Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
--------------Reina-------------
Kelly----Agger---Skrtel---Glen
------Gerrard------Adam------
------------Meireles-----------
-----Torres--------Suarez----
------------Carrol--------------
i idemo u Ligu prvaka
Kelly----Agger---Skrtel---Glen
------Gerrard------Adam------
------------Meireles-----------
-----Torres--------Suarez----
------------Carrol--------------
i idemo u Ligu prvaka
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Torres--Suarez--Carroll
Tesko.
Tesko.
- Ponos Torina
- Kontakt:
evo ko zeli da uzivo prati transfere uzivajte
http://www.vip-premium.com/vip-tv-1.php
ovde sve imate i javljanje direktno sa stadiona oko transfer spekulacija

Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 31 jan 2011, 16:42, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Nevezano za ovu pricu oko Torresa, Carrolla i Adama, Liverpool je konacno odlucio uzeti metlu u ruke i pocistiti klub do temelja.
Tek poslije sezone se ocekuje prava čistka...Aurelio,Kyrgiakos,Konchesky,Maxi,Polusen,Jovanovic - ovi sigurno...a možda i Lucas,Cole i Kuyt- ko zna...valja to sve rastjerati ,a naci kupca prije toga...uglavnom, pune ruke posla.
Tek poslije sezone se ocekuje prava čistka...Aurelio,Kyrgiakos,Konchesky,Maxi,Polusen,Jovanovic - ovi sigurno...a možda i Lucas,Cole i Kuyt- ko zna...valja to sve rastjerati ,a naci kupca prije toga...uglavnom, pune ruke posla.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Strasan je bio taj Torres, zaista imao odlicnu prvu sezonu ali nakon toga strasan pad.
Ja vjerujem da bi odlaskom u Chelsea ponovo bio stari jer mu se jednostavno ne igra vise
u crvenom dresu.
Pise da ce Newcasttle prodati Carrolla za 35 miliona koliko je Liverpool ponudio.
Ja vjerujem da bi odlaskom u Chelsea ponovo bio stari jer mu se jednostavno ne igra vise
u crvenom dresu.
Pise da ce Newcasttle prodati Carrolla za 35 miliona koliko je Liverpool ponudio.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ukljucio sam kada je ovaj voditelj rekao da iz pouzdanih izvora zna da je Carroll na putu za Liverpool.Ponos Torina je napisao/la:evo ko zeli da uzivo prati transfere uzivajte![]()
- Ponos Torina
- Kontakt:
pa da ono sa stadiona one budale skacu navijaci newcastlaOTNYS_YNWA je napisao/la:Ukljucio sam kada je ovaj voditelj rekao da iz pouzdanih izvora zna da je Carroll na putu za Liverpool.Ponos Torina je napisao/la:evo ko zeli da uzivo prati transfere uzivajte![]()

ovde sve ima i utakmice kvalitet slike najbolji
vidis pored ima i chat tu raja komentarise i daje informacije
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 31 jan 2011, 16:47, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
http://en.wikipedia.org/wiki/Andy_Carroll
Club information
Current club Liverpool F.C.
Number 9
Wtf ?
Club information
Number 9
Wtf ?
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Liverpool F.C.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Poslije ovih reklama prica o Carrollu i njegovom dolasku u Liverpool.
S obzirom da se ovdje mnogo pise o prelaznom roku, zanima me spominjuli se u nekim kombinacijama Aguero i Forlan, ili ostaju u Atleticu?
Jedino nije tacno broj 9. To je Torresov brojnummaLFCŽ je napisao/la:http://en.wikipedia.org/wiki/Andy_Carroll
Club information
Number 9
Wtf ?

To hebe, znam da je Torresov :/ismar2215 je napisao/la:Jedino nije tacno broj 9. To je Torresov brojnummaLFCŽ je napisao/la:http://en.wikipedia.org/wiki/Andy_Carroll
Club information
Number 9
Wtf ?
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Liverpool F.C.
- Ponos Torina
- Kontakt:
neidu oni nigdje odbio atletico 40 mill za AgueraMadafaka je napisao/la:S obzirom da se ovdje mnogo pise o prelaznom roku, zanima me spominjuli se u nekim kombinacijama Aguero i Forlan, ili ostaju u Atleticu?
Ukrast ce nam Scum Adama

Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 31 jan 2011, 16:54, ukupno mijenjano 1 put.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ja ne znam kako se to niste pomirili sa Torresovim odlaskom?
Pa ne može i jare i pare. Sigurno da ne biste dovodili igrača od 35 milina funti, a da pri tome ostane Torres?! Činjenica je da ja ne vjerujem wikipediji, al' isto tako je činjenica da je Newcastle prihvatio ponudu za Carrolla. Eh, sada slijedi samo da sam Andy prihvati sve segmente ugovora(valjda će odbiti, pa da se ova sapunica riješi). Mislim, nemojte me pogrešno shvatiti, 35 miliona je previše i on ne vrijedi tih para, al' s obzirom da te pare sigurno neće biti potrošene na pojačanja, onda radije bih da nastavim gledati Carrolla negoli pitati se gdje su nestale te ogromne pare.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Torres Da Killa.!.
- Kontakt:
Torresov bivsi broj je broj 9.. Izgleda da za par sati on vise nije nas igrac, doveli smo Carrolla kao zamjenu za Torresa.. Torres u Chelsiju za 48.5M a Carrol u Liverpoolu za 35m, Adam za 9 m i ostane jos 4M na bankovni racun..
Jos od prodaje Aqulanija 16m,babela 6M i ova 4, za 28 miliona dovesti Hazarda da i mi imamo sopstvenog messija i taiwa free transfer i eto nas.. Svi sretni..
Jos od prodaje Aqulanija 16m,babela 6M i ova 4, za 28 miliona dovesti Hazarda da i mi imamo sopstvenog messija i taiwa free transfer i eto nas.. Svi sretni..
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole
----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ocito ce se @feri ispuniti zelja.
Carroll i Suarez u napadu. Mislim da je to dobitna kombinacija.

Ista stvar je bila i sa Suarezom. Vjerovatno je to to.
Carroll i Suarez u napadu. Mislim da je to dobitna kombinacija.

Ista stvar je bila i sa Suarezom. Vjerovatno je to to.

Ja bih se s tim slozio.Torres Da Killa.!. je napisao/la:Torresov bivsi broj je broj 9.. Izgleda da za par sati on vise nije nas igrac, doveli smo Carrolla kao zamjenu za Torresa.. Torres u Chelsiju za 48.5M a Carrol u Liverpoolu za 35m, Adam za 9 m i ostane jos 4M na bankovni racun..
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
- Ponos Torina
- Kontakt:
znaci 7 sati i 2 minute do kraja prelaznog roka

Ne zaboravite šta je rekao Sammy Lee
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.