Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

mgogic
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la mgogic » 31 jan 2011, 01:33

nerminh74 je napisao/la:
mgogic je napisao/la:Ne mogu (Teletovic+Djedovic+Domerkant+LeBron+Kobe)x2500000 biti dobri, kol'ko moze Kenan Bajramovic biti los!!! Jedina stvar kosarkaski koja je losija od Bajramovica je njegov prezimenjak na poziciji trenera Mensur!
A posto ce Bajramovic biti pozvan, jer boljeg nemamo (nemamo ni goreg) onda ja vjerovatno pauziram utakmice BiH na ovom EP jer nemam vise snage, zivaca ni volje da se nerviram!!!
pa za igraca koji ima 12 poena i 5.3 skoka u EL stvarno je los

http://www.euroleague.net/competition/p ... ?pcode=TFL
Gledam ja tu statistiku vec 4-5 godina unazad, pa opet onda se sjetim svih izgubljenih lopti i divljanja po terenu, a narocito u kljucnim momentima svih utakmica koje je igrala reprezentacija. Pa mi naumpadne skok igra za reprezentaciju, u kojoj dokle god igra Bajramovic nasi protivnici imaju napad za napadom dok ne postignu kos. Pa hiljadu i jedna stvar mi naumpadne, ali ni jedna pozitivna!

Ja se nadam da si i ti pratio reprezentaciju u periodu od unazad nekih 5 godina, jer ako jesi onda znas o cemu pricam! Ja ne sporim njegov ucinak u LR, ali brate dragi, nisam siguran koliko shvatas kosarku kao igru, nauku, umjetnost, pa da shvatis da kad igrac apsolutnom rezultatskom egalu, kad je ekipi najpotrebnije, kad se lomi utakmica, a Keno pravi jednu od 3 stvari:

a)greska u vodjenju
b)faul u napadu
c)ostali nacini gubljenja lopte

taj igrac je kontraproduktivan kako za ekipu, tako i za budale koje godinama gledaju identicnu stvar i cekaju drugaciji ishod (i sebe racunam u tu kategoriju).

Opet ponavljam, kriterij je reprezentacija, u LR to je neki drugi covjek, ja ne znam jel ga drogiraju kad dodje na pripreme nacionalnog tima, ili ga hipnotisu u Litvaniji, ali nisam pametan da to skontam!

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 31 jan 2011, 01:50

Kosarkasku reprezentaciju pratim povrsno, prije sam to cinio intenzivnije, dok u zadnje vrijeme otkako smo postali kanta za nabijanje, i otkako moramo prositi da nam nasi igraci igraju za nacionalni tim slabije.

Po izvjestajima iz Eurolige, i ucinku nasih kosarkasa, ne bi bas rekao da nemamo nikakve sanse, mislim da je najslabija karika trener, cak i ja, koji nije upucen u kosarkaske tokove toliko, mogu primjetiti da je lik malo pogubljen, da ne zna bas sta hoce, da mu je reakcija slaba, i da je mentalno na niskom nivou..mozda grijesim, ali nama treba neko jako trenersko ime da bi to bilo puno bolje.

Jos samo da dodam da bi valjalo donijeti zakon u ovoj drzavi, po kojem bi, svakom igracu koji se ne odazove pozivu u nacionalni tim, VJECNO zabranio ulazak na teritorij ove drzave.

kristian
Kontakt:

Post Postao/la kristian » 31 jan 2011, 01:55

a imal dzeko pravo nastupa na ovom euru hahah bolji bi bio bavcica i josh pojedinaca

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 31 jan 2011, 15:16

Koliko god pokusavali da napravimo i sklopimo konkurentnu ekipu uvijek fali na nekom mjestu igraca...
Idemo redom...

Gordic - Momak uvijek igra bolje u repki nego u klubu i to je cinjenica. Jednostavno, vise mu odgovara repka..Ove godine u Romi igra odlicno, s obzirom da je tek dosao, i sada kod Filipovskog ima zavidnu minutazu..Mora da bude nosilac, i da dokaze/pokaze da ima kvalitet da bude nosilac ekipe. Vidi se i veliki uticaj Bose naklon do poda majstore za sve sto i dan danas cinis za nasu repku i za nasu zemlju..

Vasiljevic - Kljuc pozicije 1 drzi Sale, on ako se odazove nama ambicije mogu da porastu itekako. Moze da podijeli par asista, moze da ubaci poneku trojku, bacanje, siguran je na lopti, nije klasicni divljak, rijetko kada igra za sebe, a tih nekih 10 - 15 minuta nama treba itekako....

