Nažalost jači je TSC finansijski od nas. Doduše, ne znam kakav je budžet za prvi tim, ali grade kompleks od desetak miliona eura, dakle love imaju.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Cuj da zamjeni igraca koji vrijedi 11 miliona eura

Fanimo napusi se qurca!
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 29 jan 2022, 10:29, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ma evo potpisao je za TSC iz Bačke Topole (Srbija).
Meni je to znak da mi finansijski jos nismo toliko moćni.
(TSC su inače vlasnici Madžari ako nisu isti oni koji su u Upravi NK Osijek.)
Meni je to znak da mi finansijski jos nismo toliko moćni.
(TSC su inače vlasnici Madžari ako nisu isti oni koji su u Upravi NK Osijek.)
Ipak, od posla još uvijek nema ništa, a kako dani prolaze izgleda da će biti i sve teže jer se u priču uključuju i velikani. Kako pišu turski mediji, ali i oni u Sjevernoj Makedoniji, Fenerbahce i Besiktas su zainteresovani za dovođenje Martina Mirčevskog, a stidljivo se kroz priču provlači i Galatasaray.
Sada ga svi hoce u Turskoj.
Sada ga svi hoce u Turskoj.

Jesu jači i vjerovatno su ponudili bolje uslove od nas, ali ima i do lige. Lakše mu se prodati iz TSC-a u bolji klub/ligu, jer je lik mlad i ne vjerujem da se želi zadržati puno ni kod njih.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑29 jan 2022, 09:31Nažalost jači je TSC finansijski od nas. Doduše, ne znam kakav je budžet za prvi tim, ali grade kompleks od desetak miliona eura, dakle love imaju.
Fakat sam kontao da ćemo dovesti barem jednog od dvojca Mirčevski/Avramovski ali eto na kraju ništa. Ima još vremena, nadam se da su već krenuli po narednu metu.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Neću da bacam negativu ali da smo ga stvarno htjeli/mogli uzeti bi mi ponudili za njega tu cifru koju oni traže bez obzira na situaciju sa Fanimom.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Taj isti TSC je Škuletića doveo bez problema, prošle sezone Slobodana Rajkovića (bivsi stoper HSV-a, PSV-a, Palerma i moskovske Lokomotive), tako da im je Mircevski mačiji kašalj.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Mirza Salković radi u Bejtovic communications, a koliko znam oni su kao nasa PR sluzba. Ne znam mozda grijesim, Mirza mi je taj dan izgledao kao da je totalno neupucen, mozda je privremeno tu uskocio.GalileoGalilei je napisao/la: ↑29 jan 2022, 02:05Taj što je bio na pressici je na nekoj televiziji bio voditelj. Ne mogu da mu se sjetim imena, ali izgleda da je on taj novi tu.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
-
- Kontakt:
Sem imena i tradicije mi se u današnje vrijeme ne možemo mjeriti sa TSC .Klub izuzetne organizacije,finansijske stabilnosti,vizije razvoja i prije svega igračkog kvaliteta.Prije godinu dana dovedu igrača (Banjac)iz Indjije za 100 000 i sad traže obeštećenje Zvezdi za njega 1mil.Znaci,u situaciji su da svoje igrace ne moraju prodavati po svaku cijenu i mogu čekati inostrane ponude.
Ako mi uspijemo doći na nivo tog TSC onda smo pobijedili,jer uz tradiciju i navijače to ce biti ozbiljan iskorak.
Ako mi uspijemo doći na nivo tog TSC onda smo pobijedili,jer uz tradiciju i navijače to ce biti ozbiljan iskorak.
Baš takomichplatini je napisao/la: ↑29 jan 2022, 10:48Sem imena i tradicije mi se u današnje vrijeme ne možemo mjeriti sa TSC .Klub izuzetne organizacije,finansijske stabilnosti,vizije razvoja i prije svega igračkog kvaliteta.Prije godinu dana dovedu igrača (Banjac)iz Indjije za 100 000 i sad traže obeštećenje Zvezdi za njega 1mil.Znaci,u situaciji su da svoje igrace ne moraju prodavati po svaku cijenu i mogu čekati inostrane ponude.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Apsolutno.michplatini je napisao/la: ↑29 jan 2022, 10:48Sem imena i tradicije mi se u današnje vrijeme ne možemo mjeriti sa TSC .Klub izuzetne organizacije,finansijske stabilnosti,vizije razvoja i prije svega igračkog kvaliteta.Prije godinu dana dovedu igrača (Banjac)iz Indjije za 100 000 i sad traže obeštećenje Zvezdi za njega 1mil.Znaci,u situaciji su da svoje igrace ne moraju prodavati po svaku cijenu i mogu čekati inostrane ponude.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
