FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Bata_Barata
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Bata_Barata » 31 jan 2011, 11:16

Eee imal' kakavih vijesti o pojačanjima, seyo i pile znate vi 100%. Daj podjelite sa nama, običnim smrtnicima :D
Slavit cemo tvoje ime
dok u nama srce bije
zivio nam Osim dragi
gospodaru familije
Amar Amar Osim Osim !

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 31 jan 2011, 11:17

Ragazzidelsud87! je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:slika
slika
Ko je ovaj crnjo u narandzastom markeru ?
ako ti je ovo crno ..

gerthard je ovo, mislim

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 31 jan 2011, 11:25

kerla je zajeb'o i sebe i želju, sebe mnogo više, al' eto...

prvo, ni sa kafe s rajom ne odeš da se ne pozdraviš i ne kažeš, eto raja, ja ne mogu više, moram to i to ili tu i tu. a ne iz fudbalskog kluba uoči finala kupa. okej, svako griješi. jednom mu je progledano kroz prste. al' drugi put da uradiš isto, stvarno moraš biti...ne znam šta, ne toliko ni šupak koliko jednostavno glup. momku je 23 godine, nije mu zadnji voz. željo će sigurno igrati evropu, a on da je ostao, sigurno bi bio u startnoj postavi i među najboljim igračima. čak i da se ne d'o bog ponovi katastrofa k'o protiv hapoela - OPET mu vrijednost raste. a kamoli da dobro odigra protiv nekoga dobrog, onda ode u nebo. i lijepo bi željo dobio dobru odštetu, a on bi otišao u mnogo bolju sredinu i za mnogo veću platu. ali ne, umjesto da svi dobijaju - on je izabrao rješenje gdje svi gube. i sad ga eto sa ugovorom od godinu dana na klupi kluba koji 'ladno ispada u drugu grčku, a želje eto bez ponajboljeg igrača prošle polusezone.

sam pao, sam se ubio. al iskreno - mislim da je to više papanluk, nedostatak vizije i kratkovidost nego neka zla namjera...

Bata_Barata
Kontakt:

Post Postao/la Bata_Barata » 31 jan 2011, 11:27

ChWilla je napisao/la:kerla je zajeb'o i sebe i želju, sebe mnogo više, al' eto...

prvo, ni sa kafe s rajom ne odeš da se ne pozdraviš i ne kažeš, eto raja, ja ne mogu više, moram to i to ili tu i tu. a ne iz fudbalskog kluba uoči finala kupa. okej, svako griješi. jednom mu je progledano kroz prste. al' drugi put da uradiš isto, stvarno moraš biti...ne znam šta, ne toliko ni šupak koliko jednostavno glup. momku je 23 godine, nije mu zadnji voz. željo će sigurno igrati evropu, a on da je ostao, sigurno bi bio u startnoj postavi i među najboljim igračima. čak i da se ne d'o bog ponovi katastrofa k'o protiv hapoela - OPET mu vrijednost raste. a kamoli da dobro odigra protiv nekoga dobrog, onda ode u nebo. i lijepo bi željo dobio dobru odštetu, a on bi otišao u mnogo bolju sredinu i za mnogo veću platu. ali ne, umjesto da svi dobijaju - on je izabrao rješenje gdje svi gube. i sad ga eto sa ugovorom od godinu dana na klupi kluba koji 'ladno ispada u drugu grčku, a želje eto bez ponajboljeg igrača prošle polusezone.

sam pao, sam se ubio. al iskreno - mislim da je to više papanluk, nedostatak vizije i kratkovidost nego neka zla namjera...
Istina. Al' ova niskokarakterna osoba nije zasluzika ovoliko postova na temi.
Slavit cemo tvoje ime
dok u nama srce bije
zivio nam Osim dragi
gospodaru familije
Amar Amar Osim Osim !

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 31 jan 2011, 11:41

Do kraja priprema u Puli, fudbaleri sarajevskog Željezničara trebali bi odigrati još pet utakmica. Izvjesno je da će ''plavi'' već sutra odmjeriti snage sa domaćim niželigašem Vodnjanom te sa subotičkim Spartakom dan kasnije. Potvrđena je i utakmica sa Slaven Belupom u Medulinu kao i sa slovenačkom Goricom petog dana mjeseca februara.

''Plavi'' će vjerovatno i 04.02. odigrati utakmicu protiv Jadrana u Poreču ali ovaj meč još nije definitivno potvrđen.

Uz tri vec odigrane to bi bilo osam utakmica u prvom djelu priprema. Ide sve kako treba, samo da je jos kakvog napadaca dovesti ..
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 31 jan 2011, 11:46

Sad ce se pile i seyo zapitati koji bi to napadac mogao da bude :lol:
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 31 jan 2011, 12:24

tm8782 je napisao/la:Sad ce se pile i seyo zapitati koji bi to napadac mogao da bude :lol:
Bajro Spahić ili Lazar Popović.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 31 jan 2011, 12:33

Izgleda da će najviše problema, vezanih za gradnju stadiona biti na najnižem nivou vlasti, tj. Općini N. Sarajevo kod g. N. Koldže.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 31 jan 2011, 12:39

avlami97 je napisao/la:Izgleda da će najviše problema, vezanih za gradnju stadiona biti na najnižem nivou vlasti, tj. Općini N. Sarajevo kod g. N. Koldže.
Nema njega u tome, pa mu krivina?
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 31 jan 2011, 12:48

Seyo_TM je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:Izgleda da će najviše problema, vezanih za gradnju stadiona biti na najnižem nivou vlasti, tj. Općini N. Sarajevo kod g. N. Koldže.
Imalo bi itekako, samim tim što bi mu kuća progledala, ali mu to izgleda loma.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 31 jan 2011, 12:54

avlami97 je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:
Imalo bi itekako, samim tim što bi mu kuća progledala, ali mu to izgleda loma.
karikirao sam to da ga nema :D njemu je malo i nista, isto :D
svakako zemlja gdje se gradi dvorana (onaj parking sto je bio) je njegova (od porodice koldzo) zemlja bila...al gladne oci..."odsjec ruke i napunit dzepove parama" pa nek broji :mrgreen:

memce1987
Kontakt:

Post Postao/la memce1987 » 31 jan 2011, 13:26

Jeli iko snimio hayatov prenos iz Pule? I znali iko mozeli se igde naci online?

