Ijekavica prije 7 dana, danas ekavica. Promijenilo se porijeklo za 7 danaEpateguiHuleteti je napisao/la: ↑30 jan 2022, 12:29Znaci, ne uzima namestenu titulu![]()
![]()
Medi kanda opet proradio servis, lagano uzeo 3. gem![]()
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: Grand Slam
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
hoce li rafku ona 3 reketa sa spanovanja fedexom poslati za majorku:-)
zbog chetalja sam bio za nadala a opet, bice ovako zanimljivo pratiti babuku u londonu hah
zbog chetalja sam bio za nadala a opet, bice ovako zanimljivo pratiti babuku u londonu hah
Ko bi uspio parirati ovom Medvedevu u 3 seta, jedino možda Đoković iz 2011.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Hajde Rafane nije jos gotovo 
Hajde Rafa uzmi jedan set zakuhaj malo.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Rafo 'ajde okreci ovo, ne smijem ovako prepustitu Tipping titulu stanovniku otoka Bali. 
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
Jos dva gema do ukidanja vize za 21. slem 
- Simpatizer
- Kontakt:
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
Moglo bi i ovo u TB. Ruski meda je propustio tri brejk-lopte zaredom, tesko ce mu se ovaj ponovo tako ponuditi, bori se da ne potone, poslednja slamka su mu ovi gemovi.
Bgm uzeće ovo Danilo glat sa 3:0
Nadalova verzija iz 2008. ili 2013. te Federerova iz 2007. ili 2015. bi pobijedili Medvedeva bez problema u maksimalno četiri seta. Obojici je idealan matchup-om. Novaku najmanje leži.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
rafa je prestao forsirati varijacije i prešao na svoju klasičnu igru i to odma izgleda bolje
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
Kuva se, kuva se, cerace se jos 
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- legenda reala
- Kontakt:
I sad na svom servisu ce sve usrati, standardno
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- kontrasviju
- Kontakt:
Vamos Rafa, pada ovaj poduralski pravoslavac
- Romagnoli13
- Kontakt:
Zaslužio je vala makar jedan set. 
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Poslušao te za brejk, ali teško baš da može rutinirati nakon svega rusku vreću kostiju. Prije da će svoj servis popušiti.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.