English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
U pi.čku materinu, kakav kreten. Što je najtužnije ovaj momak je imao najviše šansi da uspije od svih naših talenata. Vidjelo se na njemu da može napraviti karijeru, ali kad si retardiran u mozak i treba sad 20 godina da robija.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Hahaha Englezi su baksuzi bas. Ovaj im je bio najveca nada od Rooneya realno. Mogao je biti jedan od najboljih.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Inače sam skeptičan po pitanju optužbi ovih qrava, ali ima faking audio snimak.
Morala je biti spremna i naslutiti šta će se desiti da to izvede, što znači da nije prvi put.
Morala je biti spremna i naslutiti šta će se desiti da to izvede, što znači da nije prvi put.
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 30 jan 2022, 11:35, ukupno mijenjano 2 puta.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Prijavit cu vas uciteljici!"NEW: When Daniel Levy found out that Liverpool were hijacking a move for Luis Diaz he threatened to report LFC’s recruitment staff to John Henry and Mike Gordon. The key flaw in that plan being that Henry and Gordon were delighted with the strategy pursued. #awlive [telegraph]
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Znaš li koja je zajednička osobina tebe i Brokule?gaston je napisao/la: ↑30 jan 2022, 11:26"Prijavit cu vas uciteljici!"NEW: When Daniel Levy found out that Liverpool were hijacking a move for Luis Diaz he threatened to report LFC’s recruitment staff to John Henry and Mike Gordon. The key flaw in that plan being that Henry and Gordon were delighted with the strategy pursued. #awlive [telegraph]
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
De mi hajd zaceraj kako Bgt.bega_afc je napisao/la: ↑30 jan 2022, 12:03Znaš li koja je zajednička osobina tebe i Brokule?gaston je napisao/la: ↑30 jan 2022, 11:26"Prijavit cu vas uciteljici!"NEW: When Daniel Levy found out that Liverpool were hijacking a move for Luis Diaz he threatened to report LFC’s recruitment staff to John Henry and Mike Gordon. The key flaw in that plan being that Henry and Gordon were delighted with the strategy pursued. #awlive [telegraph]

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Stvarno potpisaše i Bentankura i Kuluševskog hahahahah
Al hajd, barem pokušavaju nešto. Za razliku od nekih idiota.
Al hajd, barem pokušavaju nešto. Za razliku od nekih idiota.
41:34
- Ozymandias
- Kontakt:
Koji degenerik.

Ništa strašno, htio sam samo napisati kako ne čitate tuđe postove. Ovako i on obično par postova nakon što neko drugi objavi, napiše to isto.

Jel moguće da ss.ba nije još ništa objavio?
Ne promakne nijedna slika Wande, ali ovo im promaklo
Ne promakne nijedna slika Wande, ali ovo im promaklo

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nisi krivi oni nego onaj portal s kojeg copy-pastaju sve vijesti, ocigledno je i njima promaklo
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Na temi tenis u ovim momentima se po ko zna koji put dokazuje činjenica da svi mrze Srbe i Arsenal. 

Pa bolje ne dovesti nikoga nego dovoditi ovakve sekundarne sirovine a jos ih usput i placati

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Jašta. Mislim da bi još trebali prodati tj.pokloniti i Aubu i Nketiaha te time završiti ovaj odličan prelazni rok za nas i ostati na 15seniora+2golmana. Kad izgubimo, imat ćemo dodatni izgovor u činjenici da nemamo dovoljno igrača+sudije+nesreća. Arteta i Edu, dva genijalca.
41:34
Igraci za rotaciju, ipak je zimski transfer rok. Jbga svi vrhunski igraci biraju klubove koji igraju CL.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Vidi se da je decko alfa muskarac, ali ovo je bas previse. Treba imati neku mjeru.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑30 jan 2022, 11:26Inače sam skeptičan po pitanju optužbi ovih qrava, ali ima faking audio snimak.
Kako god, opet je normalniji od Giggsa koji im vazi za najvecu legendu kluba.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Bentacur je Conteov igrač. Mislim da je bolji i od Winksa i od Skippa. Ako ništa ima više 'jačih' utakmica u nogama i može poslužit kad treba odigrati pod pritiskom. Kulusevski je tu da se odmori Son i Moura. Realno, prosječan fudbaler, daleko od potrebnog nivoa za Tottenham.
Što se tiče ostalih transfera, mislim da je Liverpool ponovo 'ubo'. Diaz je baš opasan i talentovan igrač. Ako to Klopp uspije izbrusiti (a nije da sumnjam u to), Liverpool dobija potencijalno top igrača. Njegovo je da se uspije prilagoditi. Ostalo se slabo šta dešava, jedino što raduje posudba Donnya u Everton jer mislim da bi kod Lamparda mogao dobiti slobode. Ako ništa, ima prelošu konkurenciju i mogao bi dodati kvaliteta u igri Evertona.
Što se tiče ostalih transfera, mislim da je Liverpool ponovo 'ubo'. Diaz je baš opasan i talentovan igrač. Ako to Klopp uspije izbrusiti (a nije da sumnjam u to), Liverpool dobija potencijalno top igrača. Njegovo je da se uspije prilagoditi. Ostalo se slabo šta dešava, jedino što raduje posudba Donnya u Everton jer mislim da bi kod Lamparda mogao dobiti slobode. Ako ništa, ima prelošu konkurenciju i mogao bi dodati kvaliteta u igri Evertona.
Izuzetno debilan post.
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Trenutno korisnika/ca: gigglessmoke, StevieG8, Venom i 29 gostiju.