njega se rijesit sanse nema..
Premijer liga BiH - aktuelno
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Nešto sam načuo da Moja tv gubi prava nad Arena Sportom? Koliko ima istine? Šta nam ostaje? Logosoft?
ORIGINAL 1987
Gdje si to načuo, u kafani?PeakyBlinders je napisao/la: ↑30 jan 2022, 13:42Nešto sam načuo da Moja tv gubi prava nad Arena Sportom? Koliko ima istine? Šta nam ostaje? Logosoft?
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
nešto je tema opet zamrla, hajmo sad opet Velež vs Zrinjski, da vas vidimo
-
- Kontakt:
Ne prizivaj ziv biojolicnikola je napisao/la: ↑30 jan 2022, 14:07nešto je tema opet zamrla, hajmo sad opet Velež vs Zrinjski, da vas vidimo
boga mi kad krenu Antalyu pokupit će prvog tamnoputog migranta na M17 i predstavit ga kao kolosalno pojačanje. Pa šta je ovo, nitko ne želi šutat loptu na vjetrometini?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Kod manijaka dan na dan ne liči, juče hoće da izvrše kolektivni harakiri a danas ponovo u oblacima. Izj.baše ih novinari sa naslovima. Kako vidim ako im dođe amerikanac zalog je pomoćni teren, rekoše nešto će tu praviti. Mislim da im je to jedina opcija, dati pomoćni teren i da budu na nuli, naravno ako ima vrijednost sadašnjeg duga.
-
- Kontakt:
jednom stoperu smo nasli clansku karticu zrinjskog u zadnjem dzepu. mislim da je jedini, historijski primjerak, kad smo je odnijeli Lasicu, problijedio je na prvi kontakt s clanskom karticom i pitao jel moze u bankomat, jesmo li izvukli pare iz kluba
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
- svrakino1921
- Kontakt:
Kod Pitara dan na dan ne liči, jučer u oblacima jer smo transparentno iznjeli dugove i zatrazili pomoc od svojih navijaca a danas hoce da izvrse kolektivni harakiri Izj.baše ih novinari sa naslovima. Kako vidim ako nam dođe Amerikanac prvo ce nam pravit na periferiji kamp,a na pomocnom rekoše nešto će tu praviti od cega ce imat korist i on i Zeljo. Mislim da Amerikancu nije jedina opcija pomocni teren jer voli Zelju.
A sve detaljno imate na reprezentacija ba
-
- Kontakt:
Hahaha,nek vam dolazi igrač iz Lila,al iz francuske 4 lige
Takvi se kod nas na štandu prodaju,danas trojica otišla
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Voli žmelju i Džeko pa neda lovu, ovaj će vam dati zato što vas voli.svrakino1921 je napisao/la: ↑30 jan 2022, 16:38Kod Pitara dan na dan ne liči, jučer u oblacima jer smo transparentno iznjeli dugove i zatrazili pomoc od svojih navijaca a danas hoce da izvrse kolektivni harakiri Izj.baše ih novinari sa naslovima. Kako vidim ako nam dođe Amerikanac prvo ce nam pravit na periferiji kamp,a na pomocnom rekoše nešto će tu praviti od cega ce imat korist i on i Zeljo. Mislim da Amerikancu nije jedina opcija pomocni teren jer voli Zelju.

-
- Kontakt:
svrakino1921 je napisao/la: ↑30 jan 2022, 16:38Kod Pitara dan na dan ne liči, jučer u oblacima jer smo transparentno iznjeli dugove i zatrazili pomoc od svojih navijaca a danas hoce da izvrse kolektivni harakiri Izj.baše ih novinari sa naslovima. Kako vidim ako nam dođe Amerikanac prvo ce nam pravit na periferiji kamp,a na pomocnom rekoše nešto će tu praviti od cega ce imat korist i on i Zeljo. Mislim da Amerikancu nije jedina opcija pomocni teren jer voli Zelju.
Cudi me koliko vas voli da prije nije bar uzeo dres ili clansku.
I sad se sjetio da mu je i dedo navijao za Zeljeznicar.Bas sad se sjetio kad ste u dugovima do guše ,i kad moze da postavlja uslove onako kako njemu odgovara.
Sjetih se privatizacije posle rata ,i nikad mi nije bilo jasno sto je najveca navala bila upravo za firme pred bankrot.One profitabilne ili koje su poslovali u plusu su zaobilazili u velikim krugovima.
