Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ma buraz 1 po jedan i eto ti 30, i onda korpaLBJ MVP je napisao/la:Meni je stara pričala doživljaje kada je bježala iz srednje tako da ne vjerujem da ću ja biti drugačijiKop je napisao/la:Vidjet ces kako to u srednjoj ide samo od sebe, nisam ni ja nikad u osnovnoj, evo sad zadnja godina gimnazije i imam 18 neopravdanih i smanjeno vladanjeLBJ MVP je napisao/la: Nije opravdao nam razrednik na kraju morao direktoricu nagovorit da nam opravda![]()
I imao sam par neopravdanih prijeAl ne mogu bježat ne ide stara mi predaje u školi moram se brinut za ugled familije
Sljedeće godine u srednjoj će biti druga priča
@alfa 30 je meni se čini izbacivanje
aj harry sto lazes,kada svi znaju da si bio streber...harry_90 je napisao/la:Meni nije bilo ljepseg osjecaja kad dodjem sa drugom pred skolu,pa kazemo hocemo na cas,pa kontas da ili ne,al uvjek je bilo ne,i lagano sa curama hodat,provodit se,al zato kad dodje cas da sabiras i oduzimas neopravdane,ruka te zaboli od pisanja..
Ma u pocetku, makar u mojoj skoli, te plase time da ne smiejs bjezat, al' malo po malo se opustas, i evo sadi evo, ovako ko ja zaglavisLBJ MVP je napisao/la:Meni je stara pričala doživljaje kada je bježala iz srednje tako da ne vjerujem da ću ja biti drugačijiKop je napisao/la:Vidjet ces kako to u srednjoj ide samo od sebe, nisam ni ja nikad u osnovnoj, evo sad zadnja godina gimnazije i imam 18 neopravdanih i smanjeno vladanjeLBJ MVP je napisao/la: Nije opravdao nam razrednik na kraju morao direktoricu nagovorit da nam opravda![]()
I imao sam par neopravdanih prijeAl ne mogu bježat ne ide stara mi predaje u školi moram se brinut za ugled familije
Sljedeće godine u srednjoj će biti druga priča
@alfa 30 je meni se čini izbacivanje
Ni blizu streberaalfarouqaminu je napisao/la:aj harry sto lazes,kada svi znaju da si bio streber...harry_90 je napisao/la:Meni nije bilo ljepseg osjecaja kad dodjem sa drugom pred skolu,pa kazemo hocemo na cas,pa kontas da ili ne,al uvjek je bilo ne,i lagano sa curama hodat,provodit se,al zato kad dodje cas da sabiras i oduzimas neopravdane,ruka te zaboli od pisanja..![]()
lazes saznao sam da trebas sad za neki dan da ides na univerzitet Oxfordharry_90 je napisao/la:Ni blizu streberaalfarouqaminu je napisao/la:aj harry sto lazes,kada svi znaju da si bio streber...harry_90 je napisao/la:Meni nije bilo ljepseg osjecaja kad dodjem sa drugom pred skolu,pa kazemo hocemo na cas,pa kontas da ili ne,al uvjek je bilo ne,i lagano sa curama hodat,provodit se,al zato kad dodje cas da sabiras i oduzimas neopravdane,ruka te zaboli od pisanja..![]()
al sto je zanimljivo,kad god sam uzeo da ucim,procitam jednu stranicu,odmah mi se spava,jbg sta ces i ja zaspim
harry_90 je napisao/la:Od tebe se nista ne moze sakrit,ma eto odlucio sam tamo ici,mada ni americki univerzitet u Tuzli nije los,al eto kad zavrsim tamo,gdje god se pojavim u BiH diplomom sa Oxforda sva vrata su mi otvorena,mozda nekad budem clan predsjednistva BiH,kada je Tito bravar mogao biti predsjednik velike drzave kao sto je Yugoslavia,sto ja ne bih mogao biti BiH.
