Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Sanchez_8
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Sanchez_8 » 31 jan 2011, 02:42

Nece mi biti svejedno ako dodje do transfera ipak je to Nando , toliko lijepih golova je dao u dresu najdrazeg nam kluba ali kada malo bolje razmislim to je najbolje za obje strane , Liverpool ce imati i vise nego dovoljno novca da napravi ekipu samo takvu za sljedecu sezonu ,a Nando ako misli da ce mu Abramovic kupiti koji trofej samo naprijed !

Jedan je Gerrard ostalo su prolaznici samo ;)

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 31 jan 2011, 03:02

Sanchez_8 je napisao/la:Nece mi biti svejedno ako dodje do transfera ipak je to Nando , toliko lijepih golova je dao u dresu najdrazeg nam kluba ali kada malo bolje razmislim to je najbolje za obje strane , Liverpool ce imati i vise nego dovoljno novca da napravi ekipu samo takvu za sljedecu sezonu ,a Nando ako misli da ce mu Abramovic kupiti koji trofej samo naprijed !

Jedan je Gerrard ostalo su prolaznici samo ;)
a Carragher ??

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 31 jan 2011, 08:25

ILoveLFC je napisao/la:
:lol:

Pa nije Messi... :lol:
Bolji je od Messija... ;)
Za ovu lovu ga prodati i kupiti dzeku i teveza...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 31 jan 2011, 08:44

Pa nije obeštećenje 95 miliona funti, već cjelokupni ugovor(dakle, obeštećenje Liverpoolu i Torresova plata u sljedećim sezonama u Chelseau(naravno, ukoliko je vjerovati ovome)). Dakle, na račun Liverpoola bi leglo 40 miliona Funti, a za taj novac se sigurno ne mogu kupiti Tevez i Džeko(da ne govorim o tome što ti igrači nisu na prodaju) Za Nego, ono što je zanimljivo je da su Liverpoolova pojačanja(Suarez) i mete(Adam i Young)kapiteni klubova(Ajaxa, Aston Ville i Blackpoola). Danas je zadnji dan prelaznog roka, tako da se danas uveliko pregovara na sve strane. Mišljenja sam da ćete prizemljiti Adama(između 8 i 10 miliona funti), al' na Younga ćete morati čekati ljetni prelazni rok.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 31 jan 2011, 08:53

Torres Da Killa.!. je napisao/la:To je ta glad igraca za trofejima.. Et Gerrard je ostao uz nas sve ove godine i beskrajno sam mu zahvalan za to a da je otisao 2005-06 u Real Madrid mozda bi danas Real bio na Barceloninom mjestu a Gerrard 2je godine bio proglasavan igracem svijeta. Nas je sve ove godine zezala finansiska kriza kad su ostali "veliki klubovi" kupovali igrace 20-30 miliona mi smo sicom dovodili ili eventualno prodaj da bi kupio.. Pa da smo mi imali pare da dovodimo dobre igrace na krila(silvu, turana) i u odbranu klasne stopere sad bi zadrzali i te gladne trofeja Alonsa,Mascerana sad bi bila drugacija situacija..

Al hvala dragom bogu dosli su bolji dani, novi vlasnici koji znaju sta rade tako sto su postavili svjetske ljude na pozicije u upravu i tek sad kad smo vratili dug mi krecemo od nule lagano se gradimo.. Torres ako nece da bude dio tog novog plana nek ide ali naravno 50 miliona je njegova cjena.
upravi si, krecemo od nule, i ko zna kad cemo ponovo moci biti konkurenti za titulu, e zbog toga torres zeli ici, previse sporo idemo u pravom pravcu, a on zeli da osvaja trofeje, i ako ostane opet ce imati moju podrsku jer zelimo isto, on i dalje voli klub, ali cekao je godinama da se dovedu pojacanja, koliko je puta rekao da treba dovesti nekoliko pojacanja, da je to vaznije od kvalifikacije u LP, docekao je nove vlasnike, koji imaju dobar plan ali koji ne odgovara Torresu, Chelsea je posalo ponudu za njega, u ovom trenutku jedini klub koji je tu u borbi za tilulu da ga zeli dovesti, daju veliku lovi i za klub i sto se mene tice moze ici, iako bi vise volio da ostane, ne samo zbog Torresa, nego i zbog toga sto bi dobio neki znak da klub ide ipak dosta brze u pravom pravcu
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 31 jan 2011, 09:00

Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 31 jan 2011, 09:05

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 31 jan 2011, 09:53

Jel danas zavrsava prijelazni rok? Ako jest,onda je steta sto necete moci te novce iskoristiti. Pitanje je koga dovesti kao zamjenu za Torresa. Torres vrijedi 50 mill,a onaj Lorente 30 mill...dati za takovog igraca 30 mill je kriminalno i jos ocekivati da zamjeni Fernanda. Nema od toga nista. Najbolje je za liverpool da on ostane. Bolje je svake sezone kupovati po jednog dobrog igraca i zadrzavati ove najbolje,nego prodavati ove najbolje i pokusavati im naci zamjenu. Zamjene za Gerrarda i Torresa nema.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 31 jan 2011, 10:29

The news is that Liverpool are said to want to acquire the big Geordie striker as a replacement for Fernando Torres.

