FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Bata_Barata
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Eee imal' kakavih vijesti o pojačanjima, seyo i pile znate vi 100%. Daj podjelite sa nama, običnim smrtnicima 

Slavit cemo tvoje ime
dok u nama srce bije
zivio nam Osim dragi
gospodaru familije
Amar Amar Osim Osim !
dok u nama srce bije
zivio nam Osim dragi
gospodaru familije
Amar Amar Osim Osim !
ako ti je ovo crno ..Ragazzidelsud87! je napisao/la:Ko je ovaj crnjo u narandzastom markeru ?Stole iz Bora je napisao/la:
gerthard je ovo, mislim
kerla je zajeb'o i sebe i želju, sebe mnogo više, al' eto...
prvo, ni sa kafe s rajom ne odeš da se ne pozdraviš i ne kažeš, eto raja, ja ne mogu više, moram to i to ili tu i tu. a ne iz fudbalskog kluba uoči finala kupa. okej, svako griješi. jednom mu je progledano kroz prste. al' drugi put da uradiš isto, stvarno moraš biti...ne znam šta, ne toliko ni šupak koliko jednostavno glup. momku je 23 godine, nije mu zadnji voz. željo će sigurno igrati evropu, a on da je ostao, sigurno bi bio u startnoj postavi i među najboljim igračima. čak i da se ne d'o bog ponovi katastrofa k'o protiv hapoela - OPET mu vrijednost raste. a kamoli da dobro odigra protiv nekoga dobrog, onda ode u nebo. i lijepo bi željo dobio dobru odštetu, a on bi otišao u mnogo bolju sredinu i za mnogo veću platu. ali ne, umjesto da svi dobijaju - on je izabrao rješenje gdje svi gube. i sad ga eto sa ugovorom od godinu dana na klupi kluba koji 'ladno ispada u drugu grčku, a želje eto bez ponajboljeg igrača prošle polusezone.
sam pao, sam se ubio. al iskreno - mislim da je to više papanluk, nedostatak vizije i kratkovidost nego neka zla namjera...
prvo, ni sa kafe s rajom ne odeš da se ne pozdraviš i ne kažeš, eto raja, ja ne mogu više, moram to i to ili tu i tu. a ne iz fudbalskog kluba uoči finala kupa. okej, svako griješi. jednom mu je progledano kroz prste. al' drugi put da uradiš isto, stvarno moraš biti...ne znam šta, ne toliko ni šupak koliko jednostavno glup. momku je 23 godine, nije mu zadnji voz. željo će sigurno igrati evropu, a on da je ostao, sigurno bi bio u startnoj postavi i među najboljim igračima. čak i da se ne d'o bog ponovi katastrofa k'o protiv hapoela - OPET mu vrijednost raste. a kamoli da dobro odigra protiv nekoga dobrog, onda ode u nebo. i lijepo bi željo dobio dobru odštetu, a on bi otišao u mnogo bolju sredinu i za mnogo veću platu. ali ne, umjesto da svi dobijaju - on je izabrao rješenje gdje svi gube. i sad ga eto sa ugovorom od godinu dana na klupi kluba koji 'ladno ispada u drugu grčku, a želje eto bez ponajboljeg igrača prošle polusezone.
sam pao, sam se ubio. al iskreno - mislim da je to više papanluk, nedostatak vizije i kratkovidost nego neka zla namjera...
- Bata_Barata
- Kontakt:
Istina. Al' ova niskokarakterna osoba nije zasluzika ovoliko postova na temi.ChWilla je napisao/la:kerla je zajeb'o i sebe i želju, sebe mnogo više, al' eto...
Slavit cemo tvoje ime
dok u nama srce bije
zivio nam Osim dragi
gospodaru familije
Amar Amar Osim Osim !
dok u nama srce bije
zivio nam Osim dragi
gospodaru familije
Amar Amar Osim Osim !
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Do kraja priprema u Puli, fudbaleri sarajevskog Željezničara trebali bi odigrati još pet utakmica. Izvjesno je da će ''plavi'' već sutra odmjeriti snage sa domaćim niželigašem Vodnjanom te sa subotičkim Spartakom dan kasnije. Potvrđena je i utakmica sa Slaven Belupom u Medulinu kao i sa slovenačkom Goricom petog dana mjeseca februara.
''Plavi'' će vjerovatno i 04.02. odigrati utakmicu protiv Jadrana u Poreču ali ovaj meč još nije definitivno potvrđen.
Uz tri vec odigrane to bi bilo osam utakmica u prvom djelu priprema. Ide sve kako treba, samo da je jos kakvog napadaca dovesti ..
''Plavi'' će vjerovatno i 04.02. odigrati utakmicu protiv Jadrana u Poreču ali ovaj meč još nije definitivno potvrđen.
Uz tri vec odigrane to bi bilo osam utakmica u prvom djelu priprema. Ide sve kako treba, samo da je jos kakvog napadaca dovesti ..
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Sad ce se pile i seyo zapitati koji bi to napadac mogao da bude 

Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Bajro Spahić ili Lazar Popović.tm8782 je napisao/la:Sad ce se pile i seyo zapitati koji bi to napadac mogao da bude
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Izgleda da će najviše problema, vezanih za gradnju stadiona biti na najnižem nivou vlasti, tj. Općini N. Sarajevo kod g. N. Koldže.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Nema njega u tome, pa mu krivina?avlami97 je napisao/la:Izgleda da će najviše problema, vezanih za gradnju stadiona biti na najnižem nivou vlasti, tj. Općini N. Sarajevo kod g. N. Koldže.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Imalo bi itekako, samim tim što bi mu kuća progledala, ali mu to izgleda loma.Seyo_TM je napisao/la:Nema njega u tome, pa mu krivina?avlami97 je napisao/la:Izgleda da će najviše problema, vezanih za gradnju stadiona biti na najnižem nivou vlasti, tj. Općini N. Sarajevo kod g. N. Koldže.
karikirao sam to da ga nemaavlami97 je napisao/la:Imalo bi itekako, samim tim što bi mu kuća progledala, ali mu to izgleda loma.Seyo_TM je napisao/la:Nema njega u tome, pa mu krivina?avlami97 je napisao/la:Izgleda da će najviše problema, vezanih za gradnju stadiona biti na najnižem nivou vlasti, tj. Općini N. Sarajevo kod g. N. Koldže.

svakako zemlja gdje se gradi dvorana (onaj parking sto je bio) je njegova (od porodice koldzo) zemlja bila...al gladne oci..."odsjec ruke i napunit dzepove parama" pa nek broji

Jeli iko snimio hayatov prenos iz Pule? I znali iko mozeli se igde naci online?
postavljeno ti je ovdje...listajmemce1987 je napisao/la:Jeli iko snimio hayatov prenos iz Pule? I znali iko mozeli se igde naci online?
Do kad traje prelazni rok??? Koliko ce se jos cekati Jese sa odgovorom na ponudu,trebalo je do sad da se izjasni, a sto se tice napada sve su prilike da ce Bajro da bude Lazina zamjena.
Prelazni rok traje do 14.2
pa ti si najveci nacionalista.. hvatas se za to sto sam napisao da su bosnjaci glup narod i kompletan post okreces kako trebi odgovara. ako hoces mogu ja dodati i tvoju nacionalnost. nije tesko editovati. medju rajom mozda nisi nacionalista, ali negdje u dnu duse jesi i pitanje je vremena kada ces planuti.tm84 je napisao/la:sto administracija brise komentare, svaka vam cast...![]()
jos jednom ponavljam...
onaj ko gura navijace zelje iskljucivo u bosnjacki tabor jeste nacionalista i nimalo patriota...
ja nikoga nisam guro u nikakve tabore i sl. vec sam napisao bosnjaci, jer ZNAM da su ona dvojica koja su prozivala Kerlu prije mog posta.. bosnjaci. i odma se momak poslije mog posta javio, i rekao da se osjeca prozvanim..
Prelazni rok traje do 14.Jese je postigao dogovor u slucju da mu propadne anganzman vani prikljucuje se Zelji, koliko imam info anganzman u Kinu mu je propao ali da pregovara sa nekim klubom iz Hrvatske e sad je sve do njega.A sto se tice napadaca jos nije zavrseno ovo sa Lazom jer jos nista nije potpisao, uglavnom pregovaralo se sa nekoliko igraca e sad ostaje da cekamo sta ce se desiti iz svega ovogaIkos je napisao/la:Do kad traje prelazni rok??? Koliko ce se jos cekati Jese sa odgovorom na ponudu,trebalo je do sad da se izjasni, a sto se tice napada sve su prilike da ce Bajro da bude Lazina zamjena.

Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kažu da se Lazo javio s Kipra i da će potpisati ugovor.BLU SKY je napisao/la:Prelazni rok traje do 14.Jese je postigao dogovor u slucju da mu propadne anganzman vani prikljucuje se Zelji, koliko imam info anganzman u Kinu mu je propao ali da pregovara sa nekim klubom iz Hrvatske e sad je sve do njega.A sto se tice napadaca jos nije zavrseno ovo sa Lazom jer jos nista nije potpisao, uglavnom pregovaralo se sa nekoliko igraca e sad ostaje da cekamo sta ce se desiti iz svega ovogaIkos je napisao/la:Do kad traje prelazni rok??? Koliko ce se jos cekati Jese sa odgovorom na ponudu,trebalo je do sad da se izjasni, a sto se tice napada sve su prilike da ce Bajro da bude Lazina zamjena.
e jbg drug, priča ti je skroz deplasirana. prvo - skroz nepotrebno unosiš narode u priču. a drugo - ja ti garantujem da su što se tiče para i željo i kerla na velikom gubitku time što je učinio, i ako je neko u cijeloj priči ispao glup i bez osjećaja za biznis - to je kerla. a to će i vrijeme pokazati.lech je napisao/la:pa ti si najveci nacionalista.. hvatas se za to sto sam napisao da su bosnjaci glup narod i kompletan post okreces kako trebi odgovara. ako hoces mogu ja dodati i tvoju nacionalnost. nije tesko editovati. medju rajom mozda nisi nacionalista, ali negdje u dnu duse jesi i pitanje je vremena kada ces planuti.tm84 je napisao/la:sto administracija brise komentare, svaka vam cast...![]()
jos jednom ponavljam...
onaj ko gura navijace zelje iskljucivo u bosnjacki tabor jeste nacionalista i nimalo patriota...
ja nikoga nisam guro u nikakve tabore i sl. vec sam napisao bosnjaci, jer ZNAM da su ona dvojica koja su prozivala Kerlu prije mog posta.. bosnjaci. i odma se momak poslije mog posta javio, i rekao da se osjeca prozvanim..
Cuj ne mogu Amaru seta uzet, joj sta bi mu ja uradio..Stole iz Bora je napisao/la:

Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 46 gostiju.