Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

vrebac86
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la vrebac86 » 27 jan 2011, 20:43

Devil je napisao/la:Zec u prvoj protiv Fenera,koliko mogu da primetim igra nekog second strikera.
zec odigro 80 min,,i vise nego dobro,,krece,,trci,,stvarno dobro,,,neznam kako ovi njegovi ovako lose stoje na tabeli protiv fenera igraju dobro,,, steta sto zeca nema na spiskumiske neigra nikako a pozvan,,ovaj pape postaje stvarno papak,,sam sebe svojim izjavama ce dokrajciti,, :( :( :? :?
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

totasef
Kontakt:

Post Postao/la totasef » 27 jan 2011, 22:19

gruezi je napisao/la:mislim da ko god ju je napravio veze o lopti nema,,,jel ta ista ekipa igrala protiv francuske (osim salihovica) i nismo suta po golu imali...shvati da ibricic i misimovic NEMOgU igrat zajedno jer su prespori obojica...moderan fudbal vise ne trpi takve igrace...
Misimovic i Ibricic out. Misimovicu hvala na svemu svih ovih godina, ali brate opao je zadnjih godinu dana drasticno. Osim one utakmice protiv poljaka, nista nije pokazao za repku. A i ne igra ni u Galati.
Ibro je super igrac, ali one milione tek treba da opravda. Jedno je Hrvatska liga a drugo reprezentacija. Svaku utakmicu protiv jacih ekipa je silio loptu i realno slabo odigrao.(Ko je pratio Hajduk u EL vidio bi). Sad je u ruskoj ligi, na vecem nivou i nadam se da ce u narednoj godini maksimalno sazreti ko igrac. Al bi mi sigurno bio prva izmjena i igrac koji ce ulaziti kad se lomi utakmica.Bar zasad...

Ibisevica/Muslimovica umjesto Ibre i Medunjanina umjesto Misketa. To je trenutno nasa najjaca ekipa.Mi sa ovako slabom odbranom nemamo druge opcije nego igrati sa 2 DMC-a, s tim da Medo moze igrati i blize golu, po potrebi.Takodjer mi, osim Salihovica i Lulica, nemamo prirodnog krila u ekipi i to nam je najslabija karika(oba lijeva). Ja ne vidim nijednog desnog krila (da vani igra) boljeg od npr Vladavica. A on je u padu sto se tice karijere i eto njega opet u Zelju za neke 2 godine, mogu se kladiti. Slovacka liga je realno slabija i od Hrvatske, tako da se nema tu sta vise reci. Imamo srecu da imamo bekove (Lulic i Mujdza)koji su dosta fizicki jaki i jaki u napadu,koji imaju snagu za utakmice sa velimi tempom, tako da uvijek mozemo ocekivati njihove prodore.Medo i Rahimic su tu da pokriju rupe u slucaju brzih kontri. Sad vi pisite formacije ovakve , onakve al kako god napravio formaciju. Jedno je na papiru drugo je na terenu.

ajvardedo

Post Postao/la ajvardedo » 27 jan 2011, 22:32

vrebac86 je napisao/la:dali je istina,,da nasa a-2 repka ,,nece nastupiti na turniru,,u americi,, :( :(
izgleda...ko da je amerika zeljna torabija i kompanije!! :D

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 28 jan 2011, 18:59

Mislim da ne bi bilo ok od Papeta da stavi Hasagica protiv Rumuna, a Begovica na klupu. Ipak, Begovic brani u puno boljoj ligi i u dobroj je formi. Ionako je Pape rekao da ce igrati samo oni igraci koji budu u dobroj formi.
Takodjer, nije ok da Misketa stavi u prvu ekipu protiv Rumuna, a on nikako nigdje ne igra. Tj. trenira samo sa drugom ekipom Galate. To nije fer prema Medunjaninu i Stilicu. Nazalost i Pjanic je zapao u krizu i nemilost trenera koji, normalno, vise forsira "svog" Francuza Gourcouffa.
Na Rahimicevoj poziciji bi trebalo uigravati neke mladje igrace. Prije svega, treba Elviru zahvaliti na svemu do sad i mislim da bi i sam razumio tu odluku.
Eto, bili smo do juce u krizi na lijevoj strani, ali mislim da sada imamo 2 kvalitetna rjesenja (Lulic i Subasic).
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 28 jan 2011, 19:02