Fernando Torres has shocked everybody, at least in Liverpool, by making it known that he would be keen to join Chelsea, and it’s expected that Chelsea will launch a new £40M bid for the Spanish striker.

With some of the money Liverpool will get from the London club, they will go after Andy Carroll – and this latest story is according to The Sun.

They also say that Liverpool would be willing to triple Andy’s wages, which at the moment are £25K/week – but Newcastle will themselves be offering Andy an improvement on the deal he signed only a couple of months ago, and Newcastle will at least double Andy’s wages.

We had expected another big club to come in for Andy – but we thought it would be in the Sunday papers, but it seems a day late.

And the move could be a £30M bid for the 22 year-old Gateshead-born player, which could entice Newcastle owner Mike Ashley to sell.

Spurs came in with a £25M bid a few days ago, and Ashley called that bid derisory, so it will be interesting to see what the Newcastle hierarchy think of this one – if indeed Liverpool put in the bid.
Da vas malo "obradujem". :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Facasplaca
Kontakt:

Post Postao/la Facasplaca » 31 jan 2011, 10:32

Nema povratka za Torresa, to vi valjda i najoptimisticnijim navijacima poola trebalo biti jasno. i ne znam uopste gdje nalazite te izvore nade kad se zna da je Torresovo povjerenje iznevjereno i shodno tome je ocekivan razlaz.

Vjerovatno ga je i Gerrard savjetovao ga da ide iz kluba jer se i on dan danas kaje sto nije iskoristio priliku i napustio pool kad je chelsea nudio pristojnu lovu.

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 31 jan 2011, 11:19

Ma neka oni fino uplate 50 miliona, pa neka ide.
Mislim da Carrol nije dobro rjesenje, ali eto. Po meni je on igrac koji igra jednu sezonu i to je to.
KUPITE HULKA ili CAVANIJA!!!
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Mirsad_LFC
Kontakt:

Post Postao/la Mirsad_LFC » 31 jan 2011, 11:33

ackeey je napisao/la:Ma neka oni fino uplate 50 miliona, pa neka ide.
Mislim da Carrol nije dobro rjesenje, ali eto. Po meni je on igrac koji igra jednu sezonu i to je to.
Tesko ce ko moci zamijeniti Torresa, ali El matador - Edison Cavani je odlican napadac, mislim da on igra na onom nivou zahvaljuci i Lavezziu i Hamsiku, ubojiti trio ;)
walk on with HOPE in your heart

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 31 jan 2011, 11:58

Mirsad_LFC je napisao/la:
ackeey je napisao/la:Ma neka oni fino uplate 50 miliona, pa neka ide.
Tesko ce ko moci zamijeniti Torresa, ali El matador - Edison Cavani je odlican napadac, mislim da on igra na onom nivou zahvaljuci i Lavezziu i Hamsiku, ubojiti trio ;)
Pa igrace na jos vecem kad dodje kod nas 8-)
Cavani,Suarez,Gerrard,Meireles.... :mrgreen:
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 31 jan 2011, 11:59

Kazu da je Liverpool prihvatio posljednju chelsijevu ponudu za torresa buduci da ovaj zeli da ide.. Ev kako stvari stoje:

Chelsea have bid £42.8m for Torres. And it's been accepted. Torres je jutros vidjen na treningu liverpoola ali u pantalonama dok su ostali trenirali.. Zanimljivo LFC have removed images and video featuring Fernando Torres from their welcome and home pages. 80 % naviajca misli da ce Torres veceras do 11 biti chelsijev igrac, ostali 20% ne misli ili su neodluceni ;)

Aston Villa nece da proda A. Younga cak ni za 18 miliona jer je ta ponuda dosla u posljendjim danima..

C. Adam jutros na treningu Blackpoola mada se pise kako je liverpool poslao posljednju ponudu od 9m za njega sto je previse..