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 31 jan 2011, 13:28

memce1987 je napisao/la:Jeli iko snimio hayatov prenos iz Pule? I znali iko mozeli se igde naci online?
postavljeno ti je ovdje...listaj

Ikos

Post Postao/la Ikos » 31 jan 2011, 13:50

Do kad traje prelazni rok??? Koliko ce se jos cekati Jese sa odgovorom na ponudu,trebalo je do sad da se izjasni, a sto se tice napada sve su prilike da ce Bajro da bude Lazina zamjena.

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 31 jan 2011, 13:56

Prelazni rok traje do 14.2

lech
Kontakt:

Post Postao/la lech » 31 jan 2011, 14:15

tm84 je napisao/la:sto administracija brise komentare, svaka vam cast... :roll:

jos jednom ponavljam...

onaj ko gura navijace zelje iskljucivo u bosnjacki tabor jeste nacionalista i nimalo patriota... ;)
pa ti si najveci nacionalista.. hvatas se za to sto sam napisao da su bosnjaci glup narod i kompletan post okreces kako trebi odgovara. ako hoces mogu ja dodati i tvoju nacionalnost. nije tesko editovati. medju rajom mozda nisi nacionalista, ali negdje u dnu duse jesi i pitanje je vremena kada ces planuti.

ja nikoga nisam guro u nikakve tabore i sl. vec sam napisao bosnjaci, jer ZNAM da su ona dvojica koja su prozivala Kerlu prije mog posta.. bosnjaci. i odma se momak poslije mog posta javio, i rekao da se osjeca prozvanim..

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 31 jan 2011, 14:15

Ikos je napisao/la:Do kad traje prelazni rok??? Koliko ce se jos cekati Jese sa odgovorom na ponudu,trebalo je do sad da se izjasni, a sto se tice napada sve su prilike da ce Bajro da bude Lazina zamjena.
Prelazni rok traje do 14.Jese je postigao dogovor u slucju da mu propadne anganzman vani prikljucuje se Zelji, koliko imam info anganzman u Kinu mu je propao ali da pregovara sa nekim klubom iz Hrvatske e sad je sve do njega.A sto se tice napadaca jos nije zavrseno ovo sa Lazom jer jos nista nije potpisao, uglavnom pregovaralo se sa nekoliko igraca e sad ostaje da cekamo sta ce se desiti iz svega ovoga ;)
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 31 jan 2011, 14:21

BLU SKY je napisao/la:
Ikos je napisao/la:Do kad traje prelazni rok??? Koliko ce se jos cekati Jese sa odgovorom na ponudu,trebalo je do sad da se izjasni, a sto se tice napada sve su prilike da ce Bajro da bude Lazina zamjena.
Prelazni rok traje do 14.Jese je postigao dogovor u slucju da mu propadne anganzman vani prikljucuje se Zelji, koliko imam info anganzman u Kinu mu je propao ali da pregovara sa nekim klubom iz Hrvatske e sad je sve do njega.A sto se tice napadaca jos nije zavrseno ovo sa Lazom jer jos nista nije potpisao, uglavnom pregovaralo se sa nekoliko igraca e sad ostaje da cekamo sta ce se desiti iz svega ovoga ;)
Kažu da se Lazo javio s Kipra i da će potpisati ugovor.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 31 jan 2011, 14:25

lech je napisao/la:
tm84 je napisao/la:sto administracija brise komentare, svaka vam cast... :roll:

jos jednom ponavljam...

onaj ko gura navijace zelje iskljucivo u bosnjacki tabor jeste nacionalista i nimalo patriota... ;)
pa ti si najveci nacionalista.. hvatas se za to sto sam napisao da su bosnjaci glup narod i kompletan post okreces kako trebi odgovara. ako hoces mogu ja dodati i tvoju nacionalnost. nije tesko editovati. medju rajom mozda nisi nacionalista, ali negdje u dnu duse jesi i pitanje je vremena kada ces planuti.

ja nikoga nisam guro u nikakve tabore i sl. vec sam napisao bosnjaci, jer ZNAM da su ona dvojica koja su prozivala Kerlu prije mog posta.. bosnjaci. i odma se momak poslije mog posta javio, i rekao da se osjeca prozvanim..
e jbg drug, priča ti je skroz deplasirana. prvo - skroz nepotrebno unosiš narode u priču. a drugo - ja ti garantujem da su što se tiče para i željo i kerla na velikom gubitku time što je učinio, i ako je neko u cijeloj priči ispao glup i bez osjećaja za biznis - to je kerla. a to će i vrijeme pokazati.

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 31 jan 2011, 14:50

Stole iz Bora je napisao/la:slika
slika
Cuj ne mogu Amaru seta uzet, joj sta bi mu ja uradio.. 8-)
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Direktorcic i 21 gost.