Ma loše se oženio brte.
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Uh kakav mec za srcanog, rijetko zanimljiva nedjelja.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Polako ljudi, ima jos da se igra, vidim neki nadalu vec broje 21.trofej, isto tako su neki rusu brojali pobjedu nakon prvog seta pa vidi sad
- TheTruth34
- Kontakt:
Ma bravo majstore, hajmo jos jedan set..
Vamos
Vamos
- Felixians4
- Kontakt:
Ništa - u finalu US Opena Rafa imao 2-0 pa Medo u petome zaprijetio, sada obratno. Bude li Rus donji,jao si ga Newgenu. A i pravoslavnoj braći.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ako ovo Rafa uzme nakon 0-2. Nema potrebe više da se pričaju neke epske priče o Noletu i Rogeru. Mada ovaj treći je nebitan faktor otkako su ova dvojica tu.
Dovoljno je pogledati samo broj GS titula u zadnjih 12 godina recimo.
Na sve to, Rafa je trebao biti u penziji sa 32-33 godine prema mnogim predviđanjima prije nego je Rafa zagazio u svoje 30e.
Dovoljno je pogledati samo broj GS titula u zadnjih 12 godina recimo.
Na sve to, Rafa je trebao biti u penziji sa 32-33 godine prema mnogim predviđanjima prije nego je Rafa zagazio u svoje 30e.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ako Medeni ovo izgubi ugasi sport nakon sto se ova trojica oproste,ionako je citava nova generacija go ****.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Teško ko može zaustaviti ovakvog Nadala, Medo je svoju šansu prokockao u 3 setu na 0-40.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Da, raspao se Medvedev u ovom setu i psihički i fizički. Rafa je nevjerovatan šampion! Natjerao je Medvedeva da mora raditi ono što je u teoriji Nadal na početku meča morao raditi da bi osvojio poen. Potpuno su se okrenule uloge u meču, sada Rafi odgovaraju duži poeni.Jakobsen91 je napisao/la: ↑30 jan 2022, 13:59Kontam ako bude fizicki zahtjevan mec to je Medino 99%, kad kakvi lagano ga Rafa uzima.![]()
Set za historiju slijedi.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
Stvarno svaka čast Nadalu, takav se borac rijetko viđa 
Ali ako Medvedev nakon ovakve situacije svejedno pobijedi, svaka mu čast za psihu, ne smije zbog Nadala proći ispod radara nikako
Ali ako Medvedev nakon ovakve situacije svejedno pobijedi, svaka mu čast za psihu, ne smije zbog Nadala proći ispod radara nikako
Ma i Medo je igračina, resetovat ce se i on sigurno, ne razmisljaju oni o proslim setovima ni sekunde vjeruj.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Gledajuci neke nepravde vise je imao Nadal od ATP i neki organizatora cak i u Spaniji , pa su mu brzali podloge , pa uveli pravilo da mora brze servirat upravo radi Nadala jer je imao dugu pauzu kad servira i td
oj sklonite barbaru, pokvari ukupni dojam..
Šta god da bude u petom setu, Rafi svaka cast za ovo finale 
- AshburtonG
- Kontakt:
Bukvalno je mec obrnuto proporcionalan mojim prognozama. Bukvalno se fizicki Medo iskljucio nakon drugog seta, kojeg ne zna ni on kako je dobio, a Nadal osjetio krv.Jakobsen91 je napisao/la: ↑30 jan 2022, 13:59Kontam ako bude fizicki zahtjevan mec to je Medino 99%, kad kakvi lagano ga Rafa uzima.![]()
Nadal je danas pokazao visi nivo tenisa, ali je isto tako imao bruku UE i fail servis gameova.
Rafa rutinski. 
Vratit ce se na kraju ako ishod bude dobar po njih
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.