Prijatelju stvarno nisi normalan, zalosno je samo to sto sigurno uopste ne znas o kome pricas. 3-ca najveca legenda 21 vijeka. Da nije zadesilo ga to sto jeste, ne bi ih niko dostigao-skinuo sa vrha... Srami se onoga sto si napisao...
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Zadnja izmjena: reeds, dana/u 30 jan 2022, 15:43, ukupno mijenjano 1 put.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
QUARTERBACK je napisao/la: ↑30 jan 2022, 10:11iskreno drago bi mi bilo da nadal uzme 21. iako navijam za novaka, ovaj covjek je jedan od najvecih boraca koje je sport generalno vidio, gledao sam neku emisiju o njegovoj povredi stopala i tome da nije bukvalno mogao stajati na toj nozi a kamoli hodati i trcati i vidjeti ga sad ovdje na ovom turniru u finalu je nevjerovatno..tu gdje je 4 zadnja puta izgubio i danas ima protiv sebe ovog robota, ma ne da bi mi bilo drago da pobjedi, volio bih to evo pa nek se on i nole ceraju onda![]()

nadam se da ce se rijesiti ovo sranje, da nece uticati na sport ovoliko i da cemo gledati opet velike duele Noleta i Rafe u finalima GS
Pevaj "ti uživaš dok ja plačem, plačem i tugujem aaaa, plačem i tugujeeem", pevaaaj forgemppe!

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Najveci sampion ikada.
Bas je mali broj ljudi koji se rodi s takvim sampionskim mentalitetom, prosto nevjerovatno.
A uz to je i jedan od najinteligentnijih tenisera.
Kakve male minijature nevezane za poene ima, ono sto malo ko i prati. Cisto cudo.
Bas je mali broj ljudi koji se rodi s takvim sampionskim mentalitetom, prosto nevjerovatno.
A uz to je i jedan od najinteligentnijih tenisera.
Kakve male minijature nevezane za poene ima, ono sto malo ko i prati. Cisto cudo.
-
- Kontakt:
slavlje u Sarajevu, Mostaru, Zenici, Zagrebu, Splitu, Imotskom, Cetinju, Prištini, Tirani i u drugim gradovima, tuga u BL, Beogradu, Trebinju i u drugim gradovima
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ono što je najvažnije bez ijedne mrlje u karijeri. Niti glumi niti se žali, bez kršenja pravila i zakona.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Mig je cak i veca klocina nego sto sam mislio.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
E ovi španski komentatori će ovog sad definitivno ubiti 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Felixians4
- Kontakt:
Velike čestitke sjajnom teamu Nadala. Pisao sam krajem lanjske godine(u Abu Dhabiju je možda gubio,no meni je ostavio jako dobar dojam) da su zgrješili prošle godine preveliki fokus stavivši na zemljani dio i da vjerujem da će biti opet super konkurentan na hardu. Pred turnir na u biti AO turniru Melbourne 250 pun pogodak,isto što je Noletu lani se ispostavilo. Pred Tokio i US Open nije igrao ništa,a pred AO,RG i W jest. Dakle,njima treba pogođen ritam,a ne preveliki odmor.
Dropshot se ispostavio ključnim nekako. Medo kako je kondicijski pao, Rafa bio sve čvrđi na bH posebice,morao je miksati i tu je totalno nadigran. U hrpu jako dobirh situacija iz polja on na BH skraćivao ko naručeno Rafi na reket,a s druge strane Nadal je izvlačio Medu od baselinea možda nesavršeni,al kako je ispalo,nužnim skraćivanjima iz ne toliko laganih pozicija. Ipak, tu je na bar 3-4 iste Daniil baš grdo,tvrdo rješenje odigrao.
Organizator ipak može biti zadovoljan,bez znamo kog,turnir je ispao najbolji mogućim,posebno su ispoštovalo Nick i Kokk,a i Barty čišćenjem.
Muški single unatoč tolikim izostancima i "nevjerojatnim" uvodom u isti, izvrstan. Generalno nešto slabiji nego recimo US Open i Roland Garros lani,no zato je finale bilo epic,a 1/4 izuzev jednog,bomboni.
Mislim da će sada topic ići u offtopic,ljudi će se zabavljati,ha dobro.
Večeras Španjolska-Švedska,tom prilikom možda ispadnem general nakon bitke,no o tome po bespućima foruma već odavna pišem pa možda i ovdje prozborim pokoju o tome ako netko ne iščitava zagonetnu poveznicu o čemu to ja laprdam po bespućima neta.
Viva la.
Dropshot se ispostavio ključnim nekako. Medo kako je kondicijski pao, Rafa bio sve čvrđi na bH posebice,morao je miksati i tu je totalno nadigran. U hrpu jako dobirh situacija iz polja on na BH skraćivao ko naručeno Rafi na reket,a s druge strane Nadal je izvlačio Medu od baselinea možda nesavršeni,al kako je ispalo,nužnim skraćivanjima iz ne toliko laganih pozicija. Ipak, tu je na bar 3-4 iste Daniil baš grdo,tvrdo rješenje odigrao.
Organizator ipak može biti zadovoljan,bez znamo kog,turnir je ispao najbolji mogućim,posebno su ispoštovalo Nick i Kokk,a i Barty čišćenjem.
Muški single unatoč tolikim izostancima i "nevjerojatnim" uvodom u isti, izvrstan. Generalno nešto slabiji nego recimo US Open i Roland Garros lani,no zato je finale bilo epic,a 1/4 izuzev jednog,bomboni.
Večeras Španjolska-Švedska,tom prilikom možda ispadnem general nakon bitke,no o tome po bespućima foruma već odavna pišem pa možda i ovdje prozborim pokoju o tome ako netko ne iščitava zagonetnu poveznicu o čemu to ja laprdam po bespućima neta.
Viva la.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Je li vam sad ista jasnije ko je i sta je Rafael Nadal? Imalo???
Vidio sam od polovine drugog seta da se moze da je nivo igre ok, intenzitet, kretnja...serva je stekala i to je to.
21
Vidio sam od polovine drugog seta da se moze da je nivo igre ok, intenzitet, kretnja...serva je stekala i to je to.
21

