Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
SVI SVI SVI
Zadnja izmjena: Sky9, dana/u 28 jan 2022, 22:04, ukupno mijenjano 1 put.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa toredbull93 je napisao/la: ↑28 jan 2022, 21:54Jest kad ti taj budjet vecim dijelom ide na igracki kadar, a ne u vracanje dugova.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
nemoj zaboraviti radnu zajednicu i plaćanje komunalija jer i njih moraš planirati u budžet isto kao kad praviš općinski budžet.redbull93 je napisao/la: ↑28 jan 2022, 21:54Jest kad ti taj budjet vecim dijelom ide na igracki kadar, a ne u vracanje dugova.
Kako god, nema halala. Jos su nam duzni za Vrhovca dio para.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Ima li ti dokoljenka ili 1921boy, danima najavljivao on I Kana boom i desi se boom...redbull93 je napisao/la: ↑28 jan 2022, 21:54Jest kad ti taj budjet vecim dijelom ide na igracki kadar, a ne u vracanje dugova.

- Kockoglavi
- Kontakt:
Kantonalni porezni ured Sarajevo zahtjeva od Općinskog suda Sarajevo uknjiženje cjelokupne imovine FK Željezničar na ime duga Kluba prema Poreznoj upravi FBiH. Klub je uložio žalbu na rješenje Suda i odložio izvršenje istog..
Laž, žalba ne odlaže izvršenje rješenja.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Al' kako su ti se smijali kad si im otvarao oči.Kockoglavi je napisao/la: ↑28 jan 2022, 22:01Kantonalni porezni ured Sarajevo zahtjeva od Općinskog suda Sarajevo uknjiženje cjelokupne imovine FK Željezničar na ime duga Kluba prema Poreznoj upravi FBiH. Klub je uložio žalbu na rješenje Suda i odložio izvršenje istog..

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Sad ce dokurcenko svojom pozitivom i avatar revolucijom da spasi zelju. A postoji mogucnost da nestane sa scene cim zagusti, nije mu prvi put 

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- Kockoglavi
- Kontakt:
HordasOdMalena je napisao/la: ↑28 jan 2022, 22:03Al' kako su ti se smijali kad si im otvarao oči.Kockoglavi je napisao/la: ↑28 jan 2022, 22:01Kantonalni porezni ured Sarajevo zahtjeva od Općinskog suda Sarajevo uknjiženje cjelokupne imovine FK Željezničar na ime duga Kluba prema Poreznoj upravi FBiH. Klub je uložio žalbu na rješenje Suda i odložio izvršenje istog..
Laž, žalba ne odlaže izvršenje rješenja.![]()

- Kockoglavi
- Kontakt:
Vratite nam dokurcenka, i onog bojamora
Vrlo brzo ce oni ostati bez svega.Kockoglavi je napisao/la: ↑28 jan 2022, 22:01Kantonalni porezni ured Sarajevo zahtjeva od Općinskog suda Sarajevo uknjiženje cjelokupne imovine FK Željezničar na ime duga Kluba prema Poreznoj upravi FBiH. Klub je uložio žalbu na rješenje Suda i odložio izvršenje istog..
Koja je svrha baš sad oglasavanja kluba.?
U pravu si, to je čista laž, ne mogu vjerovati da su bili u stanju to službeno napisati. Uglavnom, žalba ne odlaže izvršenje.Kockoglavi je napisao/la: ↑28 jan 2022, 22:01Kantonalni porezni ured Sarajevo zahtjeva od Općinskog suda Sarajevo uknjiženje cjelokupne imovine FK Željezničar na ime duga Kluba prema Poreznoj upravi FBiH. Klub je uložio žalbu na rješenje Suda i odložio izvršenje istog..
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Meni je ostalo oko 3 eura i 20 centi kad sam isao na ekskurziju u Spaniju pa ako moze neko da mi kaze gdje mogu donirat za naseg zeljkana.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Blagi sam optimista, ali nije gotovo dok se sve ne svrši, (i dok svi ne svršimo po željkanovom sanduku).

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- Kockoglavi
- Kontakt:
Sud donio rješenje, ovi se žalili na isto i na osnovu čega je odložio izvršenje kad je rješenje doneseno.
Kupi marker, da se mogu potpisivati na cigle kad opet budu "pravili" tribine!
The saddest thing in life is wasted talent.
Suze mi niz leđa idu
Ugasili se daBogda i ako Bog da!!!!!

Ugasili se daBogda i ako Bog da!!!!!

Amin ya Rabbi!!!
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Zar ih nece hazim coin cupati, 750k generalni spozor?
Stechajnichar
Stechajnichar

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.