Kakav dan u petak, praznik tenisa.

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Jest retusiran na onim njihovim debilnim banerima, kad skine kacigu nakon 3 and out .... vidi se d aje čiča
Alfa muskarci se ne zamaraju nebitnim stvarima.
Po mojoj racunici on je jednu pobjedu udaljen od broja 1, mislim da mu je finale dovoljno da preskoci Novaka kad ovom oduzmu bodove.RobertHrkac555 je napisao/la: ↑26 jan 2022, 14:36Kakav spektakl od meča, a kakav nas spektakl tek čeka u petak. Jedva se čeka to. Medvedev 2 pobjede od broja 1, Rafa 2 pobjede od rekorda
Rafa bi trebao do Turske, postalo ga je neprijatno gledati sa par dlakica na glavi
Zverevu je trebao naslov,a Medi finale,ja vjerujem da je tako 99%RobertHrkac555 je napisao/la: ↑26 jan 2022, 15:36Nisam siguran, prije početka turnira pisalo se da mu treba naslov
sinner je berdych,a felix čilić. prva dva s kapom i u licu i visinom pritom jako usporedivi,a i tenisko-karakterno izgleda. nevjerojatno. tako kako su i ova dvojica danas,isto su i stari vukovi gubili u australiji.
Oduzmi Novaku 2000 bodova onda ga je vec prestigao , sad ne znam hocel oduzimati …ronaldo99 je napisao/la: ↑26 jan 2022, 15:12Po mojoj racunici on je jednu pobjedu udaljen od broja 1, mislim da mu je finale dovoljno da preskoci Novaka kad ovom oduzmu bodove.RobertHrkac555 je napisao/la: ↑26 jan 2022, 14:36Kakav spektakl od meča, a kakav nas spektakl tek čeka u petak. Jedva se čeka to. Medvedev 2 pobjede od broja 1, Rafa 2 pobjede od rekorda
Naravno samo za 2 sedmice tek,jer se prosle god AO kasnije igrao,oduzece i.Medi jos 500 ali sa ulaskom u finale imace taman toliko dovoljno da bude prvi,kako ja racunam bice nekih 100-ak bodova ispred Novaka.HeraklitMracni je napisao/la: ↑26 jan 2022, 16:10Oduzmi Novaku 2000 bodova onda ga je vec prestigao , sad ne znam hocel oduzimati …ronaldo99 je napisao/la: ↑26 jan 2022, 15:12Po mojoj racunici on je jednu pobjedu udaljen od broja 1, mislim da mu je finale dovoljno da preskoci Novaka kad ovom oduzmu bodove.RobertHrkac555 je napisao/la: ↑26 jan 2022, 14:36Kakav spektakl od meča, a kakav nas spektakl tek čeka u petak. Jedva se čeka to. Medvedev 2 pobjede od broja 1, Rafa 2 pobjede od rekorda