Princ - Svaka ozbiljna ekipa pogotovo na ovakvom takmicenju mora da ima 2 playa i jednog kombo beka. Gledao sam neku noc Princa, ja bi ga zvao sigurno, bolji je od Lakija za 30 posto..Mozda nije kosgeterski, ali Princ je covjek koji je rodjeni playmaker...Gordic u pojedinim trenucima moze i na 2...A Princa vodis kao 12 - og igraca i imas ga u rezervi u slucaju ozljede nekog od prva dva i slicno..

Djedovic - Sigurno nasa prva opcija na vanjskim pozicijama. Covjek koji je najvise napredovao ove godine. Eksplozivan je, ima odlican prvi korak, zeljan je uspjeha, i koristi mnogo ekipi u tranziciji i pomalo divljoj igri..Definitivno mora da preuzme odgovornost....Vanjska linija ce mnogo da ovisi o njemu...

Ikonic - Igra solidno za Krku, sasvim korektno..Moze po potrebi da odigra i na krilu..Covjek koji moze da pogodi otvoren sut, moze da fino odigra odbranu, za jedno 10 - 15 minuta sasvim koristan...

Domercant - Ja bih njega zvao i po cijenu da sve izgubimo..Covjek maltene uvijek gine za dres, odigra i losije, ali mu na licu vidis da sve daje od sebe..Pozicija krila je najveci problem u nasoj ekipi...Mi klasicnog krila nemamo nazalost...

Halilovic - Ja bih njega vodio, bez obzira na sve...Jer decko je relativno mlad, ima 20 godina, ovo moze biti jedno veliko iskustvo za njega, da odigra po 5 minuta...

Kojadinovic- Iskreno njegovo je proslo, bez obzira na sve...Kako vidim ne igra lose u Marusiju, ali opet ne vidim razlog da se on vodi...Meni je on jedan od drazih igraca, uvijek daje sve od sebe, ali ima problem, kad upadne u kanal , ide iz greske u gresku..

Teletovic - Sigurno mora da bude vodja ove ekipe..Covjek maltene koji ce da bude prva zvijezda...Ove godine je popravio igru ledjima, ali ostaje i dalje nedostatak u odbrani...Mislim da bi se on odlicno nadopunjavao sa Vardom...Sve u svemu ako se ne odazove mi smo napadacki limitirani do krajnjih granica...Ja sve vjerujem da ce ipak ovog puta da se odazove..

Bajramovic - U kontrolisanoj igri gdje on nije prva opcija u napadu i gdje djeluje iz drugog plana, da pospremi zicere i poneki sut van 6. 75 on se odlicno snalazi...A kada on treba da bude nosilac i da povede ekipu to ne ide jednostavno..Ja ipak i dalje mislim da on nece da se odazove, jer i on i Mirza su velike egoiste, i tesko da mogu zajedno...Idealno bi bilo da igra 10 minuta na 4, i deset kao "lazna" petica..

Varda - Jedini pravi centar u nasoj ekipi, iako i on nije pravi centar, ne voli da igra odbranu nesto posebno, cesto se izvlaci na sut za tri, ali je ipak nesto najbolje sto imamo na centarskoj liniji...

Bavcic - Moze pomoci i na 4 i na 5..Odlicno mu je dosla sezona u Olimpiju kod Jure, puno je sazrio, ima velike motoricke sposobnosti za igraca koji je visok 210...Nadam se da ce da nam koristi mnogo...

Krupalija - Ovakav jedan korektor nam treba..Skolovan igrac, kao peti igrac na unutarnjim pozicijama bi nam odlicno dosao...U odbrani moze da odigra itekako solidno, uvijek borben, fajterski do samog kraja...Unosi veliku energiju..

Eh to je ta neka baza nasih igraca...

Nesovic - Klasicni divljak, ja ga ne bi zvao nikada..Ali ipak mislim da ce opet lobi Beobasketa da proradi i da ce prije on biti u sastavu nego Princ...

Kikanovic - Nece imati sezonu iza sebe, nista od njega..Iako je Gonlum na SP ove godine dokazao i da bez igranja se moze biti u formi, ali mislim da Kiki to jednostavno ne moze da iznese..