-
- Kontakt:
trebao si ti dodati i ZDS i E Viva VeroFelixians4 je napisao/la: ↑30 jan 2022, 15:47Velike čestitke sjajnom teamu Nadala. Pisao sam krajem lanjske godine(u Abu Dhabiju je možda gubio,no meni je ostavio jako dobar dojam) da su zgrješili prošle godine preveliki fokus stavivši na zemljani dio i da vjerujem da će biti opet super konkurentan na hardu. Pred turnir na u biti AO turniru Melbourne 250 pun pogodak,isto što je Noletu lani se ispostavilo. Pred Tokio i US Open nije igrao ništa,a pred AO,RG i W jest. Dakle,njima treba pogođen ritam,a ne preveliki odmor.
Viva la.

Šteta za povrede kad je bio u primeu, prvi je došao do 21.
Sad govori da je mislio da mu je ovo zadnji AO, ali da je dobio novu energiju da nastavi, koliko ovo znači za njega tek ćemo da vidimo, šteta što ne može više ništa na travi, na US ako bude zdrav može daleko.
Ipak kako god ipak mi je draže gledati Zvereva, Cicibana, Medu u SF i F nego Berdiha, Nisikoria, Ranonica i ostalu gardu.
Sad govori da je mislio da mu je ovo zadnji AO, ali da je dobio novu energiju da nastavi, koliko ovo znači za njega tek ćemo da vidimo, šteta što ne može više ništa na travi, na US ako bude zdrav može daleko.
Ipak kako god ipak mi je draže gledati Zvereva, Cicibana, Medu u SF i F nego Berdiha, Nisikoria, Ranonica i ostalu gardu.
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 30 jan 2022, 15:52, ukupno mijenjano 1 put.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- Romagnoli13
- Kontakt:
Džumhur se uvlači Noletu, kako bi mu ovaj sredio poneku BG kalašturu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ima mu Barbara pass od IG 

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Kome su bitne izjave igrača koji ne mogu kvalifikacije proći, neka se drži Beograda i splavova ( ništa protiv BG ).
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Steta sto je Kirdjo propuh u glavi,ubjedljivo najljepsi udarci medju ovom novom generacijom,al taj ako trenira sat dnevno dobro je.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
- Kontakt:
Džumi je kralj , on je naš !!! Ništa pogrešno nije rekao ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.