Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 31 jan 2011, 01:04

Najljepši osjecaj u gimnaziji, barem meni je bio, kad znas da ce te profesor/ica sada u mozak j.ebat a ti lijepo vani, još kraj škole park, pa se lijepo moglo provoditi :P :P, šta ce se kasnije desiti nisam želio razmišljati...
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 31 jan 2011, 01:09

Meni nije bilo ljepseg osjecaja kad dodjem sa drugom pred skolu,pa kazemo hocemo na cas,pa kontas da ili ne,al uvjek je bilo ne,i lagano sa curama hodat,provodit se,al zato kad dodje cas da sabiras i oduzimas neopravdane,ruka te zaboli od pisanja..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 31 jan 2011, 01:09

LBJ MVP je napisao/la:
Kop je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la: Nije opravdao nam razrednik na kraju morao direktoricu nagovorit da nam opravda :lol:
I imao sam par neopravdanih prije :P Al ne mogu bježat ne ide stara mi predaje u školi moram se brinut za ugled familije :lol: Sljedeće godine u srednjoj će biti druga priča :mrgreen:
Vidjet ces kako to u srednjoj ide samo od sebe, nisam ni ja nikad u osnovnoj, evo sad zadnja godina gimnazije i imam 18 neopravdanih i smanjeno vladanje :D
Meni je stara pričala doživljaje kada je bježala iz srednje tako da ne vjerujem da ću ja biti drugačiji :lol:
@alfa 30 je meni se čini izbacivanje :mrgreen:
ma buraz 1 po jedan i eto ti 30, i onda korpa :lol:

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 31 jan 2011, 01:12

harry_90 je napisao/la:Meni nije bilo ljepseg osjecaja kad dodjem sa drugom pred skolu,pa kazemo hocemo na cas,pa kontas da ili ne,al uvjek je bilo ne,i lagano sa curama hodat,provodit se,al zato kad dodje cas da sabiras i oduzimas neopravdane,ruka te zaboli od pisanja..
aj harry sto lazes,kada svi znaju da si bio streber... :lol: :lol:

Kop
Kontakt:

Post Postao/la Kop » 31 jan 2011, 01:12

LBJ MVP je napisao/la:
Kop je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la: Nije opravdao nam razrednik na kraju morao direktoricu nagovorit da nam opravda :lol:
I imao sam par neopravdanih prije :P Al ne mogu bježat ne ide stara mi predaje u školi moram se brinut za ugled familije :lol: Sljedeće godine u srednjoj će biti druga priča :mrgreen:
Vidjet ces kako to u srednjoj ide samo od sebe, nisam ni ja nikad u osnovnoj, evo sad zadnja godina gimnazije i imam 18 neopravdanih i smanjeno vladanje :D
Meni je stara pričala doživljaje kada je bježala iz srednje tako da ne vjerujem da ću ja biti drugačiji :lol:
Ma u pocetku, makar u mojoj skoli, te plase time da ne smiejs bjezat, al' malo po malo se opustas, i evo sadi evo, ovako ko ja zaglavis :mrgreen:
Ma nema sanse da mene sad izbace, pred ekskurziju, pa ne bi se dobro proveli, a i nije mala stvar sto sam ove 3 godine dosad bio primjeran i odlican ucenik.. malo se pomamio u 4. razredu, al' prirodno je to, valjda 8-)
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 31 jan 2011, 01:16

alfarouqaminu je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Meni nije bilo ljepseg osjecaja kad dodjem sa drugom pred skolu,pa kazemo hocemo na cas,pa kontas da ili ne,al uvjek je bilo ne,i lagano sa curama hodat,provodit se,al zato kad dodje cas da sabiras i oduzimas neopravdane,ruka te zaboli od pisanja..
Ni blizu strebera :lol: al sto je zanimljivo,kad god sam uzeo da ucim,procitam jednu stranicu,odmah mi se spava,jbg sta ces i ja zaspim :D

