Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Nadal fizički djeluje nerealno svjež, a već skoro 3 i po sata se lupaju. Bit će da će ga propuštanje dobijenog drugog seta koštati dvajesprve 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Romagnoli13
- Kontakt:
Eh da je servis služio od samog početka
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
To je naš borac, kakva šteta drugog seta 
VAMOOOOOOOOSSSSS!!!
VAMOOOOOOOOSSSSS!!!
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Dobro je bar set 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- legenda reala
- Kontakt:
Tek pocinje doping djelovati, kako srbi nisu primjetili da je između setova bila pauza od sedam minuta hmm
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Prva tri gema u četvrtom setu će biti odlučujuća.
Servis je bio najveća razlika u prva dva seta uz Daniila koji stiže sve skoro.
Servis je bio najveća razlika u prva dva seta uz Daniila koji stiže sve skoro.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Jelde sad je do Rafe,a ne do Danila koji je zapucao ciste zicere u mrezu i u out?
Ajde sad!! Kakva šteta za šanse u drugom setu! Nastavi ovako.
Kasno se budi, zaboravio da ima haman 36 godina. Lijepo je što je uzeo set, ali mislim da je to maximum.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Igra bolje Nadal od prvog seta, fizički top, sve je moguće.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Čim ga je servis krenuo odmah proigrao. Ako ga vrati na 2 2 uzeće ga
.
Zadnja izmjena: Ivano, dana/u 30 jan 2022, 14:30, ukupno mijenjano 1 put.
👑 TOM BRADY 👑
- Jakobsen91
- Kontakt:
Moglo bi ovo kao i na US Openu otici u pet. 

Čemu se ti nadaš pasha?
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Uslovi su odlični, dvorana temperatura idealna, nije sparina kao protiv Shapovalova pa se i fizički manje troši.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Gledam onu situaciju kada je Medvedev imao 2-0 u setovima i 0-40 na Rafin servis i onaj pogled Rafe i kontam sebi gledaj za 3 sata kada bude na twitteru ta slika i tekst kako li je uspio ovo izvuci 

Joj rona izvini al naporan si malo, sta si se uhvatio par neznalica i sad kontas da smo svi isti (mi koji navijamo za Rafu).
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Ode li ovo u peti, predlažem da i Rafini i četalji prebace na drugi kanal.
"We need to suffer. And we need to fight."
Kakav coban ruski 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.