Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Chat
Fino raspored sutra napisite. 

- DAVID VILLA
- Kontakt:
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Treba li sutra knjige nositi? U osnovnoj je trebalo.. 

Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ne treba, al ne zaboravi da se obuces pre polaskaSexmachineboy je napisao/la:Treba li sutra knjige nositi? U osnovnoj je trebalo..

- Sexmachineboy
- Kontakt:
Dobro da si me podsjetio..alfarouqaminu je napisao/la:ne treba, al ne zaboravi da se obuces pre polaskaSexmachineboy je napisao/la:Treba li sutra knjige nositi? U osnovnoj je trebalo..![]()

Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
pa sta znam sve je moguceSexmachineboy je napisao/la:Dobro da si me podsjetio..alfarouqaminu je napisao/la:ne treba, al ne zaboravi da se obuces pre polaskaSexmachineboy je napisao/la:Treba li sutra knjige nositi? U osnovnoj je trebalo..![]()

-
- Kontakt:
Raspored je istiOTNYS_YNWA je napisao/la:Fino raspored sutra napisite.

Joj hebemu skolu valja izdrzat jos 5,5 godina pa na fakultet
- Donnie Darko
- Kontakt:
dajte molim vas saljite mi svoje msnove na pm, da vas dodajem 

Može li mi neko preporučiti neku strategiju (igricu), ali da nije zahtjevna, odnsono da se može igrati i na nešto slabijim računarima.
Usput, ako može i link za download. Hvala puno.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Imal ko budan
kakva je ovo akcija u BHT od prvog februara ja mislim,nije vezano za net,vec za dopunu kredita na mobile ?

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Knights of Honor...znam da je moj drug prilično nahvalio. Mrsko mi trazit link, ali pogledaj na Pirate Bay. Od tih strategija ja sam isto volio Tropico. Eto dvije preporuke od mene, prva je odličnam možeš uzet čak "bosnian Kingdom" i krenut u osvajanja, a u drugoj si predsjednik nekog ostrva i gradiš sve na njemu, super igra. A i smiješna je i što je najvažnije nisu uopšte zahtjevne.MinistaR je napisao/la:Može li mi neko preporučiti neku strategiju (igricu), ali da nije zahtjevna, odnsono da se može igrati i na nešto slabijim računarima.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
jel to pravis grupu hejeva pa da nas dodajes?Donnie Darko je napisao/la:dajte molim vas saljite mi svoje msnove na pm, da vas dodajem

-
- Kontakt:
cossacks ? Mada nije nesto grafika i to ali vazda sam je igrao http://thepiratebay.org/search/cossacks%20/0/99/0 eto ti torenti pa uzmi koji zelis samo nemoj da poslije ja budem kriv ako ne bude sta vljaloMinistaR je napisao/la:Može li mi neko preporučiti neku strategiju (igricu), ali da nije zahtjevna, odnsono da se može igrati i na nešto slabijim računarima.

U mene nije isti raspored bioSamo F.K.S !! je napisao/la:Raspored je istiOTNYS_YNWA je napisao/la:Fino raspored sutra napisite.![]()
Joj hebemu skolu valja izdrzat jos 5,5 godina pa na fakultet

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Je l' ti to bio prvi neopravdani u zivotu ?LBJ MVP je napisao/la:U mene nije isti raspored bioSamo F.K.S !! je napisao/la:Raspored je istiOTNYS_YNWA je napisao/la:Fino raspored sutra napisite.![]()
Joj hebemu skolu valja izdrzat jos 5,5 godina pa na fakultetJoš nam razredni ne pročita finopa dobili svi neopravdan otišli kući u četvrtak nije nam pročitao da imamo 7. čas

I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
Nije opravdao nam razrednik na kraju morao direktoricu nagovorit da nam opravdaKop je napisao/la:Je l' ti to bio prvi neopravdani u zivotu ?LBJ MVP je napisao/la:U mene nije isti raspored bioSamo F.K.S !! je napisao/la:
Raspored je isti![]()
Joj hebemu skolu valja izdrzat jos 5,5 godina pa na fakultetJoš nam razredni ne pročita finopa dobili svi neopravdan otišli kući u četvrtak nije nam pročitao da imamo 7. čas

I imao sam par neopravdanih prije

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Je l' ti to bio prvi neopravdani u zivotu ?LBJ MVP je napisao/la: U mene nije isti raspored bioJoš nam razredni ne pročita finopa dobili svi neopravdan otišli kući u četvrtak nije nam pročitao da imamo 7. čas

Nije opravdao nam razrednik na kraju morao direktoricu nagovorit da nam opravda

I imao sam par neopravdanih prije

cuj ovog frajera ugled familije

Vidjet ces kako to u srednjoj ide samo od sebe, nisam ni ja nikad u osnovnoj, evo sad zadnja godina gimnazije i imam 18 neopravdanih i smanjeno vladanjeLBJ MVP je napisao/la: Nije opravdao nam razrednik na kraju morao direktoricu nagovorit da nam opravda![]()
I imao sam par neopravdanih prijeAl ne mogu bježat ne ide stara mi predaje u školi moram se brinut za ugled familije
Sljedeće godine u srednjoj će biti druga priča

I know it seems hard sometimes but remember one thing.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
jos malo neces imati ni to...kada dobijes korpuKop je napisao/la:Vidjet ces kako to u srednjoj ide samo od sebe, nisam ni ja nikad u osnovnoj, evo sad zadnja godina gimnazije i imam 18 neopravdanih i smanjeno vladanjeLBJ MVP je napisao/la: Nije opravdao nam razrednik na kraju morao direktoricu nagovorit da nam opravda![]()
I imao sam par neopravdanih prijeAl ne mogu bježat ne ide stara mi predaje u školi moram se brinut za ugled familije

Meni je stara pričala doživljaje kada je bježala iz srednje tako da ne vjerujem da ću ja biti drugačijiKop je napisao/la:Vidjet ces kako to u srednjoj ide samo od sebe, nisam ni ja nikad u osnovnoj, evo sad zadnja godina gimnazije i imam 18 neopravdanih i smanjeno vladanjeLBJ MVP je napisao/la: Nije opravdao nam razrednik na kraju morao direktoricu nagovorit da nam opravda![]()

@alfa 30 je meni se čini izbacivanje

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.