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 31 jan 2011, 01:19

harry_90 je napisao/la:
alfarouqaminu je napisao/la:
Ni blizu strebera :lol: al sto je zanimljivo,kad god sam uzeo da ucim,procitam jednu stranicu,odmah mi se spava,jbg sta ces i ja zaspim :D
lazes saznao sam da trebas sad za neki dan da ides na univerzitet Oxford :lol: :lol: :lol:
znaci harry necemo te vise vidjati po forumu,jbg imaces puno da ucis :lol: :lol:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 31 jan 2011, 01:24

Od tebe se nista ne moze sakrit,ma eto odlucio sam tamo ici,mada ni americki univerzitet u Tuzli nije los,al eto kad zavrsim tamo,gdje god se pojavim u BiH diplomom sa Oxforda sva vrata su mi otvorena,mozda nekad budem clan predsjednistva BiH,kada je Tito bravar mogao biti predsjednik velike drzave kao sto je Yugoslavia,sto ja ne bih mogao biti BiH. :lol:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 31 jan 2011, 01:26

harry_90 je napisao/la:Od tebe se nista ne moze sakrit,ma eto odlucio sam tamo ici,mada ni americki univerzitet u Tuzli nije los,al eto kad zavrsim tamo,gdje god se pojavim u BiH diplomom sa Oxforda sva vrata su mi otvorena,mozda nekad budem clan predsjednistva BiH,kada je Tito bravar mogao biti predsjednik velike drzave kao sto je Yugoslavia,sto ja ne bih mogao biti BiH. :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ima li kakav kladioničarski univerzitet :lol: :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 31 jan 2011, 01:28

Ja imam preko milju izostanaka od 5 do pola 7 razreda :lol:

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 31 jan 2011, 01:29

legenda reala je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Od tebe se nista ne moze sakrit,ma eto odlucio sam tamo ici,mada ni americki univerzitet u Tuzli nije los,al eto kad zavrsim tamo,gdje god se pojavim u BiH diplomom sa Oxforda sva vrata su mi otvorena,mozda nekad budem clan predsjednistva BiH,kada je Tito bravar mogao biti predsjednik velike drzave kao sto je Yugoslavia,sto ja ne bih mogao biti BiH. :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ima li kakav kladioničarski univerzitet :lol: :lol: :lol:
ma te je vec zavrsio sta ti je legendo :lol:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 31 jan 2011, 01:33

Tako je alfa,taj sam vec zavrsio,sve same pohvale sam dobio,cak su me zvali sa bwina,bet365 da radim za njih,al sam odbio,moja diploma vredi vise,a oni mi mizernu platu daju,sramota..

AKo vam sta bude nejasno decki,javite se profesoru/dekanu za kladjenje,imam diplomu,razne nagrade sa ostalih takmicenja po svijetu.. 225-883 call me :lol:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 31 jan 2011, 01:38

harry_90 je napisao/la:Tako je alfa,taj sam vec zavrsio,sve same pohvale sam dobio,cak su me zvali sa bwina,bet365 da radim za njih,al sam odbio,moja diploma vredi vise,a oni mi mizernu platu daju,sramota..

AKo vam sta bude nejasno decki,javite se profesoru/dekanu za kladjenje,imam diplomu,razne nagrade sa ostalih takmicenja po svijetu.. 225-883 call me :lol:

225-883,nazovi moj broj javi mi se ti ,želim da čujem tvoj nježni glas nazovi zbog mene nazovi zbog nas :lol: :lol: :lol: :lol:

Hary kakav je osjećaj bio kad profesor u školi kaže izađi neću te zapisati samo da mi ne smeta (jel ti se to dešavalo) :lol: :lol: :lol:

profesore daj mi onda razradi jedan ,da se obogatim :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 31 jan 2011, 01:40

harry_90 je napisao/la:Tako je alfa,taj sam vec zavrsio,sve same pohvale sam dobio,cak su me zvali sa bwina,bet365 da radim za njih,al sam odbio,moja diploma vredi vise,a oni mi mizernu platu daju,sramota..

