Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

fera
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la fera » 31 jan 2011, 12:40

Trasimaco je napisao/la:Ako ode u Chelsea, vidjeces kako je opao u formi. Njemu se vise ne igra za Liverpool i nije onakav igrac vec godinu dana. Cim promijeni sredinu i vidi neki trofej na putu, opet ce biti onaj stari. Ovo nikako nije dobra vijest. Najbolje je da ostane gdje jeste.
i ja mislim. ja sam se najvise zalio na to njegovo zalaganje tokom prosle i ove sezone. vidi se nekad ocigledan nedostatak volje kod njega.
konchesky otisao u Nottingham Forest na posudbu... eto rijesili smo se i njega. nije lose. Ayala u Derby... nadam se da ce bolje proci nego u Hullu.

Paul Konchesky has gone out on loan to Nottingham Forest until May 3, 2011.

Meanwhile, Daniel Ayala has been loaned to Derby.

Kenny Dalglish also revealed this morning that Jamie Carragher is back from injury and available for Wednesday's clash with Stoke.

i za kraj sjajna vijet :D vratio ce Carra.
You are someone else I am still right here

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 31 jan 2011, 12:42

Vratit ce se Carra da Torketu noge polomi :D
Ja samo kazem da ce Roman proklinjati onaj dan kad je uzeo Torresa pri njegovoj prvoj povredi,a kako stari sve je osjetljiviji,nadam se da ce se ovo sto prije zavrsiti da ne moramo cekat ponoc da saznamo konacan epilog :!:
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

ismar2215
Kontakt:

Post Postao/la ismar2215 » 31 jan 2011, 12:45

Sky Sports News understands Aston Villa have yet to receive an offer for Ashley Young and will not consider selling the winger.

kechevsky
Kontakt:

Post Postao/la kechevsky » 31 jan 2011, 12:54

tores mi jedan od najdrazih u liverpoolu al sto se mene tice za 50mil funtica moze slobodno otici. a onda da nasi novi vlasnici taj novac preusmjere na dovodjenje npr. hulka i ja bih iskreno volio i lavecija mislim da bih se dobro snasao u EPL.onda bih imali ubojiti trio u napadu. i ako bih bilo jos love dovesti ljevog beka npr coentrao. ako se nemogu dovesti ova dvojica ima tu jos jako dobrih igraca npr. sancez iz udina, arda turan koji vec dugo ima zelju da obuce dres najboljeg kluba na svijetu. :idea:

lfcbl
Kontakt:

Post Postao/la lfcbl » 31 jan 2011, 12:56

"The most important people at Liverpool Football Club are the people who want to be here."

KING

ismar2215
Kontakt:

Post Postao/la ismar2215 » 31 jan 2011, 12:57

Kenny Dalglish fiercely denied that Liverpool were prepared to sell Fernando Torres. The Anfield boss also confirmed that he had money to spend at a time when reports have emerged regarding a bid for Andy Carroll

Ma nigdje on ne ide

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 31 jan 2011, 13:31

Trasimaco je napisao/la:Ako ode u Chelsea, vidjeces kako je opao u formi. Njemu se vise ne igra za Liverpool i nije onakav igrac vec godinu dana. Cim promijeni sredinu i vidi neki trofej na putu, opet ce biti onaj stari. Ovo nikako nije dobra vijest. Najbolje je da ostane gdje jeste.
Moze bit da si u pravu. Njemu je savrseno odgovar'o Liverpulov stil igre, a pitanje je da li ce mu odgovarati Celzi (Sevcenku nije odgovar'o). Drogba i Tores mi ne izgledaju kao dobar tandem. Obojica su klasicni spic igraci, vole da su glavni i da se sto vise igra na njih. Jako sam skeptican glede njihovog djelovanja u tandemu. Misljenja sam da bi Tores puno bolje igr'o u tandemu sa Anjelkom, jer Anjelka djeluje kao poluspic, ne stvara guzvu u sesnastercu, puno radi za prvog napadaca, otvara mu prostor, razigrava ga, asistira,.. Al' moguce je da grjesim,.. Vidjet cemo sta ce biti.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 31 jan 2011, 13:37

Torres je u londonu, 95% je chelsijev igrac. Nije danas trenirao sa nasim timom, potvrdjeno kako je Chelsijev Danijel Staridz na posudbu poslan. Newcastle potvrdio kako je Liverpool poslao ponudu od oko 30m za Carrola koju ce oni odbiti.. BBC je izjavio kako je smjesno da liverpool daje vise Newcastlu za Carrola nego sto je Barcelona platila Valensiji za VIllu.. Najbolji komentar jednog liveproolovog navijaca na to je bolje 30 milina za Carrola sa novim vlasnicima nego RBS banci kao sa kaubojima ;)
Zadnja izmjena: Torres Da Killa.!., dana/u 31 jan 2011, 13:46, ukupno mijenjano 1 put.
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 31 jan 2011, 13:39

Torres Da Killa.!. je napisao/la:Najvise bi se pojacali kad bi Torresa zadrzali.. Al ako vec ne mozemo treba uzeti sto vise love za njega jer kao sto jedan navijac rece Torres je na svojih 70% spremnosti i forme bolji od vecine napadaca u Engleskoj.

