bi frcio da te Coultard pokusao vise puta poslati da Senni pravis drustvo.
KLANJAM se Bogu Jednom I nikome vise.
VOLIM BAYERN
Marlboro McLaren, najljepsi livery ikad

Fino, ima malo Ferrari izgleda u sebi, sviđa mi se izgled baš

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Red Bul je prvi tim koji nije prošao "crash test"
Prema pisanju MotorSport Italia, novi Red Bul nije prošao FIA testove sudara, što bi podrazumevalo modifikacije i kašnjenja u konstrukciji automobila.
Ovo je mozda i ocekivano. Mada ne zele priznati, vjerovatno sve sto su imali su ulozili u razvoj prosle sezone i sad kaskaju. Mogao bi Red Bull biti u ozbiljnim problemima na pocetku sezone. Ovekivati je puno jaci Mercedes od njih, pa mozda cak i Ferari.
Prema pisanju MotorSport Italia, novi Red Bul nije prošao FIA testove sudara, što bi podrazumevalo modifikacije i kašnjenja u konstrukciji automobila.
Ovo je mozda i ocekivano. Mada ne zele priznati, vjerovatno sve sto su imali su ulozili u razvoj prosle sezone i sad kaskaju. Mogao bi Red Bull biti u ozbiljnim problemima na pocetku sezone. Ovekivati je puno jaci Mercedes od njih, pa mozda cak i Ferari.
Ja ne vjerujem da ce se nesto epohalno desiti na vrhu, ostace to i dalje Mercedes, Redbul, Ferari. Prava borba ce biti u sredini.
Pa ako stavljaš Ferrari u istu rečenicu sa ova 2, onda će sigurno biti nekih promjena.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Sta je problem, stavio sam ih tu gdje i jesu, na trecem mjestu. Za ocekivati je da jos smanje razliku ove sezone.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ja sam prilično siguran da će Ferrari biti osjetno bolji od Red Bulla ove godine.
Svake godine smo sigurni pa prc.Donnie Darko je napisao/la: ↑30 jan 2022, 14:00Ja sam prilično siguran da će Ferrari biti osjetno bolji od Red Bulla ove godine.

1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
- Donnie Darko
- Kontakt:
Haas prvi izbacio bolid za 22 ... Ne vidim neke promjene osim tockova ..
- QUARTERBACK
- Kontakt:
izgleda da ce ukinuti ono pravilo da startas s gumama koje si koristio u Q2
Kontraproduktivno pravilo bilo. Od toga su eventualnu korist imali samo oni koji startaju sa 11. i 12. pozicije.
- AshburtonG
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Quartararo i 10 gostiju.