https://www.transfermarkt.com/remzifaik ... ler/344508
Ja bi sad zaganjao ovog momka.Isto godiste kao Mircevski,moze igrati sve u napadu
18 utakmica,11 golova,4 asistencije ove sezone
Ugovor mu istice za 5 mjeseci.Vjerujem da bi ga mogli bez problema zavrsiti za 30-40 max.50k €
Ja bi sad zaganjao ovog momka.Isto godiste kao Mircevski,moze igrati sve u napadu
Ugovor mu istice za 5 mjeseci.Vjerujem da bi ga mogli bez problema zavrsiti za 30-40 max.50k €
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Koliko god mi mislili da smo nešto bitni, eto prije svega na Balkanu, opasno se varamo. Hrvatska, Srbija (par klubova), pa i Slovenija, ozbiljno odskaču u odnosu na nas. Vjerujem da će TSC u iduće 2-3 godine iskočiti u TOP 4 u Srbiji. Već su sa stadionom daleko najmoderniji.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
-
- Kontakt:
Upravo 30-40k je dovoljno da se dovede ovaj momak, provjerena info.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑29 jan 2022, 10:56https://www.transfermarkt.com/remzifaik ... ler/344508
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
-
- Kontakt:
Jel ona Šejla Jamaković još uvijek u klubu ?
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Apsolutno tačno. To je zato što se raja samo vodi tim što mi imamo veliku historiju, poznati smo na Balkanu, pa eto to će privući igrača. Sve je to divno, krasno, bogatu historiju imamo, ali to je sve. Od historije se ne živi. Što kažeš, dosta manjih klubova odskače od nas, dok se narod i dalje provaljuje i govori "ma ta će Mura, 'ta će TSC,' ta će Osijek" itd.umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑29 jan 2022, 11:00Koliko god mi mislili da smo nešto bitni, eto prije svega na Balkanu, opasno se varamo. Hrvatska, Srbija (par klubova), pa i Slovenija, ozbiljno odskaču u odnosu na nas. Vjerujem da će TSC u iduće 2-3 godine iskočiti u TOP 4 u Srbiji. Već su sa stadionom daleko najmoderniji.
Dok ne počnemo plaćati obeštećenja, nikad na zelenu granu nećemo doći. Ne kažem neke astronomske cifre za naše uslove, ali te neke simbolične i pišljive cifre se moraju početi plaćati. Evo otegli smo s ovim Mirčevskim, kao da je ne znam ti ko. Ne bi me čudilo i da propadne, na kraju balade.
-
- Kontakt:
Nek ostane zavedeno ko ga je prvi spominjao, prije 20 danaizdzezveubrazil je napisao/la: ↑09 jan 2022, 12:39Kad smo već počeli o Makedoncima, moja želja bi bio Remzifaik Selmani.
On je kapacitet da ovdje eksplodira, nešto kao što je Krste napravio nakon svog dolaska. Čovjek je špic, može igrati i krilo, ali je prvenstveno špic.
Ističe mu ugovor na ljeto 2022. godine, dakle sad bi se mogao otkupiti za neku siću. Mirčevski kojeg je Vasoski vodio u Akademiji je sad prekrupan zalogaj, a ovaj definitivno još nije. Do ljeta će postati.
Igra za Renovu, ima 24 godine, puno prije bih pokušao njega dovesti nego neke veterane koji se ovdje spominju.

Meni je poenta ovdje da mi ne možemo lako dobiti Mirčevskog kad zabije blizu 20 golova za polusezonu, takav igrač nas je već prerastao i moraš drugog sličnog naći. Po meni je to ovaj Selmani.
Isto kao ova priča o Santosu i Amoahu iz Rudara. Nek Amoah do kraja sezone zabije 4-5 golova, on postaje nedostižan za nas. Ne što bi Rudar zatezao, nego što će se upetljati Rijeka/TSC, peti-deseti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.