Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: Grand Slam
16 finala i 8 titula na podlogama koje mu navodno ne odgovaraju. Kako bi bilo tek da mu odgovaraju.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Sve obratno od onog što su stručnjaci predviđali kako Nadal može jedino dobiti meč. Kakav igrač i mašina yebena! 21! Zastave na pola koplja kod sussseeda!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Masta moze svasta

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Nemoj, morat cu opet obitelj spominjat

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- Felixians4
- Kontakt:
pa bilo bi puno bolje ko što jest na onoj ciglanoj hehe.Romagnoli13 je napisao/la: ↑30 jan 2022, 15:2716 finala i 8 titula na podlogama koje mu navodno ne odgovaraju. Kako bi bilo tek da mu odgovaraju.
ovaj post korisnika: "30.01.2022 dan kad je Roger otisao u zaborav

Meni se mrsko bilo raspravljati ali fkt mi nije bilo jasno na osnovu cega su ljudi to tako olako govorili? Pa Rafa da nije spreman da gine pet setova on ne bi ni dosao na ovaj turnir, odustao bi...Tako da to su gluposti, njega bi samo neka eventualnapovreda mogla sprijeciti da nema snage da ide u pet setova on je bio super spreman za ovo finale. Mislim koji ku?ac ces dolaziti na GS ako nemas snage za 5 setova pa ne mozes racunati da ces dobiti sve po 3-0.Romagnoli13 je napisao/la: ↑30 jan 2022, 15:25Ali kakva konstatacija 90% nas ovdje. "Ako meč bude trajao duže, Rafa nema ni promil šanse."
Ali zaboravili smo da je to srce lavlje i da neće odustati nikad.
Inace goat nastup, apsolutno zasluzeno, ko sto ljudi prije mene rekose malo je Rafi jedan AO kad skontas koliko je dobro ovdje uvijek igrao, mislim malo su i ova dva, tri su trebala biti minimalno ali opet i ovo dva mnogo bolje izgleda pogotovo u ovom momentu kada je to GS titula koja ga odvaja od Djokovica i Federera.
I da, sa uzivancijom cu prelistati komentare ovdje od pocetka meca pogotovo prva dva seta

Pa jel ovo ovaj na ivici suza sa Eurosporta 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Pola sata duže je trajao mec novaka i Nadal prije 10 godina( kako vrijeme leti u pm).
Šta reći, vjerovao sam da može uzeti nakon 2-0 jednostavno imao sam taj osjećaj.
Bravo Rafinjo.
Za Medu ima vremena, uzeti će on AO mnogo puta.
Kakav povratak i forma nakon operacije

Šta reći, vjerovao sam da može uzeti nakon 2-0 jednostavno imao sam taj osjećaj.
Bravo Rafinjo.
Za Medu ima vremena, uzeti će on AO mnogo puta.
Kakav povratak i forma nakon operacije

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Pa ne treba obraćati pažnju na ovakve likove. Nikakvu im pažnju ne treba davati.
Dok jedan skače sa nekim sumnjivim bradonjama i peva, drugi radi ono što najbolje zna i postaje broj jedan! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Docek za Rafu pred Vjecnom!
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ma od treceg seta pa na ovamo je ubio mentalno neuništivog Medvedeva. To što ga Nole nije uspio dobiti u Americi ne znači da neće i Rafa.japa je napisao/la: ↑30 jan 2022, 15:30Meni se mrsko bilo raspravljati ali fkt mi nije bilo jasno na osnovu cega su ljudi to tako olako govorili? Pa Rafa da nije spreman da gine pet setova on ne bi ni dosao na ovaj turnir, odustao bi...Tako da to su gluposti, njega bi samo neka eventualnapovreda mogla sprijeciti da nema snage da ide u pet setova on je bio super spreman za ovo finale. Mislim koji ku?ac ces dolaziti na GS ako nemas snage za 5 setova pa ne mozes racunati da ces dobiti sve po 3-0.Romagnoli13 je napisao/la: ↑30 jan 2022, 15:25Ali kakva konstatacija 90% nas ovdje. "Ako meč bude trajao duže, Rafa nema ni promil šanse."
Ali zaboravili smo da je to srce lavlje i da neće odustati nikad.
Inace goat nastup, apsolutno zasluzeno, ko sto ljudi prije mene rekose malo je Rafi jedan AO kad skontas koliko je dobro ovdje uvijek igrao, mislim malo su i ova dva, tri su trebala biti minimalno ali opet i ovo dva mnogo bolje izgleda pogotovo u ovom momentu kada je to GS titula koja ga odvaja od Djokovica i Federera.
I da, sa uzivancijom cu prelistati komentare ovdje od pocetka meca pogotovo prva dva seta![]()
Ja sam uvjeren da njegovo treninzi traju po 4-5h. A kamoli šta drugo.
Medvedev je neko ko može uzeti nekih 9-10 GS titula.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Publika je zaslužila da ih napuši Medo. Bespotreban papanluk u pojedinim momentima.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
-
- Kontakt:
sve čestitke Rafi na 21. naslovu, kakav veličanstven meč, kakav preokret, svaka mu čast
a sada očekujem da svi Rafanovci ovdje pjevaju uz Jadranku: "ne može nam niko ništa jači smo od Srbije"

a sada očekujem da svi Rafanovci ovdje pjevaju uz Jadranku: "ne može nam niko ništa jači smo od Srbije"
Paljba po mig migetu 

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
trebao bi najmanje 5-6 kad ovi prestanu i ako se ne pojavi kakav novi ljudožder
- Romagnoli13
- Kontakt:
AO i US su njegovi turniri u narednim godinama. Mada je tu i Zverev, koji je raznovrsniji igrač.
Alcaraz najviše lici na tenisera koji bi mogao dominirati, volio bih vidjeti finale njega i Rafe dok još GOAT igra.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.