Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
To je samo znak koliko je Alcaraz dobar. I to jest jak argument,kakvo crno iznenađenje,isto da proglasiš iznenađenjem bilo kakav ishod Mrnja-FAA. igrali 2 matcha,oba odlučivao TB završnog,dakle čistih 50-50 match. Zaobiđi me s ovim troll provokacijama,molio bih,valjda si shvatio da ja ne podbadam i da raspravljam argumentima.
Ne bih se slozio da svi vole Monfilsa.Felixians4 je napisao/la: ↑23 jan 2022, 23:23To je samo znak koliko je Alcaraz dobar. I to jest jak argument,kakvo crno iznenađenje,isto da proglasiš iznenađenjem bilo kakav ishod Mrnja-FAA. igrali 2 matcha,oba odlučivao TB završnog,dakle čistih 50-50 match. Zaobiđi me s ovim troll provokacijama,molio bih,valjda si shvatio da ja ne podbadam i da raspravljam argumentima.
Monfilsa svi vole, i kolege i navijači jer je precool lik. Nije ostvario ni pola potencijala,al opet moćna karijera,a on igra veoma dobro već dulji period.
Nevjerojatno je kako ljudi pišu ko generali poslije bitke. Prije par tjedana institucija podforuma bodi tvrdio da rafa teško može konkurirati,da je drugi tjedan plafon,nitko ne proturječi. Isto i za Zvereva malotko da je čvrst favorit za finale. Kad je Nadal gubio prošlih godina od Tsitsipasa i Thiema na AO,već se zaboravilo kako je konsenzus bio da fizički on više ne može na hardu parirati mladima,a sada je on i dalje tata-mata na 3 dobijena za iste. Zanimljiva promišljanja.
A i Toni Nadal kako se podcjenjuje. Ima "fin" score pod Moyom s Fedom i Noletom na hardu. Svaka čast Moyi,nema šta,ali činjenice ne mogu se obamnjivati.
Da, prolazi ispod radara njegov napredak posljednjih godinu dana. Najčišći udarač na touru trenutno, zvone loptice kad ih šamara. Uz to je naučio kontrolisati tempo, birati prave momente za napad i generalno je smanjio neprisiljene, a i kretanje je odlično. Pregotivan mi je sad i ne bi me čudilo da do kraja godine u Top 10 uđe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.