Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Omerbavarac
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la Omerbavarac » 30 jan 2011, 00:48

B0SANAC je napisao/la:slika
Pa ovo nije humano. :x
Tako su ga ucili prvo u Ajaxu pa kasnije i u Engleskoj, zato i jest ovakav! :lol: :lol:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 30 jan 2011, 01:24

Koliko god da se ljutimo na Babel, mislim da je danas pokazao da moze biti veliko pojacanje za Hoffenheim. Ali samo pod uslovom, da ga trener zbog ovoga malo stisne i objasni mu sta i kako se od njega ocekiva.

Ibisevic danas nije bio nesto posebno dobar, ali bolji nego u zadnjim utakmicama. Ona lopta za Seju je bila dobra, tu i tamo je dobro stavljao svoje suigrace u scenu i sto je najbitnije: Pratio utakmicu i postavljao se dobro za gol priliku. Jedini problem je sto nije dobio te lopte.

Sejo ako bude odigrao dalje na ovom nivou...i jos uz to mozda zabije koji gol...nebi me cudilo kad bi ga zasuli ponudama. Ali na njemu je da nastavi ovako.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

aguero88_
Kontakt:

Post Postao/la aguero88_ » 30 jan 2011, 01:35

Principatus je napisao/la:[youtube][/youtube]

Od 3:10 Salihovic nabacuje Babelu, jaka kontra.
Kod 5:20 Salihaga masi nazalost.

heehe pogodi Salihovic Vorsaha u glavu :) svaka cast majstore , Babel pravo skrt
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 30 jan 2011, 01:38

Vorsah kao da je htio da se sklone od lopte, ali ga je Sejo tako pogodio, da je morao dati gol. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 30 jan 2011, 02:40

Principatus je napisao/la:Vorsah kao da je htio da se sklone od lopte, ali ga je Sejo tako pogodio, da je morao dati gol. :D
Brate ni Cak Noris mu nije ravan :D

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 31 jan 2011, 15:05

Meinen Nebenmann habe ich einfach nicht gesehen. Ich hatte in Liverpool nicht viel Spielpraxis. Da fehlen mir noch Rhythmus und Selbstvertrauen. Ich bin noch ein wenig unruhig. Aber ich war mit dem Spiel zufrieden.“
Babel:
Ibisevica nisam jednostavno vidio, zato sto u Liverpoolu nisam puno igrao. Tu mi jos fali ritam i samopouzdanje. Jos sam uznemiren, ali sam zadovoljan utakmicom.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 31 jan 2011, 15:46

B0SANAC je napisao/la:Babel: Ibisevica nisam jednostavno vidio
Pa i jeste bilo tesko vidjeti suigrace.
Posebno u onim narandjastim dresovima, koji su svijetlili kao Neon-reklame.

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 31 jan 2011, 15:48

Principatus je napisao/la:
B0SANAC je napisao/la:Babel: Ibisevica nisam jednostavno vidio
Pa i jeste bilo tesko vidjeti suigrace.
Posebno u onim narandjastim dresovima, koji su svijetlili kao Neon-reklame.
Ma nemoj ga :lol: Nema on toliko Spielpraxis, i ispao je iz ritma :D
A upravu si, one narandzaste dresove nema sanse da ne vidis :lol:

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 31 jan 2011, 18:41

Sigurno mu je neko na to skrenuo pažnju. Ne bi me čudilo da u idućoj utakmici svaku loptu Ibiju pošalje.
Tako je i Grafite Džeki u jednoj utakmici kad su se izgalamili na njega, ali kansije opet po svom...
100% sportski i krajnje opušten potpis

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 31 jan 2011, 19:17

Vedo je meni uvijek dobar uvijek on svoje odradi trcanje covjek bukvalno preore onih 50 napadackih metara uzduz i poprijeko. Uvijek u situaciji da primi loptu (Dzeki fali taj kvalitet). On i Babel (koga inace cijenim) ima da budu ubistveni par sa svojom frekvencijom trcanja ce da melju protivnike. Sama nadam se da ova Babel nece da nastavi da bude ovako sebican jer je ovo bilo beozbrazno do bola. Nadam se da je trener imao s njim dobar razgovor poslije meca.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

yup
Kontakt:

Post Postao/la yup » 31 jan 2011, 22:31

Vedo ove sezone dosta puta nije imo ni neke srece, zasluzuje on boji klub od ovog Hoffenheima. Nadam se da ce ovog ljeta naci pravi klub...