Milosevic - Meni licno, jedini igrac kojeg kad vidim na parketu za nasu repku se dize glava na kosi...Covjek koji hem je vrlo tanak u kosarkaskom smislu, hem jednostavno je nezainteresovan za odbranu...Bojim se nekih otkaza i da ce opet da upadne u 14 igraca..

Hodzic - Svi koji misle da nam ovaj momak moze donijeti kvalitet odmah se grdno varaju...Ako bude igrao vidjet ce se onda o cemu pricam..Mark my words...NCAA i Europa, tj. ozbiljna kosarka su totalno dva svijeta razlicita...

Djurasovic - Da popuni broj od 16 moze, sve ostalo preko je nerealno...

Posto ce da se vodi na prvenstvo 14 igraca koji bi mogli da se rotiraju to je to...
Ako se svi pojave iz unutrasnje linije, Domercanta ni slucajno ne mijenjati..
Ako neko otkaze onda pokusati naturalizovati jednog centra...
Ako otkazu 1-2 igraca mi nazalost nemamo sta da trazimo
Ostaje zal za Preldzicem, koji bi mogao da igra sve od 1-3..Legao bi nam samo tako...

P.S. Ipak ce fino biti cuti nasu himnu, cuti imena nasih igraca, i slicno...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 31 jan 2011, 15:52

Nermine, slazem se sa svakim slovom što si napisao :) to bi bilo to.
Cuva Bog Zelju svog!

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 31 jan 2011, 17:54

mirzza je napisao/la:Nermine, slazem se sa svakim slovom što si napisao :) to bi bilo to.
hvala mirza

neno
ni ti nisi pomenuo masica, a umjesto milosevica uvjek bi radije gledao opacka jer se covjek uvjek trudi kada igra, dok sam i ja 2 puta gledao princa i mogu reci da mi se svidjelo kako sada igra cak je sutao 3/4 troke krotiv uniksa

jos jedna stvar, zanima me hoce li ista biti od sutona (iskreno nista neocekujem, ali ljepo se nadati), onda vidjeti kojega jos stranca voditi (posto sada mozemo voditi 2 stranca sa tim da jedan moze igrati, a da se odlucuje prema protivniku) langforda ili forda, tj ako pristane suton onda je bolje pojacati vanjsku liniju, ako ne onda unutrasnu

inace sto niko ne pominje jazvina :roll:
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 31 jan 2011, 18:01

nerminh74 je napisao/la:
mirzza je napisao/la:Nermine, slazem se sa svakim slovom što si napisao :) to bi bilo to.
hvala mirza

neno
ni ti nisi pomenuo masica, a umjesto milosevica uvjek bi radije gledao opacka jer se covjek uvjek trudi kada igra, dok sam i ja 2 puta gledao princa i mogu reci da mi se svidjelo kako sada igra cak je sutao 3/4 troke krotiv uniksa

jos jedna stvar, zanima me hoce li ista biti od sutona (iskreno nista neocekujem, ali ljepo se nadati), onda vidjeti kojega jos stranca voditi (posto sada mozemo voditi 2 stranca sa tim da jedan moze igrati, a da se odlucuje prema protivniku) langforda ili forda, tj ako pristane suton onda je bolje pojacati vanjsku liniju, ako ne onda unutrasnu

inace sto niko ne pominje jazvina :roll:
Od Masica nema nista jer nije ni u kakvim kombinacijama....
Sto se tice Sutona, ja kako sam cuo da nece nista biti od toga...

Za Forda sam ti rekao, sad cemo da vidimo sta ce da bude...
Langford, apsolutno izmisljena prica, covjek ce vjerovatno da igra za Rusiju, maltene njegov menadzer nije imao pojma za taj slucaj..Nigdje se to uopce nije spominjalo, osim u nasem Avazu...

Pa Milosevica ja ne bi zvao nikada, ali bas nikada...
Opacak je van forme bio, ali evo sada se popravlja...

A za Jazvina ne znam stvarno, vjerovatno nece biti boljih opcija, ali ja bih zelio da se uradi onako kao gore..Varda 25 minuta, Keno 10 minuta i Bavke 5 minuta na 5...A na cetiri Mirza 25, Keno 10 i Krupalija 5 - 10...
Zavisi kako ko ima dan i slicno...

Ostalo je samo ime.....

ajvardedo

Post Postao/la ajvardedo » 31 jan 2011, 18:26

velez_mostar je napisao/la:Kosarkasku reprezentaciju pratim povrsno, prije sam to cinio intenzivnije, dok u zadnje vrijeme otkako smo postali kanta za nabijanje, i otkako moramo prositi da nam nasi igraci igraju za nacionalni tim slabije.

