FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
89
38%
Darko Milanič
34
14%
Miodrag Božović
4
2%
Fedja Dudić
35
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
8%
Samo stranac
54
23%

Ukupno glasova: 236

f0rest1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la f0rest1946 » 30 jan 2022, 03:55

Poznato ime kluba u kojem će Selmir Pidro nastaviti karijeru, Vedad Ibišević pomogao u realizaciji ugovora.

U posljednje vrijeme mnogo se govorilo o odlasku lijevog beka FK Sarajevo Selmira Pidre u Sjedinjene Američke Države i nastup u MLS ligi.

Premda se nije znalo o kojem klubu se radi, portal Life.ba otkriva da je to Saint Luis i da će Pidro najvjerovatnije od januara 2023. godine nastupati za ovaj klub. Ugovor bi trebao potpisati uskoro, ali će ostati stanovnik bordo svlačionice.

Kako prenosi ovaj portal, realizaciju ugovora, koji će biti realizovan na obostrano zadovoljstvo, pomogao je bivši bh. nogometni reprezentativac Vedad Ibišević.

Vedator je izuzetno cijenjen u St. Louisu, a Pidro će tako postati prvi igrač iz bh. lige koji odlazi u MLS.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 jan 2022, 07:56

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
29 jan 2022, 23:45
Otkriva portal Life.ba: Selmir Pidro uz pomoć Vedada Ibiševića odlazi u Saint Louis
U posljednje vrijeme mnogo se govorilo o odlasku lijevog beka FK Sarajevo Selmira Pidre u Sjedinjene Američke Države i nastup u MLS ligi.

Premda se nije znalo o kojem klubu se radi, portal Life.ba otkriva da je to Saint Luis i da će Pidro najvjerovatnije od januara 2023. godine nastupati za ovaj klub. Ugovor bi trebao potpisati uskoro, ali će ostati stanovnik bordo svlačionice
Kako saznajemo, realizaciju ugovora, koji će biti realizovan na obostrano zadovoljstvo, pomogao je bivši bh. nogometni reprezentativac Vedad Ibišević.

Vedator je izuzetno cijenjen u St. Louisu. Pidro će tako postati prvi igrač iz bh. lige koji odlazi u MLS, a njegov transfer otvorit će mnogo mogućnosti u budućnosti.
To Vedo :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 30 jan 2022, 08:01

napoleon72 je napisao/la:
29 jan 2022, 22:23
Veliki je rizik dovodit takve igrace. Jbg, Adukor je bio dobar, Nouken, Nyema kod kona, evo sad Amoah solidan. Al su u najmanju ruku prosjecni bili Kouadio, Secouba Diatta, onaj golman Viteza je bio, Nana Welbeck... Bilo je toga. Kod nas raja konta, svaki afrikanac je brz, svaki brazilac je tehnicar itd. Haj i nekako mozes dovest afrikanca koji par godina igra u Evropi, al dovest nekog direktno iz te Mauritanije ili Gabona, na sta bi to licilo? Dok se lik prilagodi na drzavu, klimu, ovo ono, jezik malo... To je bas riskantno. Bolje se okrenut evropskim strancima, ili afrikancima koji su makar malo igrali u Evropi.
Problem je kao i u svemu što to nisu igrači koje je neko gledao prije dovođenja, nego igrači koji su stigli po preporuci. Ti kad dovodiš domaćeg igrača iz inostranstva, i kad je po preporuci, opet znaš malo više o njemu. Kad dovodiš Adukora, dovodiš ga jer ti ga je neki agent preporučio i sve se svodi na pitanje da li ti je uvalio škart.

Nije nemoguće i tu kvalitetnije filtrirati, čak i bez neke značajnije skauting službe, samo ja nisam siguran da ćemo ikad razmišljati u tom pravcu.

Ovaj Darboe što ga je keli spomenuo, ovo je malo nerealno, zato što Shkupi drži Aydin Olgun. Mafijaš svakako ima pristup natprosječno kvalitetnim igračima, samo je pitanje koliko to klub košta :D

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 30 jan 2022, 08:47

slika

Sretno momci :salut: :salut:
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 30 jan 2022, 09:01

f0rest1946 je napisao/la:
30 jan 2022, 03:55
Poznato ime kluba u kojem će Selmir Pidro nastaviti karijeru, Vedad Ibišević pomogao u realizaciji ugovora.

Premda se nije znalo o kojem klubu se radi, portal Life.ba otkriva da je to Saint Luis i da će Pidro najvjerovatnije od januara 2023. godine nastupati za ovaj klub. Ugovor bi trebao potpisati uskoro, ali će ostati stanovnik bordo svlačionice.

Kako prenosi ovaj portal, realizaciju ugovora, koji će biti realizovan na obostrano zadovoljstvo, pomogao je bivši bh. nogometni reprezentativac Vedad Ibišević.

