Poslije Bojana Nastića, nešto zapelo sa njim u pregovorima on hoće 20k a mi nudimo 17k. Ako uspijemo dogovoriti za našu ponudu onda dolazi Matavž

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Poslije Bojana Nastića, nešto zapelo sa njim u pregovorima on hoće 20k a mi nudimo 17k. Ako uspijemo dogovoriti za našu ponudu onda dolazi Matavž
Zatišje pred buru
Pa kako Mujakic potpisa?obrijanopile je napisao/la: ↑25 jan 2022, 15:21Sve dok Mirvic ne sleti na sarajevski aerodrom, nece biti nikakvih pojačanja. Nema niko nikakvu punomoć ili prećutnu dozvolu da ista potpise, sem Mirvica. Tako da se ne nadate, bilo kakvom dolasku, dok on ne dodje u Sarajevo...
Mujakić je potpisao, a Mirvića je u USA..obrijanopile je napisao/la: ↑25 jan 2022, 15:21Sve dok Mirvic ne sleti na sarajevski aerodrom, nece biti nikakvih pojačanja. Nema niko nikakvu punomoć ili prećutnu dozvolu da ista potpise, sem Mirvica. Tako da se ne nadate, bilo kakvom dolasku, dok on ne dodje u Sarajevo...
Pa to. Jedino što vjerujem da jest komplikovano Mirviću jer nemamo direktora, ja fakat ne znam šta se s time toliko čeka, svima bi lakše bilo.spezial je napisao/la: ↑25 jan 2022, 16:22Kakva je to nebuloza hahaha znaci ne moze preko telefona ili skypea reci ok ljudi super je igrac, slobodno potpisite odobravam? Ponudi nam se top igrac ali jbg mora cekat da mirvic dodje, nema niko ovlastenje da to zavrsi? Pa vjerujem da ni Abramovic nije toliko involviran u Chelseaju
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, bosnas_, Lavcina, riki46, rimljanin90 i 39 gostiju.