Furymaker je napisao/la:Ferguson je daleko bolji , iako sam Barcin fan to trebam priznati .
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Furymaker je napisao/la:Ferguson je daleko bolji , iako sam Barcin fan to trebam priznati .
slazem se s tobom pep je samo 30 godina u stazu,a koliko je dobar...Mandrak je napisao/la:Ja ne znam kako vam se da uopšte porediti Pepa i Fergusonaovaj trener od '78 ovaj drugi od 2008 (30 godina razlike u stažu)...jedan pocetnik u tom poslu, a drugi davno doktorirao u tom poslu i pred penziju.... i vi pravite neka poređenja.
Hahahahaha sta mu lik složi... Svaka častDAVID VILLA 7' je napisao/la:Evo vidim niko nije postavio neku fintu afellaya![]()
[youtube][/youtube]
vakat jemandraX je napisao/la:'eL vakat da i on odigra 90 minuta![]()
[youtube][/youtube]
slazem se,bojanu ne moze vjerovati po meni njega trebamo odma dati ...DAVID VILLA 7' je napisao/la:Kada polgedam sve ove transfera,zao mi je sto mi nismo doveli nekog klasicnog napadaca.Jer bojanu nemozemo vjerovati.Tako da smo ostali na 3 napadaca pedro,villa,messi
Na klupi Afellay,Bojan,jeffren.
Al kad pogleda klupu,bice ti jasnoDonnie Darko je napisao/la:koji ce im klinac klasicni napadac kad igraju sistem bez takvog.
afellay se treba malo razigrati na utakmici i mislim da ce i on poceti davati golove,ali za to mu je potrebno da odigra cijelu utakmicu,nadam se da ce ga pep ubaciti...DAVID VILLA 7' je napisao/la:Al kad pogleda klupu,bice ti jasnoDonnie Darko je napisao/la:koji ce im klinac klasicni napadac kad igraju sistem bez takvog.
Bojan-zadnja zalost
Jeffren-U ovoj sezoni 3 puta povrijedio
Afellay-Jedino u njega mozemo vjerovati
mandraX je napisao/la:
majstori![]()
jes' da je ovaj bijeLi derpe, al je igračina, što jest' jest'
P.S. Mor'o sam i ovu okačit'![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.