koji bolid haha
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Ne znam zašto se u sve kod nas mora uplitati nacionalizam?? Kakve veze ima Nadal i sa jednim od ovih gradova. Jbt, ja sam Srbin, ali sam 5 i po sati gledao i navijao za Nadala, prvo jer sam fan, a drugo zbog ovih koji smatraju svetskom zavjerom da Novak ne bude najtrofejniji (zapravo je činjenica to da je Novak došao uredno na turnir kao i Rafa, mogao je igrati). Ubi nas naconalizam i u 2022. godini.jolicnikola je napisao/la: ↑30 jan 2022, 15:44slavlje u Sarajevu, Mostaru, Zenici, Zagrebu, Splitu, Imotskom, Cetinju, Prištini, Tirani i u drugim gradovima, tuga u BL, Beogradu, Trebinju i u drugim gradovima
Svaka čast Rafi! GOAT i inspiracija.
Pa sto ga ti Dzumhure ne osvoji kad svako moze? Popila mu ona Segetin udaraljka i one dvije mozdane celije sto je imao.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Sta mislite pod kojom zastavom bi Luka igrao ako postane profesionalni teniser?,BiH,Srbija ili Hrvatska?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Debilčina glupa, stid me što je naš. Naši sportaši se bukvalno takmiče ko će gluplju stvar reći/uraditi, al ovaj je zabetonirao mjesto u vrhu pravljenjem djeteta starletibombaysaphire je napisao/la: ↑30 jan 2022, 15:52Džumi je kralj , on je naš !!! Ništa pogrešno nije rekao ...

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ma glup Damir ko neka stvar, imao je Novak priliku na US openu gdje nisu igrali ni Rafa ni Roger pa je zaplakao u finalu.
Ali kao sportista koji je na touru skupa sa svima ovako javno pisati je maloumno,pogotovo ovako nesto reci,hajd da je bilo ko osvojio pa hajd,ali Rafa je osvojio jbt,lik uzeo 21 GS titulu i ti napises svako moze uzeti kad nema Novaka
Ali kao sportista koji je na touru skupa sa svima ovako javno pisati je maloumno,pogotovo ovako nesto reci,hajd da je bilo ko osvojio pa hajd,ali Rafa je osvojio jbt,lik uzeo 21 GS titulu i ti napises svako moze uzeti kad nema Novaka
- Romagnoli13
- Kontakt:
Boli ih 3-0 od prije par mjeseci na US openu
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Baš jbt, ko da ga je on osvojio pa ono, asteriks slamronaldo99 je napisao/la: ↑30 jan 2022, 15:59Ma glup Damir ko neka stvar, imao je Novak priliku na US openu gdje nisu igrali ni Rafa ni Roger pa je zaplakao u finalu.

I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
Kako glupo pitanje , naravno pod našom

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
-
- Kontakt:
ah šta ćeš Balkanski mentalitet, sad taj izgubljeni USO dobija na još većem značaju
i je li sad slavi Šofro
Dobro Džumi znamo da ti za dz daje terene da treniraš ali ohani malo 
Šta kaže Roger ima li čestitke?
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Alarmantno stanje u manjem entitetu.
Izgleda pao internet i u prekodrinskoj prčiji.
Izgleda pao internet i u prekodrinskoj prčiji.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Čuj trenira

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Cak i sa ovom jadnom titulom razlika na gost listi je 104 boda za Novaka.Da ga dvije godine izbace sa svih turnira ovaj glumac ga nece stici.
23
- NotOccasionalFan
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.