Dobar je Mateo,bice to top mec protiv Rafe.
Nego Kyrgios i Kokki su u 1/2 dublova,zanimljivo za pratiti

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Ma to ce sve biti samo ne lagano za Rafu,Berretta je napredovao bas puno i jako dobro igra na GS turnirima. Za sada su igrali samo jednon prije 3 god isto 1/2 GS al u americi. Jes ga Nadal tad dobio 3-0, al tad je bila dosta drugcija situacija.
Bekhend Beretinija jednostavno nema potencijal da se odbrani od Rafinih forhenda. Ne kažem da nema šanse, naročito uz neki scenario od sinoć, ali sigurno je **** opponent za Rafu Shapovalov nego Bereta. Ne kažem bolji igrač, nego **** za igru sa Rafom.ronaldo99 je napisao/la: ↑25 jan 2022, 15:29Ma to ce sve biti samo ne lagano za Rafu,Berretta je napredovao bas puno i jako dobro igra na GS turnirima. Za sada su igrali samo jednon prije 3 god isto 1/2 GS al u americi. Jes ga Nadal tad dobio 3-0, al tad je bila dosta drugcija situacija.
Ja tu ocekujem dosta neizvjestan mec,dao bi prednost Rafi i to malu cisto zato sto je on dokazani sampion,ali Mateo jednostavno zeli da digne trofej GS pobjednika sto prije.Bolje rezultate na GS pravi od Zvereva
Može li se nekome poslati mail, dopis, nešto. Kako sam prešao na moju tv ne mogu više da stavim engleskig komentatora, a ovaj mi fkt ubije volju za tenisom.akisarajevo92 je napisao/la: ↑25 jan 2022, 09:49Komentator "ijaoo" sa Eurosporta je sramota za svoju profesiju. Plasim se za njegovo zdravlje ukoliko Nadal osvoji AO.
On je i direktor na "Eurosport Srbija" tako da ne pije vode10.Skoro je napisao/la: ↑25 jan 2022, 16:11Može li se nekome poslati mail, dopis, nešto. Kako sam prešao na moju tv ne mogu više da stavim engleskig komentatora, a ovaj mi fkt ubije volju za tenisom.akisarajevo92 je napisao/la: ↑25 jan 2022, 09:49Komentator "ijaoo" sa Eurosporta je sramota za svoju profesiju. Plasim se za njegovo zdravlje ukoliko Nadal osvoji AO.
Sto je najgore nisu, Monfils ima i bolji bekend a i natjerao bi Nadala vise da trči. Nije tenis samo ranking, jes glup frajer sunce ti
trebao je imati nikad teži ždrijeb,a ispao puno lakši,no daleko od slabog. recimo,nijemac u drugoj rundi je odigrao jako izazovno,khachanov u trećoj nije zahebancija. shapo i berrettini(noletovo polufinale i finale W,s vremenom će se i taj eto njegov najslabiji put koji se ismijavao izlizati) pa onda vjerojatno još jedan top10er. polufinale je već iskočeno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.