Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

VolimLiverpool
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la VolimLiverpool » 31 jan 2011, 15:25

Ja mislim da su male šanse da Torres ostaje,a od Carrola nema ništa,ipak je on novi Shearer u Newcastleu. ;)
You'll never walk alone.

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 31 jan 2011, 15:29

Ma Torres ne ide nigdje, u to sam sigruran, jer uprava nema nikakvu garanciju da ce uspjeti dovesti nekog igraca kao zamjenu, jer, realno gledajuci, rijetko koji iole dobar igrac ce htjeti doci kod nas... Pominjete Cavanija, Carolla, Hulka, AGUERA (jestel vi normalni :O), smijesno je ocekivati da ce iko od njih htjeti doci u Liverpool, s obzirom u kakvoj se situaciji klub nalazi :/
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 31 jan 2011, 15:30

Torres jeste danas helikopterom napustio Liverpoolov trening kamp i zaputio se u pravcu Londona.
Uopšte me nije briga,on je sam zatražio transfer tako da,put pod noge,moj Fernando. ;)
You'll never walk alone.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 31 jan 2011, 15:32

nummaLFCŽ je napisao/la:Ma Torres ne ide nigdje, u to sam sigruran, jer uprava nema nikakvu garanciju da ce uspjeti dovesti nekog igraca kao zamjenu, jer, realno gledajuci, rijetko koji iole dobar igrac ce htjeti doci kod nas... Pominjete Cavanija, Carolla, Hulka, AGUERA (jestel vi normalni :O), smijesno je ocekivati da ce iko od njih htjeti doci u Liverpool, s obzirom u kakvoj se situaciji klub nalazi :/
Nisam ocekivao ovo da navijac liverpoola kaze. Zapravo Liverpool nije u losoj situaciji. Klub ima nove vlasnike,dugovi se rijesavaju,ima i novca za pojacanje...nije ovo PES pa da za vrijeme prijelaznog roka izmjenjas 20 igraca. Liverpool ce se sigurno vraiti u vrh a hoce li to biti ove sezone ili sljedece,vidjet cemo.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 31 jan 2011, 15:35

And then he proved he's not a red Torres Torres
I'm off to Stamford Bridge he said Torres Torres
He kissed the badge upon his chest
Handed in his transfer request
Fernando Torres told us a pack of lies!

Molim boga da nadjemo zamjenu u ovo malo sati sto je ostalo.. Al sad imamo dobru lovu.. Od Commolija ocekujem da ne uradi neku glupust tipa da dovede nekog matorog napadaca kao Torresovu zamjenu vec da pokusa dovest nesto konkretno i kvalitetno poput Carola.. Ako ne uspije nest konkretno bolje da ne dovodi polovnjake vec da pruzi priliku Jovanovicu..
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 31 jan 2011, 15:36

volimliverpool je napisao/la:Torres jeste danas helikopterom napustio Liverpoolov trening kamp i zaputio se u pravcu Londona.
Uopšte me nije briga,on je sam zatražio transfer tako da,put pod noge,moj Fernando. ;)
Tako je sta ja sad tu trebam nesto da zalim ma ajde neka samo pici i da mi uzvucemo dobru lovu pa na leto dovesti tri kvalitetna igraca posto nece moci Suarez sam.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 31 jan 2011, 15:38

majestic24 je napisao/la:Nisam ocekivao ovo da navijac liverpoola kaze. Zapravo Liverpool nije u losoj situaciji. Klub ima nove vlasnike,dugovi se rijesavaju,ima i novca za pojacanje...nije ovo PES pa da za vrijeme prijelaznog roka izmjenjas 20 igraca. Liverpool ce se sigurno vraiti u vrh a hoce li to biti ove sezone ili sljedece,vidjet cemo.
Ne kazem ja da oni ne zele u Liverpool zato sto je on trenutno los, ali kad Liverpool i, lupam, Manchester posalju ponude za istog igraca, vjerujem da bi prije izabrao Manchester. Tako da nisam siguran koliko ce nam vrijediti ovih 50 miliona, mislim da bi se trebali boriti za Torresa, jer kako kazu, bolje vrabac u ruci, nego golub na grani :D
Zadnja izmjena: nummaLFCŽ, dana/u 31 jan 2011, 15:39, ukupno mijenjano 1 put.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 31 jan 2011, 15:38

Torres Da Killa.!. je napisao/la:And then he proved he's not a red Torres Torres
I'm off to Stamford Bridge he said Torres Torres
He kissed the badge upon his chest
Handed in his transfer request
Fernando Torres told us a pack of lies!

Molim boga da nadjemo zamjenu u ovo malo sati sto je ostalo.. Al sad imamo dobru lovu.. Od Commolija ocekujem da ne uradi neku glupust tipa da dovede nekog matorog napadaca kao Torresovu zamjenu vec da pokusa dovest nesto konkretno i kvalitetno poput Carola.. Ako ne uspije nest konkretno bolje da ne dovodi polovnjake vec da pruzi priliku Jovanovicu..
Moraces menjati nick naprimer Lucas da killa :) :lol:
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 31 jan 2011, 15:39

Eh kladionice su zavorile ponudu za odlazak Torresa, jer se pretpostavlja da u roku od pola sata će Torres već biti na Stamford Bridgu. Saga je napokon završena.
Sada se očekuje brzo raspoređivanje 50 miliona funti, a najviše se spominje dolazak Carrola i Younga, što bi bilo jako dobro ukoliko bi se ostvarilo.
Sa Suarezom, Carrolom i Youngom bi bili duplo jači, nego samo sa Torresom kao do sada.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

LFC4ever
Kontakt:

Post Postao/la LFC4ever » 31 jan 2011, 15:42

Rizah je napisao/la:Eh kladionice su zavorile ponudu za odlazak Torresa, jer se pretpostavlja da u roku od pola sata će Torres već biti na Stamford Bridgu. Saga je napokon završena.
Sada se očekuje brzo raspoređivanje 50 miliona funti, a najviše se spominje dolazak Carrola i Younga, što bi bilo jako dobro ukoliko bi se ostvarilo.
Sa Suarezom, Carrolom i Youngom bi bili duplo jači, nego samo sa Torresom kao do sada.
Tastatura ti se pozlatila dabogda!
When you walk through a storm hold your head up high
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.

