Dobri su !! Jos im fali 6 994 000 !

Trebaju na forum staviti kakav ziro racun za pomoc !!
Evo ja bih prvi uplatio 1 srpski dinar za moje komsije iz predgradja !!

Dobri su !! Jos im fali 6 994 000 !
A šta ćeš, neko za mjesec dana sabere 166, nekome svaka dva dana dođe 40 novih članova a Željo za manje od 20 sati dobije 450 novih + produženje postojećih
Prosle godine za 10ak dana Sarajevo je skupilo skoro 4hiljade članova bez ikakve mobilizacije kur.aca palaca.Istinintreba pogledati u oci.I ja cu podrzati ovo jer sam ranije pisao ne bi mi bilo drago da idete u kantonalnu ili potpuni ambis.Iza nas jedno mjesto svakako.pozz
Da nije Kemo "Divan Han" ovo uradio, on je pitar koji malo manje voli i Slobodu
Burazeru vama auto u defektu ,treba mu komplet remont vi sminkate ratkape.Sakupili 6,000 km ,a ti isti navijjaci su vise štete bakljama nanijeli nego svim donacijama.I sta da se uclani 5,000 bolesnika ,sta dalje.?
A sta ces, nekom clanarina 60KM, pa skupi preko 10k za mjesec u trecoj ligi rutinski
Ne vjerujem. Ali ko god da je, došao je tobe.
Jos im fali milja svoju kaznu da otplate sa jedne utakmice
Kako se navodi odluci Disciplinske komisije sa sjednice održane 7. decembra klub sa Grbavice je kažnjen sa čak 7.000 KM, a razllog je upotreba pirotehničkih sredstava tokom duela sa Širokim Brijegom.
Mmmm tudam tudam, svjetska nepoznanice.
Ovi iz Zenice i Tuzle svakako nikakvih sportskih ambicija nemaju otkad im postoji klub, pa druge zayebavaju
Nije, nego jer istinske mržnje i netrpeljivosti između vas nema. Kakvi god bili, opet je vama koliko toliko draži gradski rival, od bilo kojeg drugog kluba iz države.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 jan 2022, 15:57Ovi iz Zenice i Tuzle svakako nikakvih sportskih ambicija nemaju otkad im postoji klub, pa druge zayebavaju![]()