FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Po meni je sada za momke do 23 godine otprilike bolje trziste MLS nego turska, MLS je dozivio velikii napredak zadnjih godina
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ogroman napredak, pratim ih zadnjih par godina. Daju velike pare za obestecenja i plate, dovode sve bolje i bolje igrace, o stadionima i infrastrukturi da ne govorim.Insigne u junu prelazi u Toronto, dobit ce 60 miliona za petogodišnji ugovor.
Prvo treba vidjeti šta mogu momci iz akademije pa tek onda kupovati. Transfermarkt mi kaže da imamo Cerimovića (17), Kolendu (16), Jovaševića (18), Bezdroba (15), Imamovića (21) i Islamovića (21) na toj poziciji.
- SarajevoForza
- Kontakt:

Sad svakako baciti oko i na potencijalnog lijevog beka, ako ne sad onda će nam definitivno trebati na ljeto.
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ima li još kakav domaći lijevi bek osim Burekovića, ko bi nam mogao biti interesantan?
Samo lagano. Bez srkleta rajaaaa.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Drug mi igrao protiv naših i hvali na lijevoj strani ne zna ni on jel Imamović ili Islamović. Kaže ne zna kako već ne igra umjesto Pidre.
ORIGINAL 1987
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma grozan izbor iskreno.. Civić, Letić i Bureković a njima ističe ugovor u junu ove godineMaroonBjelave je napisao/la: ↑23 jan 2022, 14:04Ima li još kakav domaći lijevi bek osim Burekovića, ko bi nam mogao biti interesantan?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
od nabrojanih jovašević je top i mislim da ce on ubrzo na llijevog beka bar prema onome sto ima u nogamaPeakyBlinders je napisao/la: ↑23 jan 2022, 14:20Drug mi igrao protiv naših i hvali na lijevoj strani ne zna ni on jel Imamović ili Islamović. Kaže ne zna kako već ne igra umjesto Pidre.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Evo citam da ce jos nasi na put za Ameriku. Mislim da Mirvic treba bit pazljiv o prodaji igraca MLS jer ako se 2-3 pokazu kao promasaj vise nikog nece kupit medjutim ako se pokazu da bi imali odlicnu sansu da pridajemo po americi.
Prosirili su ligu sad na 30 klubova mislim da ST LOUIS I NESHVILLE startaju od sledeceg ljeta..
Prosirili su ligu sad na 30 klubova mislim da ST LOUIS I NESHVILLE startaju od sledeceg ljeta..
Kakvi gadljvi komentari u vezi Selmira na fb, okej odigrao je lose ovu polusezonu kao i cijela ekipa ali de ohanite malo, stvarno kao narod smo dotakli dno, Selmiru puno srece i zdravlja 

Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 23 jan 2022, 14:47, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Al i gola,sta je ono onako

i dalje top u ljevici ima a i onu energiju ludjacku koju je imao i kod nas.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Samo da halalim Pidroniju svu jetru koju mi je pojeo. Sve najbolje u nastavku karijere.
ORIGINAL 1987
Sada nam hitno treba lijevi bek, ako će Pidro ostati do ljeta moramo imati zamjenu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Možda će Vasoski računati na Imamovića ili Islamovića kao zamjenu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Je li mislite na Armina Imamovica ili nekog drugog, Armina smo valjda posudili negdje sad.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Imamovic je tanak, ima energije, ali trci ko muha bez glave, ne vidim u njemu neki pretjeran potencijal iskreno..
Trenutno korisnika/ca: mnon46, napoleon72 i 21 gost.