Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Sa BH se nesto desava...3 cista otjero u aut, prejaki...
Nahrani ga Medo sa ova dva svoja phuseraja, umjesto da imas vec brejk. Zasad se cini da se ovdje Rafa nece pitati nista, ali tenis je takav sport gdje za pola sat-sat stvari se okrenu nenormalno.
Samo rokajte.
Samo rokajte.
⚽FK Garaže⚽
Nadal ako uzme, onaj bolesnik voditelj sa Eurosporta ce izvršiti samoubistvo.
Nervozan previše, ni forhend ne ide čistosamosarajvo je napisao/la: ↑30 jan 2022, 10:03Sa BH se nesto desava...3 cista otjero u aut, prejaki...
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Navijam za Rafu, ali dobija ovo Medvedev 3:0.
-
- Kontakt:
Kakvu je priliku imao Medvedev za 0:40, sada Rafa uze gem
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Nervoza definitivno, bitno je preživjeti ove uvodne servis gemove.
"We need to suffer. And we need to fight."
- Romagnoli13
- Kontakt:
Prvih 20ak minuta još uvijek oba tenisera traže prave udarce i ritam. Vidjet ćemo ubrzo kako će to zapravo da izgleda.
Izvoza ga Rafa u ovom gemu.
Izvoza ga Rafa u ovom gemu.

Zadnja izmjena: Romagnoli13, dana/u 30 jan 2022, 10:09, ukupno mijenjano 1 put.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Lik je vec mokar, kaplje tamo na osnovnu liniju kao iz pipe. Da vidimo moze li Medu poremetiti ove propustene sanse.
⚽FK Garaže⚽
Kako se znoji Rafa, izgubiti će lik 3 kg ovaj meč.
Dobro igra na mreži.
Dobro igra na mreži.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- QUARTERBACK
- Kontakt:
iskreno drago bi mi bilo da nadal uzme 21. iako navijam za novaka, ovaj covjek je jedan od najvecih boraca koje je sport generalno vidio, gledao sam neku emisiju o njegovoj povredi stopala i tome da nije bukvalno mogao stajati na toj nozi a kamoli hodati i trcati i vidjeti ga sad ovdje na ovom turniru u finalu je nevjerovatno..tu gdje je 4 zadnja puta izgubio i danas ima protiv sebe ovog robota, ma ne da bi mi bilo drago da pobjedi, volio bih to evo pa nek se on i nole ceraju onda 

Rafa vec izgubio litar vode iz sebe 

- Jakobsen91
- Kontakt:
Da je Medi samo malo bolja egzekucija fh kakva bi to perverzija od igraca bila. Potencijalni goat. 

Rafa uzasno servira.Jedan brejk zaostatka je jos i okej kad se vidi stanje trenutno na terenu.
Vidi onog sa srpskom zastavom 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.