nemoj dase brineš evo tu je sudija da izmisli penal
Nisi se javio otkad se ti se Jota po glavi ispišao.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Vrlo vrlo sumnjiv penal, al sta je tu je, radujte se braco skauzeri, jer ova 3 boda nam znace titulu, city ce zapasti u duboku krizu i prvenstvo je nase!!!
nemoj dase brineš evo tu je sudija da izmisli penal
Jak Burnley
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Arsenalovci sretni što je Liverpool skrenuo pažnju sa njihovog remija sa Burnleyem.
Penal čist.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Arsenalovci sretni što je Liverpool skrenuo pažnju sa njihovog remija sa Burnleyem.
Penal čist.
Ma yebes utakmicu kao utakmicu, bilo je i bit ce ovakvih utakmica kako Arsenalu tako i ostalima, ali da lik za ova dva starta dobije samo jedan zuti karton to je tragikomedija, jos kad uzmemo u obzir u kojoj fazi utakmice su se desila ta dva starta.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
Penal čist.
Koji Arsenalovci, kad te ne prijavi zbog ovog komentara.
Inace u ostalim vijestima cist crveni nije dosudjen Burnleyu, al nije da nismo navikli
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.