Jedno novo ime: "Liverpool will announce the signing of exciting 21-year-old Korean midfielder Koo Ja-Cheol from Jeju United on a 3.5 yr contract. The transfer fee is believed to be £2.4m rising up to £4m.

DEAL DONE: Daniel Ayala has joined Chamionship side Derby County on loan.

DEAL DONE: Kenny Daglish has confirmed Paul Konchesky has gone on loan to Nottingham Forest.

Carager se vraca protiv Stokea..
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 31 jan 2011, 12:01

od Stephen Morrison says: (inace moj dobar prijatelj iz Sj. Irske)
*kenny is giving a press conference as we speak and he gave an interesting answer about young
*he said he won't comment on anyone "until he's our player"
*that suggests he's trying to make him his player
*otherwise he'd have said there was no story

WTF??? :o :o :o http://www.caughtoffside.com/2011/01/31 ... t-anfield/
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 31 jan 2011, 12:02

cavanija mi mozemo zaboraviti jer ti talijanski transferi su jako komplikovani on je sad na posudbi u napoliju ima ugovor sa palermom do 2014. godine a ako igdje pređe iz palerma onda ce to biti napoli. u italiji je cesta pojava i da se otkupi pola ugovora pa onda opet godinu dana nakon toga neki od ta dva kluba otkupi i ostatak itd... jako je to sve komplikovano tako da ce cavanija dovesti biti nemoguca misija... ali bilo bi i vise nego dobro kada bi dosao.
ako ode torres ne bitno za koliko para a potpise samo suarez ili eventualno i adam ja sam jako nezadovoljan ovim prelaznim rokom jer izgubili smo 2 sjajna igraca babela i torresa a zadrzali smo hrpu debila koji nemaju mjesta ni u slabijim ligama od engleske.
ako se kojim slucajem desi da dovedemo neka dobra brzinska pojacanja danas onda bi bio zadovoljan u koliko se nasi na ljeto potrude da posluju bolje.
kao da gledam narednog ce gerrarda prodati al neka zato imamo mi maxija, jovanovica, poulsena, aurelia sta ce nam babel, torres, gerrard i ostali :D
You are someone else I am still right here

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 31 jan 2011, 12:05

Očekuje se da Torres bude potvrđen kao najskuplji igrač u povijesti britanskog nogometa u ranim večernjim satima - s njegovim novim ugovorom plaća bi iznosila oko 150.000 £ tjedno.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

ismar2215
Kontakt:

Post Postao/la ismar2215 » 31 jan 2011, 12:18

Sky Sports News' David Craig now reporting Newcastle have received a £30million bid for Andy Carroll believed to be from Liverpool. The Magpies have rejected the bid.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 31 jan 2011, 12:21

Mislim da je Tores izgubljen za Liverpul. To je 99% gotova stvar.

Kada se bolje razmisli, mozda i nije (toliko) lose sto Liverpul ostaje bez Toresa. Ranije sam se izjasnio da je on najbolji napadac svijeta kada je u top formi, ali problem za Liverpul su bile njegove ucestale povrede, zbog kojih je izbivao kada je bilo najpotrebnije. Uz to, mislim da je Tores u padu forme, da je radi silnih povreda izgubio na brzini i eksplozivnosti, te da od SP nikako ne moze povratiti top formu.

Iako nisam pristalica 'juznjaka' u EPL, mislim da bi se Suarez mog'o pokazati kao dobro pojacanje. Urugvajski fudbal je mnogo slicniji engleskom nego li brazilski ili argentinski. Uz to, momak je igr'o u Ajaksu, a igraci iz Holandije su uglavnom dobro prolazili u EPL (sa Babelom se nije posrecilo). Ipak, mislim da on sam nikako ne moze nadomjestiti Toresa. Liverpulu bi dobro dos'o jos jedan brz i pokretljiv napadac. Koga sada dovesti kada niko ne zeli oslabiti tim u zadnjem danu prelaznog roka,.. Uz to, ako bi neko i prist'o na prodaju, cjena bi bila mnogo veca nego da ga prodaju na ljeto.

Po meni Esli Jang nije dovoljno dobar igrac za Liverpul. On mi je slican Babelu. Mislim da ne vrijedi 20 miliona eura. Meni je puno bolji njegov timski kolega Albrinton.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 31 jan 2011, 12:35

Ako ode u Chelsea, vidjeces kako je opao u formi. Njemu se vise ne igra za Liverpool i nije onakav igrac vec godinu dana. Cim promijeni sredinu i vidi neki trofej na putu, opet ce biti onaj stari. Ovo nikako nije dobra vijest. Najbolje je da ostane gdje jeste.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.