Mah, i ovaj Pape preserava. Prvo kaze igrace oni koji igraju u svojim klubovima. Dobro, onda fino Misimovica i Pjanica neka na klupu preseli, ako tako kaze.
I ja sam za to da Begovica stavi na gol, jer je Hasagicevo vrijeme proslo, i hvala mu za sve sto je uradio za reprezentaciju, ali je sada doslo vrijeme Asmira Begovica, koji ce biti sigurno dobar nasljednik Hasagica, ako ne i bolji ;)

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 28 jan 2011, 20:40

B0SANAC je napisao/la:Mah, i ovaj Pape preserava. Prvo kaze igrace oni koji igraju u svojim klubovima. Dobro, onda fino Misimovica i Pjanica neka na klupu preseli, ako tako kaze.
I ja sam za to da Begovica stavi na gol, jer je Hasagicevo vrijeme proslo, i hvala mu za sve sto je uradio za reprezentaciju, ali je sada doslo vrijeme Asmira Begovica, koji ce biti sigurno dobar nasljednik Hasagica, ako ne i bolji ;)
Pjanic ponekad i igra nekih 30-ak, nekad 60-ak minuta, ali u zadnje vrijeme sve cesce ne igra nikako. Ako i nastavi tako, opet je zasluzio da bude u igri ispred Misketa koji nije upisao nastup za klub od 14.11.2010.

Hasagicu hvala na svemu i mislim da ne bi trebao da se buni ako bi bio rezerva Begovicu.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 29 jan 2011, 15:37

asistencija,,iz kornera Salihage ,,,vorsah za 1-0...
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 29 jan 2011, 18:37

Jahic veceras od prve minute na mjestu stopera.Vodi njegov AEK Atena protiv Xantia u gostima 0-1 8-)

EDIT: 0-2 zavrseno
Zadnja izmjena: Esii TM87, dana/u 29 jan 2011, 20:27, ukupno mijenjano 2 puta.
1921-2011

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 29 jan 2011, 20:20

Siguran sam da Torlak ima mjesta u reprezentaciji.Momak je ne prelazan.Jak u skok igri,dobar sa loptom.Danas je napravio slalom od svog pa do suprotnickog gola.

Sigurno je da je bolji od Mravca-U odbrani smo defictni,pa sto ne probati?
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 29 jan 2011, 22:15

Sanel Jahic danas odigrao 90' minuta na poziciji stopera. Hmm, cini mi se da je Pape rekao da je nespreman.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 30 jan 2011, 01:31

Igrao je lijevog stopera. Glatka pobjeda u gostima. Tek su treći na tabeli, što govori da nije ni zaslužio poziv. :lol:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 30 jan 2011, 11:00

B0SANAC je napisao/la:Sanel Jahic danas odigrao 90' minuta na poziciji stopera. Hmm, cini mi se da je Pape rekao da je nespreman.
Pape laze i petlja po obicaju. Covjek misli da niko ne moze provjerit te njegove "informacije". Sramota sta nam radi. Neke svoje licne interese stavlja ispred repke. Pa Jahic treba da bude standardan, a nije ni na spisku. Yebo ga Mravac.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 30 jan 2011, 18:29

Bori se Pandza protiv 'zivotinje' Lukakua kao lav :mrgreen:

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 30 jan 2011, 19:48

santos je napisao/la:Bori se Pandza protiv 'zivotinje' Lukakua kao lav :mrgreen:
Igra li Dialiba?
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 30 jan 2011, 19:57

Muslimović starter u derbiju protiv Arisa. 0:0 nakon sat vremena.

Visca el Višća!

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 31 jan 2011, 00:52

Cartman je napisao/la:
B0SANAC je napisao/la:Sanel Jahic danas odigrao 90' minuta na poziciji stopera. Hmm, cini mi se da je Pape rekao da je nespreman.
Pape laze i petlja po obicaju. Covjek misli da niko ne moze provjerit te njegove "informacije". Sramota sta nam radi. Neke svoje licne interese stavlja ispred repke. Pa Jahic treba da bude standardan, a nije ni na spisku. Yebo ga Mravac.
pape je moron nevidzeni...

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 31 jan 2011, 22:06

gruezi je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
pape je moron nevidzeni...
Reci nam nesto sto neznamo...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

CodOn
Kontakt:

Post Postao/la CodOn » 01 feb 2011, 20:04

Reci nam nesto sto neznamo...[/quote]

ne znas da se "ne znamo " pise odovojeno :D ;)

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 02 feb 2011, 09:48

Vidim neki su poceli i da otkazuju.Repka treba biti prije kluba.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Brazzzoo123, Goalgetter, kakarut, katalinski, Proximic, riki46, Sheyi, torbica i 54 gosta.