225-883,nazovi moj broj javi mi se ti ,želim da čujem tvoj nježni glas nazovi zbog mene nazovi zbog nas :lol: :lol: :lol: :lol:

Hary kakav je osjećaj bio kad profesor u školi kaže izađi neću te zapisati samo da mi ne smeta (jel ti se to dešavalo) :lol: :lol: :lol:
Mene nikad nije ni vidio,tako da to nisam mogao ni osjetit :lol: jednom mi je profesor historije dao 4,i jos trojici ucenika ako izadjemo sa casa,sto nas je manje to je bolje za cas..

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 31 jan 2011, 01:41

profesore daj mi onda razradi jedan ,da se obogatim :lol: :lol:
harry ja nazvao kad ono hot line :lol: :lol: :lol:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 31 jan 2011, 01:45

@alfa

To je nocna smjena,preuzela ekipa sa podrucja Majevice,nezasita cobanka na liniji je bila :D ,sad ti je otislo 15 eura na razgovor,hoces ti da njoj vices ahci ahci :lol: stari perveznjak si ti.
Zadnja izmjena: harry_90, dana/u 31 jan 2011, 01:47, ukupno mijenjano 1 put.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 31 jan 2011, 01:46

harry_90 je napisao/la: Mene nikad nije ni vidio,tako da to nisam mogao ni osjetit :lol: jednom mi je profesor historije dao 4,i jos trojici ucenika ako izadjemo sa casa,sto nas je manje to je bolje za cas..

Ja nisam moro nikad bježati sa časova ,svaki dan sam moro dobiti dva neopravdan pa kako tako ,(samo je bitno da se pojavim na času oni mene izbace )
Ali kad kaže idi molim te neću te zapisati(mi jedan preko drugog izlijećemo :lol: ) ,e to je najbolje ili kad ti kaže ništa ne moraš raditi samo mi ne ometaj čas :lol: :lol:

Ja sam najviše volio kontrolne ,potpišem se i predam i ćao đaci :lol:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 31 jan 2011, 01:47

Kop je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:
Kop je napisao/la: Vidjet ces kako to u srednjoj ide samo od sebe, nisam ni ja nikad u osnovnoj, evo sad zadnja godina gimnazije i imam 18 neopravdanih i smanjeno vladanje :D
Ma u pocetku, makar u mojoj skoli, te plase time da ne smiejs bjezat, al' malo po malo se opustas, i evo sadi evo, ovako ko ja zaglavis :mrgreen:
Ma nema sanse da mene sad izbace, pred ekskurziju, pa ne bi se dobro proveli, a i nije mala stvar sto sam ove 3 godine dosad bio primjeran i odlican ucenik.. malo se pomamio u 4. razredu, al' prirodno je to, valjda 8-)
Ja ću najvjerovatnije bit učenik generacije nikad nisam ništa učio jbg pamet,ali sam slušao na časovima ove godine svi se nastavnici žale na mene dočeko i ja 5 minuta slave :lol: :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 31 jan 2011, 01:49

Lijepi su to dani bili,volio bih vratit vrijeme samo zbog toga,druzenja,zezancije itd..

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 31 jan 2011, 01:50

LBJ MVP je napisao/la: Ja ću najvjerovatnije bit učenik generacije nikad nisam ništa učio jbg pamet,ali sam slušao na časovima ove godine svi se nastavnici žale na mene dočeko i ja 5 minuta slave :lol: :mrgreen:

nikad ti ne bi bio učenik generacije da ti stara ne radi u školi (štela )imo sam ja tako jednog bilo ih bolji od njega kolko hoćeš ,ali on učenik generacije stara nastavnica :lol: :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: spolacentra i 1 gost.