Vec smo se danas pojacali otisao nam Konchesky :D
sad ce warnock doci na posudbu :| nezz kako god nije to neki veliki pomak naprijed ako se to desi (jer ovo je samo moja predpostavka ne neki trac koji sam citao :D) al bar je nas igrac. mene je konchesky od svih igraca koje smo dovodili u zadnje 2 godine najvise razocarao jer sam ocekivao da ce on moci sezonu dvije igrati solidno...

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 31 jan 2011, 13:40

Not saying he needs to be somewhere in a hurry, but Torres has left Melwood by helicopter. :?
Zola in, Zola passes, Zola scores !

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 31 jan 2011, 13:41

Valencia je napisao/la:Moze bit da si u pravu. Njemu je savrseno odgovar'o Liverpulov stil igre, a pitanje je da li ce mu odgovarati Celzi (Sevcenku nije odgovar'o). Drogba i Tores mi ne izgledaju kao dobar tandem. Obojica su klasicni spic igraci, vole da su glavni i da se sto vise igra na njih. Jako sam skeptican glede njihovog djelovanja u tandemu. Misljenja sam da bi Tores puno bolje igr'o u tandemu sa Anjelkom, jer Anjelka djeluje kao poluspic, ne stvara guzvu u sesnastercu, puno radi za prvog napadaca, otvara mu prostor, razigrava ga, asistira,.. Al' moguce je da grjesim,.. Vidjet cemo sta ce biti.
Ma ne zelim ni da zamislim taj tandem. Kako bolan ne bi bili dobri kad su to dva od tri najboljih napadaca u ligi? Kad je Shevchenko dosao, Mourinho je igrao 4-3-3 i nije ni zelio tog igraca. To je bio Romanov transfer. Zato je i propao. Carlo sad igra slicno, ali isto tako i zna igrati dijamant formaciju sa dva napadaca. S Milanom je to radio godinama. A u ovom timu ima sve sto mu treba da to ponovi. Bilo bi to zanimljivo vidjeti (siguran sam da bi uspjelo), ali neka hvala. Lako cu prezaliti ako se ne desi.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 31 jan 2011, 13:45

ja bi bas volio da dovedemo carrola ili llorrentea al posebno ovog prvog. aguerro je meni drazi i bolji od svih njih al znate moje misljenje o suarezu i agueru zajedno :D

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 31 jan 2011, 13:45

Je li istina da Carra vratio?Ja sam čuo da će se to desiti tek početkom marta. :?
You'll never walk alone.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 31 jan 2011, 13:47

volimliverpool je napisao/la:Je li istina da Carra vratio?Ja sam čuo da će se to desiti tek početkom marta. :?
ma carra je zvijer :D dalglish je rekao da ce carra biti u protokolu za mec sa stoke cityem

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 31 jan 2011, 13:48

Auuuu bome ode El Nino sa helikopterom :( , jos nista nije zvanicno, ali vece su sanse da ce napustit Anfield nego ostati, ne mogu da vjerujem jos uvijek, da ce ispast toliki papak...
BvB Echte Liebe !!!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 31 jan 2011, 13:50

pa jel prešo više taj Tores
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 31 jan 2011, 13:51

Damir_BvB je napisao/la:Auuuu bome ode El Nino sa helikopterom :( , jos nista nije zvanicno, ali vece su sanse da ce napustit Anfield nego ostati, ne mogu da vjerujem jos uvijek, da ce ispast toliki papak...
:lol:

To je glupost sa Twittera. Preleti malo, pa ces vidjeti sta se sve valja tamo. Prica se da taj helikopter ima neko rusko gorivo. :lol:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 31 jan 2011, 13:52

Damir_BvB je napisao/la:Auuuu bome ode El Nino sa helikopterom :( , jos nista nije zvanicno, ali vece su sanse da ce napustit Anfield nego ostati, ne mogu da vjerujem jos uvijek, da ce ispast toliki papak...
nemojte samo molim vas sad pisati nesto tipa dabogda mu se srusio helikopter il tako nesto...
ja mu zelim svu srecu i da igra dobro u chelsea i da napokon nesto osvoji i sa klubom. ako fakat danas ode sigurna je jedna stvar da cemo dobiti strasne pare za igraca koji kod nas ove sezone i prosle nije opravdao tu visoku cijenu. ako dovedemo neku zamjenu ja cu biti veoma sretan
taj transfer torresa je jedinstvena prilika da se ovaj tim renovira da tako kazem.

Sanchez_8
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez_8 » 31 jan 2011, 13:52

Ma neka nam daju 40 mil. funti i Anjelku da imamo napadaca do kraja sezone pa na ljeto dovesti vrhunskog spica tipa Cavani , Carroll , Lukaku , Benzema nekog bas jakog :)

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.