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 31 jan 2011, 22:34

ja sam za vedada na ovoj anketi glasao pod 4. prosjecan napadac... i nadam se da vise u repki nece pocinjati kao starter.

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 01 feb 2011, 21:56

vedo je izgleda zaboravio igrati fudbal, ja mislim da on mentalno nesmije da se upusta u duele nakon one povrjede... i to je to..

zamisljao sam da ce vedo zavrsiti u Engleskoj ili Spaniji itd. a kako vrjeme ide, izgleda da ce on ostati napadac bundeslige, a mozda i 2. bundeslige... :cry:
BLUE NATION.

forza
Kontakt:

Post Postao/la forza » 01 feb 2011, 22:00

kolko je on do sad dao golova ove sezone .... i nest odavno nisam cuo da je dao go ... ima jelda podosta utakmica ??
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 01 feb 2011, 22:04

6 kola zaredom nije zabio gol. Mogla su biti 5 kola, da Babel nije onako sebican bio.
Cuj, zaboravio igrat fudbala. :lol:
U maloj je krizi, samo fali taj gol, da ga krene ponovo, a taj ce doci sigurno u sljedecim utakmicama. Hoffenheim je lose igrao u zadnjim utakmicama, i naravno da nece biti golova. Jeste da i Vedo nije odigrao na nivou, ali ovo sto se vidjelo protiv Schalkea daje nadu da je krenulo nabolje ;)

Naprijed Vedo zmaju

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 03 feb 2011, 22:44

Subota 15:30 h : Hoffenheim - Kaiserslautern
Taman da se Vedo i Sejo zagriju za Mexiko :D

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 04 feb 2011, 00:46

Jaydoo82 je napisao/la:vedo je izgleda zaboravio igrati fudbal, ja mislim da on mentalno nesmije da se upusta u duele nakon one povrjede... i to je to..

zamisljao sam da ce vedo zavrsiti u Engleskoj ili Spaniji itd. a kako vrjeme ide, izgleda da ce on ostati napadac bundeslige, a mozda i 2. bundeslige... :cry:
i sta je problem sa "biti napadac u bundesligi"?

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 04 feb 2011, 01:38

Mnogi ovdje izgleda ne shvataju velicinu Ibisevica sto samo potvrjuje kako je poznavanje fudbala dosat plitko kod vecine na forumu.
Meni licno najbolji nas igrac uz Pjanica i Medunjanina !!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 feb 2011, 01:48

Jaydoo82 je napisao/la: zamisljao sam da ce vedo zavrsiti u Engleskoj ili Spaniji itd. a kako vrjeme ide, izgleda da ce on ostati napadac bundeslige, a mozda i 2. bundeslige... :cry:
Hoffenheim je u zimskom transferu imao ponudu od 9 miliona za Ibisevica od jednog Bumdesligaskog kluba a koji je klub u pitanju, vjerovatno ce ostati nepoznanica za sva vremena.
Hocu da ti kazem da se ne brines za 2 ligu, ako ovi presele eto njega u neki drugi klub. :P
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Džoka_TM
Kontakt:

Post Postao/la Džoka_TM » 04 feb 2011, 01:50

cole-ch je napisao/la:ja sam za vedada na ovoj anketi glasao pod 4. prosjecan napadac... i nadam se da vise u repki nece pocinjati kao starter.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, JavierBosnia, MElloo i 13 gostiju.