Haj ba redbull ne zezaj, 7 miliona manijaka nek uplate svi po marku to je 7 miliona KM i mirna zvornicka.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ovo im je sve samo glavnica duga. Imas jos bar ovoliko u zateznim kamatama. Plus dodatna 3 miliona poreznoj koja su trenutno na zalbi.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
26.2.2022.
14:30h
Velež Mostar - Želješčar 3:0
Džaba se Sablja i Štilić smrzavaju na pripremama..
14:30h
Velež Mostar - Želješčar 3:0
Džaba se Sablja i Štilić smrzavaju na pripremama..
The saddest thing in life is wasted talent.
Ma prosijacki i politicki klub su uvijek bili i ostali. Samo oni sami sebe lazu da ima drzave pravnog sistema tovarili bi po svemu u kantonalnoj sa batonom vrbanjusom i ostalim.... a ovako ce im se opet kroz prste progledati... i oni nekom domagiju pucaju o politici sami protiv rezima i ostalog, sami sebe lazu... ionako je savez nakradan, igrat ce oni bez problema.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ma Džeko treba dati 3,5 miliona eura da se klub spasi...puno mu je Željo valjao...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Kako im se vrati kao bumerang za ono lavor,postanari.Porezna im je vec pokrenula hipoteku na sjevernu tribinu.Zalbu su neku ulozili cisto radi formalnosti da su nesto radili, pokusali.Za par dana ostat ce bez svega.
Davno sam na ovoj temi pisao da ce im od stadiona ostati samo zeleni teren, koji ce rentati.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 28 jan 2022, 21:28, ukupno mijenjano 1 put.
Mutavi 1921 
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Hoce li Celik sta novcano pomoci zeljkanu... 

-
- Kontakt:
Manimo se domagije,nego de mi reci Boga ti,jesi ikad saznao ko ti je ukrao nick. Da nije ko iz Zelje,jesi vidio kako otimaju.Rule_hz je napisao/la: ↑28 jan 2022, 21:23Ma prosijacki i politicki klub su uvijek bili i ostali. Samo oni sami sebe lazu da ima drzave pravnog sistema tovarili bi po svemu u kantonalnoj sa batonom vrbanjusom i ostalim.... a ovako ce im se opet kroz prste progledati... i oni nekom domagiju pucaju o politici sami protiv rezima i ostalog, sami sebe lazu... ionako je savez nakradan, igrat ce oni bez problema.
Pitam te to, jer se sjecam tvojih slavnih gluposti sa pocetka forumske karijere,pa vidim i dalje nastavljas sa glupostima o politickom klubu.
Dokle dragi Rule.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa to je taj budžet pomoću kojeg se možeš održati u sredini tabele, eventualno ciljati top 3. Ne znam je li računaju još nešto u ovo ali više puta im je bila otprilike ova cifra.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Dok je Celik ocistio 600k duga 2021. godine, bahati Zeljkan je napravio dug od 1,8 milki.
Golem si Celice
Golem si Celice

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
BarbareZeljin je napisao/la: ↑28 jan 2022, 21:29Manimo se domagije,nego de mi reci Boga ti,jesi ikad saznao ko ti je ukrao nick. Da nije ko iz Zelje,jesi vidio kako otimaju.Rule_hz je napisao/la: ↑28 jan 2022, 21:23Ma prosijacki i politicki klub su uvijek bili i ostali. Samo oni sami sebe lazu da ima drzave pravnog sistema tovarili bi po svemu u kantonalnoj sa batonom vrbanjusom i ostalim.... a ovako ce im se opet kroz prste progledati... i oni nekom domagiju pucaju o politici sami protiv rezima i ostalog, sami sebe lazu... ionako je savez nakradan, igrat ce oni bez problema.
Pitam te to, jer se sjecam tvojih slavnih gluposti sa pocetka forumske karijere,pa vidim i dalje nastavljas sa glupostima o politickom klubu.
Dokle dragi Rule.
Pasa moj znam da ima jos jedan nick, samo sto je druga osoba moj nick je puno stariji od tog lika sto je pisao...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], WeekendOffender i 41 gost.