Kasnije smo vidjeli da te firme u bankrotu su bile jeftine,ali su imale dobru imovinu ,masine,invetar,od kojih su ektra profitirali.
Dal je ovo slucajnost ili ne vrijeme ce pokazati.
- svrakino1921
- Kontakt:
Apsolutnoamypitar je napisao/la: ↑30 jan 2022, 17:05svrakino1921 je napisao/la: ↑30 jan 2022, 16:38Kod Pitara dan na dan ne liči, jučer u oblacima jer smo transparentno iznjeli dugove i zatrazili pomoc od svojih navijaca a danas hoce da izvrse kolektivni harakiri Izj.baše ih novinari sa naslovima. Kako vidim ako nam dođe Amerikanac prvo ce nam pravit na periferiji kamp,a na pomocnom rekoše nešto će tu praviti od cega ce imat korist i on i Zeljo. Mislim da Amerikancu nije jedina opcija pomocni teren jer voli Zelju.
Cudi me koliko vas voli da prije nije bar uzeo dres ili clansku.
I sad se sjetio da mu je i dedo navijao za Zeljeznicar.Bas sad se sjetio kad ste u dugovima do guše ,i kad moze da postavlja uslove onako kako njemu odgovara.
Sjetih se privatizacije posle rata ,i nikad mi nije bilo jasno sto je najveca navala bila upravo za firme pred bankrot.One profitabilne ili koje su poslovali u plusu su zaobilazili u velikim krugovima.
Kasnije smo vidjeli da te firme u bankrotu su bile jeftine,ali su imale dobru imovinu ,masine,invetar,od kojih su ektra profitirali.
Dal je ovo slucajnost ili ne vrijeme ce pokazati.
Vidi se da si pametnica
Na potezu Kobilja glava,Betanija,stadion Kosevo
Nit je sta kupljeno a nit je prodato
Klasicna vukoyebina
Istina iznad sjeverne tribine stadiona Kosevo ima Porodiljska klinika Jezero
Htio je neki extra profiter da kupi da pravi hotel
Al ga nekako preyebase pa je odustao bolid
7 dana vazio po opcini Centar da je ono hotel bio prije rata
Inace lik nije bio iz Sarajeva
I Amar je volio želju pa mu je yebao milu majku,i samo tražite sadaku dabogda tražili dok ste živisvrakino1921 je napisao/la: ↑30 jan 2022, 16:38Kod Pitara dan na dan ne liči, jučer u oblacima jer smo transparentno iznjeli dugove i zatrazili pomoc od svojih navijaca a danas hoce da izvrse kolektivni harakiri Izj.baše ih novinari sa naslovima. Kako vidim ako nam dođe Amerikanac prvo ce nam pravit na periferiji kamp,a na pomocnom rekoše nešto će tu praviti od cega ce imat korist i on i Zeljo. Mislim da Amerikancu nije jedina opcija pomocni teren jer voli Zelju.
-
- Kontakt:
Jesu li se skontali, n ili nj ?
-
- Kontakt:
Amar je u dva mandata preko 800 hiljada eura posudio Zelji, klub je fakticki jedan period sam izdrzavao, ali ovakav odnos prema Amaru ne iznenadjuje u narodu koji tradicionalno vlastite roditelje ne moze da gledaAnex je napisao/la: ↑30 jan 2022, 18:17I Amar je volio želju pa mu je yebao milu majku,i samo tražite sadaku dabogda tražili dok ste živisvrakino1921 je napisao/la: ↑30 jan 2022, 16:38Kod Pitara dan na dan ne liči, jučer u oblacima jer smo transparentno iznjeli dugove i zatrazili pomoc od svojih navijaca a danas hoce da izvrse kolektivni harakiri Izj.baše ih novinari sa naslovima. Kako vidim ako nam dođe Amerikanac prvo ce nam pravit na periferiji kamp,a na pomocnom rekoše nešto će tu praviti od cega ce imat korist i on i Zeljo. Mislim da Amerikancu nije jedina opcija pomocni teren jer voli Zelju.
- Kockoglavi
- Kontakt:
Admir74 jel im to onaj dokurcenko. Svi svi
-
- Kontakt:
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
- Antipolitika3
- Kontakt:
Znaju li da nam dolaze dva bekaTruba1905burazeru je napisao/la: ↑30 jan 2022, 19:20
Samo da napomenem , i ugodan početak radnog tjedna poželim .

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Trenutno korisnika/ca: worchester i 13 gostiju.