baš ratuju?
Serije (sve o serijama na jednom mjestu)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Marsal
- Kontakt:
Re: Serije (sve o serijama na jednom mjestu)
Ratovali pa krenuli na drugu planetu jer su Zemlju uništili pa se među vjernike prerušili neki ateisti
onako, nije bila loša.
Raised by wolves se zove, sad se sjetih. Nema još 2. sezone

Raised by wolves se zove, sad se sjetih. Nema još 2. sezone
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
aha,cini mi se početkom februara druga sezona
3. februara izlazi druga sezona, meni je bila zanimljiva prva sezona, ocekujem da druga bude kvalitetnija.
Ima li kakva dobra italijanska serija da se pogleda?
https://www.imdb.com/title/tt7278862/
https://www.imdb.com/title/tt2049116/?ref_=adv_li_tt
Znam za te dvije.
Joj, Line of Duty

Već sam pogedao dvije sezone

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Zanimljiva Mini - Serija, savršena za ovog hladnog vremena i za ubiti vrijeme.
Detektiv Joe Miller igrom slučaja je došao u posjed nad neobičnim ključem koji otvara sva vrata i vodi u sobu motela iz 1960-ih godina. Hotel se nalazi kraj autoceste 66, a izgubljena soba u njemu postoji od 4. svibnja 1961. godine, kada je navodno zlo zaposjelo to mjesto. Misteriozna prostorija sadrži i neke potpuno uobičajene predmete, kao što su sat, češalj, pepeljara i slično, koji posjeduju magične moći. Kroz neobične, opasne i zanimljive epizode, ova mini serija na vrlo neobičan način prikazuje koliko bismo daleko bili spremni ići da vratimo osobu do koje nam je stalo. Na svom putu prema izgubljenoj kćeri, Joe će upoznati cijelu paletu ljudskih ponašanja i osobnosti te će se susresti s velikim brojem neobičnih magičnih predmeta.
- Marsal
- Kontakt:
Kad prije manijače, sinoć si počeo

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
https://www.imdb.com/title/tt8332438/?r ... ims_tt_t_5
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Muke pregledati 5-6 ep po sezoni

Gledaj one Francuze što sam spominjao

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nemam djevojku, nisam dobio termin za vizu, nemam posla, svi prijatelji vani ili na drugom kraju države. Čips, serija i gedaj do besvijesti. Uspio sam ugurati i knjigo od 1250 strana u zadnjih sedam dana. Sad od jada i besmisla života kontam početi čitati Rat i Mir i gledati Fringe

Ili se ubiti, ai ipak, nisam navijač Arsenala, nema fudbala da me gurne preko ruba

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
HvalaZabit je napisao/la: ↑25 jan 2022, 06:13Izasla sad druga, stigli do 4 epizode. Iskreno brate kreno gledat jer ova me jedna mala nagovorila, fura se na taj narkomanluk

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nisi još stigao do faze da čitaš Proustovu Potragu za izgubljenim vremenom ili Knausgaardovu BorbuOtelo je napisao/la: ↑26 jan 2022, 10:14Nemam djevojku, nisam dobio termin za vizu, nemam posla, svi prijatelji vani ili na drugom kraju države. Čips, serija i gedaj do besvijesti. Uspio sam ugurati i knjigo od 1250 strana u zadnjih sedam dana. Sad od jada i besmisla života kontam početi čitati Rat i Mir i gledati Fringe![]()
Ili se ubiti, ai ipak, nisam navijač Arsenala, nema fudbala da me gurne preko ruba![]()

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The Book of Boba Fett sve bolji i bolji 

Arsenal All The Way !
Pregledao Jacka Ryana 1. Iako je bilo mnogo glupavih scena i rupa u scenariju (fkt previse), iznenadjujuce fino obradjen negativac Sulejman. Humaniziran koliko se moglo i nije stereotipan terorista iz filmova.
Završio sam Line of Duty
Ekstra serija, ali kraj šeste sezone je underwhelming, no srećom će biti sedma sezona da ispravi ovo.
Prve tri sezone su fantazija, četvrta mi je isto dobra. Peta i šesta su mi malo lošije, ali to možda jer sam ih pogledao u nepuna u 24h
Prošle godine sam pogledao i ovo:
Britanska coming of age serija, , imaju i dva filma. Svega tri sezone po šest epizoda i već dva spomenuta filma od kojih je prvi genijalan, drugi malo lošiji, no i dalje dobar.

Ekstra serija, ali kraj šeste sezone je underwhelming, no srećom će biti sedma sezona da ispravi ovo.
Prve tri sezone su fantazija, četvrta mi je isto dobra. Peta i šesta su mi malo lošije, ali to možda jer sam ih pogledao u nepuna u 24h

Prošle godine sam pogledao i ovo:
Britanska coming of age serija, , imaju i dva filma. Svega tri sezone po šest epizoda i već dva spomenuta filma od kojih je prvi genijalan, drugi malo lošiji, no i dalje dobar.
Yebo te led za koliko si to citavu seriju pregledao

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Na netflixu izasla nova japanska serija, all of us are dead, cini se zanimljiva.
Nije mi ugodno otkriti tu informaciju

Loš sam ovih dana, ništa drugo nisam radio osim gledanja. A i "bolestan" sam nekad tako, ne znam prestati. I dalje mi je rekord 13 epizoda House of Cardsa u jednom danu, nekad u srednjoj

Line of duty je sasvim legitiman contender za hardcore binge. Podržavam.
Meni je zadnju sezonu streamao prijatelj iz Londona preko Discorda jer sam je tako mogao gledati bez da čekam jutro da izađe na torrentu.
Meni je zadnju sezonu streamao prijatelj iz Londona preko Discorda jer sam je tako mogao gledati bez da čekam jutro da izađe na torrentu.

Ja bih da se pohvalila svojim uspjehom nekada prije godinu dana ili malo vise. Nagovarali me da gledam BB a ja tvrdoglav kazem necu svi gledali svi hvale kontam jako se digao onako...
I sjednem prvu i drugu i treću i par dana sam jeo i gledao i spavao koliko je mozak trazio
mislim da sam za dan znao 18-19 sati gledati....
Zena bila kod matere
I sjednem prvu i drugu i treću i par dana sam jeo i gledao i spavao koliko je mozak trazio
Zena bila kod matere
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Trenutno korisnika/ca: Jabroni, VensanKasel i 21 gost.