babino je napisao/la: ↑28 jan 2022, 19:54trazio, nisam nasao..DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑28 jan 2022, 19:51Samo neka nastavi, samo baš je smiješan gol dao![]()
Evo brate
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
babino je napisao/la: ↑28 jan 2022, 19:54trazio, nisam nasao..DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑28 jan 2022, 19:51Samo neka nastavi, samo baš je smiješan gol dao![]()
haha.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑28 jan 2022, 20:04babino je napisao/la: ↑28 jan 2022, 19:54trazio, nisam nasao..DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑28 jan 2022, 19:51
Samo neka nastavi, samo baš je smiješan gol dao![]()
Evo brate
Ima sada neko retardirano pravilo, ako te lopta napuca u ruku ( u prirodnom položaju ) da se ne svira prekid.
Ja sam odustao od njeg.
Šteta za onu povredu prošlo ljeto, jer bi sigurno prešao u Dynamo Kiev a odatle bi mu mnoga vrata bila otvorena. Mada, ne brinem za njega u slučaju da ostane zdrav, napadač njegovih kvaliteta će uvijek naći klub.
u rumuniji nema vara, ovo je poništen gol trebao biti ali eto, bio je ove godine isti ovakav sličan, ali lik je bukvalno bokserom dao gol, mislim da je botosani igrao s nekim 1-1DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑28 jan 2022, 20:21Ima sada neko retardirano pravilo, ako te lopta napuca u ruku ( u prirodnom položaju ) da se ne svira prekid.
Ja mislim da se u CL ovakvi golovi dešavali.
Možda enciklopedija mokes može ovo potvrditi.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 22 gosta.