Uvijek je i bio

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Uvijek je i bio
Ti si doista kreten.Justin je napisao/la: ↑30 jan 2022, 16:12Vidi se da je decko alfa muskarac, ali ovo je bas previse. Treba imati neku mjeru.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑30 jan 2022, 11:26Inače sam skeptičan po pitanju optužbi ovih qrava, ali ima faking audio snimak.
Morala je biti spremna i naslutiti šta će se desiti da to izvede, što znači da nije prvi put.
Kako god, opet je normalniji od Giggsa koji im vazi za najvecu legendu kluba.
United klub silovatelja i incestaOtelo je napisao/la: ↑30 jan 2022, 10:14Audio snimak će biti dovoljan da dobije optužbu za silovanje.
"Mason: “move your fucking legs up”
Her: “no Mason I don’t want to have sex”
Mason: “I don’t give a fuck what you want… push me off one more fucking time and watch what happens to you”."
To je taj influence koji je Ronaldo imao na mlade igrače![]()
Iznenadjeni ste?Epidaurus je napisao/la: ↑30 jan 2022, 16:39Ti si doista kreten.Justin je napisao/la: ↑30 jan 2022, 16:12Vidi se da je decko alfa muskarac, ali ovo je bas previse. Treba imati neku mjeru.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑30 jan 2022, 11:26Inače sam skeptičan po pitanju optužbi ovih qrava, ali ima faking audio snimak.
Morala je biti spremna i naslutiti šta će se desiti da to izvede, što znači da nije prvi put.
Kako god, opet je normalniji od Giggsa koji im vazi za najvecu legendu kluba.
Ne skreći, imaš neke preče teme na ovoj stranici
Ponavljam, uvijek je i bio beta.
Jel to banovan on?
Pokazao je pravo lice krajem prosle godine, overcompensating
Znači ide Salah, a ja taman promjenio avatar.
Svakako srolju u cuzi cekaju bukagije, tako da, tjt.Manchester United statement: “Mason Greenwood will not return to training or play matches until further notice
Trenutno korisnika/ca: Brokula, JackW, Majstorinho, Pensioner26, Quartararo, soxx i 18 gostiju.