ma te je vec zavrsio sta ti je legendolegenda reala je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Od tebe se nista ne moze sakrit,ma eto odlucio sam tamo ici,mada ni americki univerzitet u Tuzli nije los,al eto kad zavrsim tamo,gdje god se pojavim u BiH diplomom sa Oxforda sva vrata su mi otvorena,mozda nekad budem clan predsjednistva BiH,kada je Tito bravar mogao biti predsjednik velike drzave kao sto je Yugoslavia,sto ja ne bih mogao biti BiH.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ima li kakav kladioničarski univerzitet![]()
![]()
harry_90 je napisao/la:Tako je alfa,taj sam vec zavrsio,sve same pohvale sam dobio,cak su me zvali sa bwina,bet365 da radim za njih,al sam odbio,moja diploma vredi vise,a oni mi mizernu platu daju,sramota..
AKo vam sta bude nejasno decki,javite se profesoru/dekanu za kladjenje,imam diplomu,razne nagrade sa ostalih takmicenja po svijetu.. 225-883 call me
Mene nikad nije ni vidio,tako da to nisam mogao ni osjetitlegenda reala je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Tako je alfa,taj sam vec zavrsio,sve same pohvale sam dobio,cak su me zvali sa bwina,bet365 da radim za njih,al sam odbio,moja diploma vredi vise,a oni mi mizernu platu daju,sramota..
AKo vam sta bude nejasno decki,javite se profesoru/dekanu za kladjenje,imam diplomu,razne nagrade sa ostalih takmicenja po svijetu.. 225-883 call me
225-883,nazovi moj broj javi mi se ti ,želim da čujem tvoj nježni glas nazovi zbog mene nazovi zbog nas![]()
![]()
![]()
![]()
Hary kakav je osjećaj bio kad profesor u školi kaže izađi neću te zapisati samo da mi ne smeta (jel ti se to dešavalo)![]()
![]()
harry ja nazvao kad ono hot linelegenda reala je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Tako je alfa,taj sam vec zavrsio,sve same pohvale sam dobio,cak su me zvali sa bwina,bet365 da radim za njih,al sam odbio,moja diploma vredi vise,a oni mi mizernu platu daju,sramota..
225-883,nazovi moj broj javi mi se ti ,želim da čujem tvoj nježni glas nazovi zbog mene nazovi zbog nas![]()
![]()
![]()
![]()
Hary kakav je osjećaj bio kad profesor u školi kaže izađi neću te zapisati samo da mi ne smeta (jel ti se to dešavalo)![]()
![]()
profesore daj mi onda razradi jedan ,da se obogatim![]()
harry_90 je napisao/la: Mene nikad nije ni vidio,tako da to nisam mogao ni osjetitjednom mi je profesor historije dao 4,i jos trojici ucenika ako izadjemo sa casa,sto nas je manje to je bolje za cas..
Ja ću najvjerovatnije bit učenik generacije nikad nisam ništa učio jbg pamet,ali sam slušao na časovima ove godine svi se nastavnici žale na mene dočeko i ja 5 minuta slaveKop je napisao/la:Ma u pocetku, makar u mojoj skoli, te plase time da ne smiejs bjezat, al' malo po malo se opustas, i evo sadi evo, ovako ko ja zaglavisLBJ MVP je napisao/la:Meni je stara pričala doživljaje kada je bježala iz srednje tako da ne vjerujem da ću ja biti drugačijiKop je napisao/la: Vidjet ces kako to u srednjoj ide samo od sebe, nisam ni ja nikad u osnovnoj, evo sad zadnja godina gimnazije i imam 18 neopravdanih i smanjeno vladanje
@alfa 30 je meni se čini izbacivanje![]()
Ma nema sanse da mene sad izbace, pred ekskurziju, pa ne bi se dobro proveli, a i nije mala stvar sto sam ove 3 godine dosad bio primjeran i odlican ucenik.. malo se pomamio u 4. razredu, al' prirodno je to, valjda
LBJ MVP je napisao/la: Ja ću najvjerovatnije bit učenik generacije nikad nisam ništa učio jbg pamet,ali sam slušao na časovima ove godine svi se nastavnici žale na mene dočeko i ja 5 minuta slave![]()