Po izvjestajima iz Eurolige, i ucinku nasih kosarkasa, ne bi bas rekao da nemamo nikakve sanse, mislim da je najslabija karika trener, cak i ja, koji nije upucen u kosarkaske tokove toliko, mogu primjetiti da je lik malo pogubljen, da ne zna bas sta hoce, da mu je reakcija slaba, i da je mentalno na niskom nivou..mozda grijesim, ali nama treba neko jako trenersko ime da bi to bilo puno bolje.

Jos samo da dodam da bi valjalo donijeti zakon u ovoj drzavi, po kojem bi, svakom igracu koji se ne odazove pozivu u nacionalni tim, VJECNO zabranio ulazak na teritorij ove drzave.
prvo zavrsi kakav fakultet(ne onaj travnicki),budi izabran u parlament BiH,pa onda donesi taj zakon....a do tad suti i ne progovaraj ni jedne,sakiba!!cuj,ti njega on bi branio ulazak...hahaaa,da mi je i to vidjeti,svakako je bih po svemu posebna,pa sto ne bi i po tome.velezovac,sjedi,jedan!! :D

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 31 jan 2011, 18:30

neno#4 je napisao/la:Koliko god pokusavali da napravimo i sklopimo konkurentnu ekipu uvijek fali na nekom mjestu igraca...
Idemo redom...

Gordic - Momak uvijek igra bolje u repki nego u klubu i to je cinjenica. Jednostavno, vise mu odgovara repka..Ove godine u Romi igra odlicno, s obzirom da je tek dosao, i sada kod Filipovskog ima zavidnu minutazu..Mora da bude nosilac, i da dokaze/pokaze da ima kvalitet da bude nosilac ekipe. Vidi se i veliki uticaj Bose naklon do poda majstore za sve sto i dan danas cinis za nasu repku i za nasu zemlju..

Vasiljevic - Kljuc pozicije 1 drzi Sale, on ako se odazove nama ambicije mogu da porastu itekako. Moze da podijeli par asista, moze da ubaci poneku trojku, bacanje, siguran je na lopti, nije klasicni divljak, rijetko kada igra za sebe, a tih nekih 10 - 15 minuta nama treba itekako....

Princ - Svaka ozbiljna ekipa pogotovo na ovakvom takmicenju mora da ima 2 playa i jednog kombo beka. Gledao sam neku noc Princa, ja bi ga zvao sigurno, bolji je od Lakija za 30 posto..Mozda nije kosgeterski, ali Princ je covjek koji je rodjeni playmaker...Gordic u pojedinim trenucima moze i na 2...A Princa vodis kao 12 - og igraca i imas ga u rezervi u slucaju ozljede nekog od prva dva i slicno..

Djedovic - Sigurno nasa prva opcija na vanjskim pozicijama. Covjek koji je najvise napredovao ove godine. Eksplozivan je, ima odlican prvi korak, zeljan je uspjeha, i koristi mnogo ekipi u tranziciji i pomalo divljoj igri..Definitivno mora da preuzme odgovornost....Vanjska linija ce mnogo da ovisi o njemu...

Ikonic - Igra solidno za Krku, sasvim korektno..Moze po potrebi da odigra i na krilu..Covjek koji moze da pogodi otvoren sut, moze da fino odigra odbranu, za jedno 10 - 15 minuta sasvim koristan...

Domercant - Ja bih njega zvao i po cijenu da sve izgubimo..Covjek maltene uvijek gine za dres, odigra i losije, ali mu na licu vidis da sve daje od sebe..Pozicija krila je najveci problem u nasoj ekipi...Mi klasicnog krila nemamo nazalost...

Halilovic - Ja bih njega vodio, bez obzira na sve...Jer decko je relativno mlad, ima 20 godina, ovo moze biti jedno veliko iskustvo za njega, da odigra po 5 minuta...

Kojadinovic- Iskreno njegovo je proslo, bez obzira na sve...Kako vidim ne igra lose u Marusiju, ali opet ne vidim razlog da se on vodi...Meni je on jedan od drazih igraca, uvijek daje sve od sebe, ali ima problem, kad upadne u kanal , ide iz greske u gresku..