The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 31 jan 2011, 15:44

Rizah je napisao/la:Eh kladionice su zavorile ponudu za odlazak Torresa, jer se pretpostavlja da u roku od pola sata će Torres već biti na Stamford Bridgu. Saga je napokon završena.
mogao bi i Llorente i Young sigurno, samo uprava mora biti brza nema mnogo vremena. Newcastle je otkazao press conf.
Zadnja izmjena: Sasha L.F.C., dana/u 31 jan 2011, 15:45, ukupno mijenjano 1 put.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 31 jan 2011, 15:44

Rizah je napisao/la:Mi od ovih 50 miliona funti sad možemo dovesti Sancheza iz Udinesea i Cahilla iz Boltona, to bi nam bilo najpametnije. Ali eto, niko još ne zna 100% hoće li Torres otići ili ne.
drug nemoj misliti da imam nesto protiv tebe jer stvarno nije tako ali razmisljas li ti ikad o fudbalu malo šire od izbacivanja imena igraca tek tako... suarez 180 cm i alexis 169 cm pa i arsenal koji igra tu igru kratkih pasova stalno ima skoro uvijek tog jednog visokog igraca... sumnjam ja da bi to proslo u engleskoj. jos ni jedan od njih nije klasicni spic. pa nece nam valjda ngog igrati...

@majestic ma nama je maksimum ove sezone da izborimo europa ligu a za takvo nesto po mom misljenju nam nije potrebno previse pojacanja. ali bilo bi dobro kada bi ljetni prelazni rok dobro ulozili te pare od torresa.
moja zelja u napadu je carroll ili llorrente.
mislim da ce nasi i traziti nekog malo krupnijeg napadaca. bilo bi lijepo da dođe taj aguerro npr. ali ne mislim da bi nam bilo pametno igrati sa niskim napadacima treba bar jedan blizu 190 cm
You are someone else I am still right here

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 31 jan 2011, 15:47

Trebali bi sve znat za nekih pola sata jao jao sto nas muci, otisao ne otisao ovo mu se nikad ne moze zaboravit, ali kako stvari stoje ode El nino :(
BvB Echte Liebe !!!

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 31 jan 2011, 15:47

volimliverpool je napisao/la:Torres jeste danas helikopterom napustio Liverpoolov trening kamp i zaputio se u pravcu Londona.
nije otisao ba jos je tuu...i nadam se da ce i ostati

@Rizah mozda su ponude zatvorene i zbog toga sto ostaje ne znas :?
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 31 jan 2011, 15:48

Liverpool have had a £25m bid for Andy Carroll rejected by Newcastle.
"You'll Never Walk Alone"

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 31 jan 2011, 15:49

Damir_BvB je napisao/la:Trebali bi sve znat za nekih pola sata jao jao sto nas muci, otisao ne otisao ovo mu se nikad ne moze zaboravit, ali kako stvari stoje ode El nino :(
Vise ti Dortmundovac zalis nego mi :D ,neka nek ide,hvala mu za sve sto je uradio i cao,pa nece sunce prestat sijati sto je on otisao...
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 31 jan 2011, 15:51

po meni nakon svega bi bilo idealno da torres ipak ode sad a posebno kad bi odma doveli carrola jer suarez+carroll u vrhu mi izgleda dosta bolje nego sam torres ili torres+ngog
You are someone else I am still right here

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 31 jan 2011, 15:53

fera je napisao/la:po meni nakon svega bi bilo idealno da torres ipak ode sad a posebno kad bi odma doveli carrola jer suarez+carroll u vrhu mi izgleda dosta bolje nego sam torres ili torres+ngog
Caroll je trenutno povrijedjen tako da mislim da on nije opcija da su ovo samo spekulacije ;)
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 31 jan 2011, 15:59

King Kenny je napisao/la:
Damir_BvB je napisao/la:Trebali bi sve znat za nekih pola sata jao jao sto nas muci, otisao ne otisao ovo mu se nikad ne moze zaboravit, ali kako stvari stoje ode El nino :(
Vise ti Dortmundovac zalis nego mi :D ,neka nek ide,hvala mu za sve sto je uradio i cao,pa nece sunce prestat sijati sto je on otisao...
E moj drug jesam ja Dortmundovac, ali ja obozavam i REDSE, jer je na neki nacin jako slican klub Dortmundu, mislim radi nas NAVIJACA, ne zna koji su bolji... A jasta mi je neg zao ako ode jer po mom misljenju necemo uspjeti nac adekvatnu zamjenu, svaka cast Suarezu, Carollu, Anelki, Cavaniu, Agueru, Hulku i takvima ali JEDAN JE TORRES :( .. I ne mogu i dalje da vjerujem da je okreno ledja kopu, bas on da je ko drugi hajde ok al ON ... Ne ide mi u glavu ... :(
BvB Echte Liebe !!!

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 31 jan 2011, 15:59

Nije 50m, kako kazu liverpool je pristao na 42m funti..

Sve su to spekulacije kad bude oficijalno onda cemo tek znati..
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.