Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Medvedev izdominirao dosada, igra sjajno i zasluženo uzima break
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Nažalost Rafi će trebati pravo malo čudo da meč produži uopšte i dobije kakvu takvu ravnotežu. Ovo za sada ne valja nikako, ne može ga ofanzivno probit, ne može iznudit grešku, nema lakih poena iz servisa.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Napadn3 fino iz BH po dijagonali, ovaj stigne i vrati i Rafa pogrijesi...
Prespeman je Medo, i duze razmjene i defanziva ...sve.
Jako tesko ce biti
Prespeman je Medo, i duze razmjene i defanziva ...sve.
Jako tesko ce biti
- AshburtonG
- Kontakt:
Nadal neprepoznatljiv, previse miksa, previse BH slice forsira i ne napada nikako. Medo moze prebacivat do sutra ove 20+ razmjene. Ako ovako nastavi, laganih 3-0 za Rusa.
K'o da protiv zida igra. 

Tek je počelo, dug će ovo meč biti.
Nikad ne možeš otpisati Rafu.
Neće ni Medo servirati ovako čitav meč.
Nikad ne možeš otpisati Rafu.
Neće ni Medo servirati ovako čitav meč.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Kako šuntavo Medvedev drži reket, ali opet ovakva igračina. 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Fino djeluje Medo.
Po mentalnom stanju najblizi Novaku...igra i u slicnim okolnostima na ovom AO. Turning off suroundings.
Po mentalnom stanju najblizi Novaku...igra i u slicnim okolnostima na ovom AO. Turning off suroundings.
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
Ne kontam koji je liku , ocajno kako servira i igra
Kakav zid **** 

- AshburtonG
- Kontakt:
Ne moze Nadal meda kasikom. Kao da mu je preko noci snagu svu izvukao. 

ovo je smijesan otpor, gotovo prije nego je i pocelo, nema povratka sa ovakvim dzumhurovskim servisima.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ne može čovjek da ubaci prvi servis nikako. Na sve to 15 neisforsiranih grešaka i to je dovoljno za Medvedeva.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Opet pravoslavlje dohaka Nadalu
Zato što su im bliži, znaš ono u fazonu "ljudi iz naroda", rade isti primitivni seljakluk koji ti isti "navijači" rade u svakodnevnom životu. Jutros sam na Đokovićevoj temi podijelio klip koji jasno pokazuje šta je Novak uradio od sebe.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ponizit ce ga Medvedev. Nevjerovatno kako je Nadal nemocan, kao protiv zida da igra.
Prvi set, polako ljudi, ne izgleda dobro, ali ovo je Rafa.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nema šanse Rafa ovdje, Medo sve vraća i baš se čudo mora desiti da Rafa ovo preokrene.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.