Teletovic - Sigurno mora da bude vodja ove ekipe..Covjek maltene koji ce da bude prva zvijezda...Ove godine je popravio igru ledjima, ali ostaje i dalje nedostatak u odbrani...Mislim da bi se on odlicno nadopunjavao sa Vardom...Sve u svemu ako se ne odazove mi smo napadacki limitirani do krajnjih granica...Ja sve vjerujem da ce ipak ovog puta da se odazove..

Bajramovic - U kontrolisanoj igri gdje on nije prva opcija u napadu i gdje djeluje iz drugog plana, da pospremi zicere i poneki sut van 6. 75 on se odlicno snalazi...A kada on treba da bude nosilac i da povede ekipu to ne ide jednostavno..Ja ipak i dalje mislim da on nece da se odazove, jer i on i Mirza su velike egoiste, i tesko da mogu zajedno...Idealno bi bilo da igra 10 minuta na 4, i deset kao "lazna" petica..

Varda - Jedini pravi centar u nasoj ekipi, iako i on nije pravi centar, ne voli da igra odbranu nesto posebno, cesto se izvlaci na sut za tri, ali je ipak nesto najbolje sto imamo na centarskoj liniji...

Bavcic - Moze pomoci i na 4 i na 5..Odlicno mu je dosla sezona u Olimpiju kod Jure, puno je sazrio, ima velike motoricke sposobnosti za igraca koji je visok 210...Nadam se da ce da nam koristi mnogo...

Krupalija - Ovakav jedan korektor nam treba..Skolovan igrac, kao peti igrac na unutarnjim pozicijama bi nam odlicno dosao...U odbrani moze da odigra itekako solidno, uvijek borben, fajterski do samog kraja...Unosi veliku energiju..

Eh to je ta neka baza nasih igraca...

Nesovic - Klasicni divljak, ja ga ne bi zvao nikada..Ali ipak mislim da ce opet lobi Beobasketa da proradi i da ce prije on biti u sastavu nego Princ...

Kikanovic - Nece imati sezonu iza sebe, nista od njega..Iako je Gonlum na SP ove godine dokazao i da bez igranja se moze biti u formi, ali mislim da Kiki to jednostavno ne moze da iznese..

Milosevic - Meni licno, jedini igrac kojeg kad vidim na parketu za nasu repku se dize glava na kosi...Covjek koji hem je vrlo tanak u kosarkaskom smislu, hem jednostavno je nezainteresovan za odbranu...Bojim se nekih otkaza i da ce opet da upadne u 14 igraca..

Hodzic - Svi koji misle da nam ovaj momak moze donijeti kvalitet odmah se grdno varaju...Ako bude igrao vidjet ce se onda o cemu pricam..Mark my words...NCAA i Europa, tj. ozbiljna kosarka su totalno dva svijeta razlicita...

Djurasovic - Da popuni broj od 16 moze, sve ostalo preko je nerealno...

Posto ce da se vodi na prvenstvo 14 igraca koji bi mogli da se rotiraju to je to...
Ako se svi pojave iz unutrasnje linije, Domercanta ni slucajno ne mijenjati..
Ako neko otkaze onda pokusati naturalizovati jednog centra...
Ako otkazu 1-2 igraca mi nazalost nemamo sta da trazimo
Ostaje zal za Preldzicem, koji bi mogao da igra sve od 1-3..Legao bi nam samo tako...

P.S. Ipak ce fino biti cuti nasu himnu, cuti imena nasih igraca, i slicno...
Odavno nisam procitao bolji post svaka cast ;)
Volim te Zeljo!!!

edinjo-vg
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-vg » 31 jan 2011, 19:17

po meni 14 nasih bi trebali biti sledeci:

Teletovic, Djedovic, Domercant, Gordic, Varda, Krupalija, Vasiljevic, Bajramovic, Bavcic, Halilovic, Hodzic, novi amerikanac (ako ne onda bremer), Ikonic, Tuljkovic....najvise mi je zao sto medju ovih 14 nemogu da ubacim kikanovica (cijela godina bez utakmica), dino hodzica (slaba forma) i preldzica (nazalost nema prava da igra za nas).

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 31 jan 2011, 19:23

edinjo-vg je napisao/la:po meni 14 nasih bi trebali biti sledeci:

Teletovic, Djedovic, Domercant, Gordic, Varda, Krupalija, Vasiljevic, Bajramovic, Bavcic, Halilovic, Hodzic, novi amerikanac (ako ne onda bremer), Ikonic, Tuljkovic....najvise mi je zao sto medju ovih 14 nemogu da ubacim kikanovica (cijela godina bez utakmica), dino hodzica (slaba forma) i preldzica (nazalost nema prava da igra za nas).