Vedator je izuzetno cijenjen u St. Louisu, a Pidro će tako postati prvi igrač iz bh. lige koji odlazi u MLS.
Još godinu kod nas? Ako je istina odličan posao
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 30 jan 2022, 09:19

Put Turske krenuli su sljedeći fudbaleri:

Belmin Dizdarević, Muhamed Šahinović, Adnan Kanurić, Muharem Trako, Kerim Palić, Selmir Pidro, Nihad Mujakić, Halid Šabanović, Mirko Oremuš, Darko Lazić, Dino Islamović, Vicko Ševelj, Amer Dupovac, Mersudin Ahmetović, Anel Hebibović, Boris Cmiljanić, Andrej Đokanović, Adnan Šečerović, Rijad Kobiljar, Dražen Bagarić, Darko Bodul, Dal Varešanović, Tarik Ramić, Irfan Ramić, Rifet Kapić, Asmir Suljić, Krste Velkoski, Haris Ališah, Aldin Mešić, Muhamed Buljubašić.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 30 jan 2022, 09:23

slika

Zar nije drukcije ovaj raspored izgledao :hmmmmm:

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 30 jan 2022, 09:32

Mirchevski ce samo hotel promijeniti. :kafa:

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 30 jan 2022, 09:39

Lakoste je napisao/la:
30 jan 2022, 09:32
Je li to i tsc u antaliji?

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 jan 2022, 09:53

spezial je napisao/la:
30 jan 2022, 09:23
slika

Zar nije drukcije ovaj raspored izgledao :hmmmmm:
Jeste, objavila je zvanična da je promijenjeno prije par dana
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 30 jan 2022, 10:47

spezial je napisao/la:
30 jan 2022, 09:39
Lakoste je napisao/la:

Jeste, i oni su tamo kao i svi, doduse ine vidim nigdje u srbijanakim portalima da iko spominje mircevskog, mada me nebi iznenadilo da ode tamo, jer je backa svemirski brod za nas trenutno....
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 30 jan 2022, 11:01

KOE BABO :cool: :kafa: :mrgreen:

slika

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 30 jan 2022, 11:01

Rule_hz je napisao/la:
30 jan 2022, 10:47
spezial je napisao/la:
Lakoste je napisao/la:

Jeste, i oni su tamo kao i svi, doduse ine vidim nigdje u srbijanakim portalima da iko spominje mircevskog, mada me nebi iznenadilo da ode tamo, jer je backa svemirski brod za nas trenutno....
A ko je uopce rekao da on ide u tsc, i koji je izvor? Ja sam ovaj komentar vise iz zajebancije napisao

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 30 jan 2022, 11:08

Ma ne znam izbacili ovi nasi portali za backu topolu da ide tamo, i ja kazem da se nigdje be spominje sem kod nas( doduse strumfovski portali) su objavili tu vijest.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 30 jan 2022, 11:12

spezial je napisao/la:
30 jan 2022, 11:01
Rule_hz je napisao/la:
30 jan 2022, 10:47
spezial je napisao/la:

A ko je uopce rekao da on ide u tsc, i koji je izvor? Ja sam ovaj komentar vise iz zajebancije napisao
Prema informacijama iz Skoplja, Mirčevski karijereru nastavlja u ekipi TSC Bačka Topola koja ima visoke ambicije u srbijanskom prvenstvu.

S dolaskom na Koševo povezivao se još jedan Makedonac. U pitanju je Daniel Avramovski, ali teško da će taj transfer biti realizovan.
SS

Inace oni pogode 1 od 20 informacija kada smo mi u pitanju.Informisani su isto koliko i prosjecni forumas ovdje,ako ne i manje
Ali mislim da je ovo tacno.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

umrobihzbogtebe1946
Kontakt:

Post Postao/la umrobihzbogtebe1946 » 30 jan 2022, 11:16

Ova stranica prva objavljuje transfere u Srbiji i nikada ne griješe jer imaju izvore iz klubova. Daj Bože da sad pogriješe :tokralju:
slika
Volim te Saraj'vo!

24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 30 jan 2022, 11:24

30 putnika za Antaliju jutros. Tri vise od onih prvobitno planiranih. Medjutim tu su Alisah, Ramic 2, Masic, Buljubasic, tako i bez svih njih to je 26, a jedan bi trebao ostati od njih bar s prvim timom do kraja sezone. Kad pogledas na papir to je 27 igrača. Nama su problem igraci kojih bi se sutra svi rijesili, ali su pod ugovorom.

"Ova ekipa ima na svakoj poziciji po dva kvalitetna igrača. " - znaci dobro smo pokriveni :D
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 30 jan 2022, 11:51

slika

Ljudi ga hladno za đ pustili :facepalm: :facepalm:
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 30 jan 2022, 11:57

NajvecaRadosti je napisao/la:
30 jan 2022, 11:51
slika

Ma mislim iskreno da on nije nista posebno, vise bih se avramovskom obradovo njego njemu, ali hajde, pa svi tamo igraci u makedoniji izuzev skendihe imaju opciju da mogu dzaba otici van makedonije, nista cudno...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 30 jan 2022, 12:00

Rule_hz je napisao/la:
30 jan 2022, 11:57
NajvecaRadosti je napisao/la:
30 jan 2022, 11:51
slika

Ma mislim iskreno da on nije nista posebno, vise bih se avramovskom obradovo njego njemu, ali hajde, pa svi tamo igraci u makedoniji izuzev skendihe imaju opciju da mogu dzaba otici van makedonije, nista cudno...
Ma kad smo mi govorili da nece niko doci ljudi nam ne vjeruju :-)
Meni se sviđa ovaj stav da se traze pravi igraci a ne samo neko da popuni poziciju jer tu gdje skripi bolje gurnuti nekog juniora nego dovoditi bezveznog igraca da ne kazem polovnjaka.
You are someone else I am still right here

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot], Google Adsense [Bot], haris004, perodeformero i 53 gosta.