Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Apsolutno se slazem, Barella je poslije podpisa ugovora dosta slabiji, Broz isto dosta grijesi i to se prenosi na ekipu.Tritolone je napisao/la: ↑22 jan 2022, 20:00Iskreno mislim da ovoj ekipi uopce nije godila ona pauza, bili smo maksimalno uigrani, sada izgledamo kao ona ekipa sa pocetka sezone, srecom dobijamo utakmice. I izgleda mi kao da bolujemo od one iste stare boljke, kada ih gledas imas osjecaj da su zabili u prvih 10 minuta gol da bi do kraja utakmice dali 5 ali ako to ne prođe uvuce se neka panika.
Mislim da je jos uvijek rano govoriti o nekom padu, vidjecemo nakon pauze, jer ne mozemo bas ocekivati neku leprsavu igru kad i ekipa u nepunih deset dana odigra dvije utakmice od po 120 min, jednostavno previse je potrosnje bilo u zadnje vrijeme...Tritolone je napisao/la: ↑22 jan 2022, 20:00Iskreno mislim da ovoj ekipi uopce nije godila ona pauza, bili smo maksimalno uigrani, sada izgledamo kao ona ekipa sa pocetka sezone, srecom dobijamo utakmice. I izgleda mi kao da bolujemo od one iste stare boljke, kada ih gledas imas osjecaj da su zabili u prvih 10 minuta gol da bi do kraja utakmice dali 5 ali ako to ne prođe uvuce se neka panika.
Dzeko dzaba doveden , sa 36 banki treba da nosi ovu ekipuTheTruth34 je napisao/la: ↑22 jan 2022, 20:10Kreacija 0 bodova, osim Barelle koji se trudi i nesto pokusava, ostali lade muda... Denzel mora igrati, strašan je, Džeko nakon 11 utakmica i nakon što je včs uspio promašiti go sa 20 cm, je uradio ono za šta su napadači placeni. Valjda sljedeći go nećemo opet čekati 600 700 minuta.
Treba ekipi odmora, pa onda da spremni dočekaju ovaj teški raspored
Mogu misliti koliko ti je krivo sto je Edin zabio. Kao navijac Intera i zadrti egoista ti bi vise volio da ste kiksali nego da Edin zabije za pobjedu. To je bolest.
Kakav lik, ja mislim da mu je doslo lose kad je zabio. Nekoliko puta se vec ovako obrukao.hurem je napisao/la: ↑22 jan 2022, 21:11Mogu misliti koliko ti je krivo sto je Edin zabio. Kao navijac Intera i zadrti egoista ti bi vise volio da ste kiksali nego da Edin zabije za pobjedu. To je bolest.
Mozda za 10 godina skontas ko je Dzeko.
I sa 36 godina (ubrzo) je djed Edin bolji i korisniji napadač od Lautara...a eto čak i statisticki jer si ti bukvalista.
Ove sezone:
Dzeko 12 golova i 7 asistencija;
Lautaro 8 golova i 2 asistencije. (I kad dodaš realizovana 4 penala Lautaru, zahvaljujuci Edinu, opet je slabiji statisticki). Uz to Lautaro jedna velika 0 u LP.
Malo vise poštovanja za majstora a manje kenjanja ne bi bilo na odmet.
Katastrofalan je.Lik promašio boga oca jučer.A i zadnja tri mjeseca.Još sad Correa out.Bit će teška patnja prvi i drugi mjesec izdržat.
SiamoNoi je napisao/la: ↑23 jan 2022, 10:50Katastrofalan je.Lik promašio boga oca jučer.A i zadnja tri mjeseca.Još sad Correa out.Bit će teška patnja prvi i drugi mjesec izdržat.
Dzekotardi mi se mogu sagnut.Zbog takvih imbecila niti ne ulazim ovdje osim kad se dođem ismijat.
Trazio sam da mi trajno uklone account,ali ne žele.
Mozes se ti sinko sagnuti Dzeki.SiamoNoi je napisao/la: ↑23 jan 2022, 10:50Katastrofalan je.Lik promašio boga oca jučer.A i zadnja tri mjeseca.Još sad Correa out.Bit će teška patnja prvi i drugi mjesec izdržat.
Dzekotardi mi se mogu sagnut.Zbog takvih imbecila niti ne ulazim ovdje osim kad se dođem ismijat.
Trazio sam da mi trajno uklone account,ali ne žele.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.