Tuljkovic cjele godine bio povrijeđen i ti bi ga vodio , bolje onda Albijanica povesti kao nagradu ha ja ..... 8-)
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 31 jan 2011, 19:25

TaRgEt_ je napisao/la:

Tuljkovic cjele godine bio povrijeđen i ti bi ga vodio , bolje onda Albijanica povesti kao nagradu ha ja ..... 8-)
Albijanic dominira :mrgreen:
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 31 jan 2011, 19:36

Martex je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:

Albijanic dominira :mrgreen:

pa momak igra sta reci i to nije da malo igra vec odlicno xD
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 31 jan 2011, 19:47

Target budimo realni, Albijanic tesko ima mjesta i u 16 igraca...

Prije njega su Bavcic, Bajramovic, Krupalija, Hodzic, Jazvin, Varda, Teletovic...To je vec sada unutrasnjih igraca...

Ostalo je samo ime.....

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 31 jan 2011, 19:48

Malo me buni situacija oko Halilovica posto vidim svi ga stavljaju na spisak

Malo sam ga gledao pa mozda grijesim ali on po meni nije za prvih 12,zadnje sto je igrao a gledao sam protiv Zvezde nije ostavio neki utisak a igrao je na poziciji 4 a to je u reprezentaciji dobro pokriveno ,a zadnjih nekoliko tekmi ili ima mizeran ucinak ili ne igra

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 31 jan 2011, 20:06

neno#4 je napisao/la:Target budimo realni, Albijanic tesko ima mjesta i u 16 igraca...

Prije njega su Bavcic, Bajramovic, Krupalija, Hodzic, Jazvin, Varda, Teletovic...To je vec sada unutrasnjih igraca...

ja pricam da bi poveo prije njega nego Tuljkovica jer momak je stavio gore Tuljkovica u 14 :mrgreen:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

edinjo-vg
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-vg » 31 jan 2011, 20:11

ha poveo tuljkovica ha albijanica ukupni kvalitet repke se mijenja za 0,0 % hehe ;)

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 31 jan 2011, 20:20

edinjo-vg je napisao/la:ha poveo tuljkovica ha albijanica ukupni kvalitet repke se mijenja za 0,0 % hehe ;)
pa jbga ove sezone Albijanic makar igra konstantno dobro , dok Tuljkovica nije bilo zbog povrede , ali opet ne sumnjam da ce on da ide , nekako :)
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 31 jan 2011, 20:34

neno#4 ---------------------------> RESPECT
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 01 feb 2011, 00:01

ajvardedo je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:Kosarkasku reprezentaciju pratim povrsno, prije sam to cinio intenzivnije, dok u zadnje vrijeme otkako smo postali kanta za nabijanje, i otkako moramo prositi da nam nasi igraci igraju za nacionalni tim slabije.

prvo zavrsi kakav fakultet(ne onaj travnicki),budi izabran u parlament BiH,pa onda donesi taj zakon....a do tad suti i ne progovaraj ni jedne,sakiba!!cuj,ti njega on bi branio ulazak...hahaaa,da mi je i to vidjeti,svakako je bih po svemu posebna,pa sto ne bi i po tome.velezovac,sjedi,jedan!! :D
Zadnji si kome trebam napisati da sam fakultet zavrsio, jer akademskog gradjanina razumjeti ne mozes, priprosti covjece.
Naglasio sam da bi VALJALO donijeti takav zakon, a ne da ga ja donosim, ali vidim da si jedan od onih kojima treba crtati, a ne pisati, jer citati ne znas, a slike vjerovatno gledati znas..
U parlamentu ne sjede oni sa pravim fakultetima, ali ti to ne bi znao jer si vjerovatno vani negdje, pa branis izdajnike ove drzave, jer si se sam uvrijedio..i da, to bi bio strasan zakon, a i tebe koji drk.a chunicu na takve bi trebalo isto tako nogom nabiti sto dalje odavde.

I, da..nisi kompetentan da odgovaras na moje postove, ukoliko imas nesto da mi kazes, posalji pp, raspolozen sam za bilo koju varijantu razgovora, pa i nekih drugih metoda komunikacije..i necu ti reci "sjedi jedan", nego samo "SJEDI" kao pravom poslusnom psu.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: galia95 i 14 gostiju.