Mislim da svi na prvu znaju za asistenciju.Dvadesettrogodišnji Nihad za Bordo tim je upisao 56 nastupa, na kojima je postigao dva pogotka i upisao jednu asistenciju, a bio je član ekipe koja je osvojila historijsku duplu krunu.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Mislim da svi na prvu znaju za asistenciju.Dvadesettrogodišnji Nihad za Bordo tim je upisao 56 nastupa, na kojima je postigao dva pogotka i upisao jednu asistenciju, a bio je član ekipe koja je osvojila historijsku duplu krunu.
Mogli bi im malo Javiera poslati na kućni prag
Zar se ne pise dobro došao? Isto je Zeljo sa Mulalicem napravio. Eh sad ili ja grijesim ili oni, a poprilicno sam siguran u to sto govorim.
Dobro si ti, ali ništa čudno za nas.JavierBosnia je napisao/la: ↑22 jan 2022, 11:57Zar se ne pise dobro došao? Isto je Zeljo sa Mulalicem napravio. Eh sad ili ja grijesim ili oni, a poprilicno sam siguran u to sto govorim.
Ali mislim da je u obliku pozdrava odvojeno, dobro dosao, dobro dosli, sto stoji i na natpisima na ulazima u grad. A dobrodosao u obliku pridjeva, tipa njegova pomoc nam je dobrodosla
Treba forsirat ove videe stvarno dižu hype, ajmo sad makedonče
Pa da, dobro došao Nihade, a kad njega opisujes onda kazes da je Nihad dobrodošao. Ono kao "on je svugdje dobrodošao".JavierBosnia je napisao/la: ↑22 jan 2022, 11:57Zar se ne pise dobro došao? Isto je Zeljo sa Mulalicem napravio. Eh sad ili ja grijesim ili oni, a poprilicno sam siguran u to sto govorim.
Ali mislim da je u obliku pozdrava odvojeno, dobro dosao, dobro dosli, sto stoji i na natpisima na ulazima u grad. A dobrodosao u obliku pridjeva, tipa njegova pomoc nam je dobrodosla
Tako jeJavierBosnia je napisao/la: ↑22 jan 2022, 11:57Zar se ne pise dobro došao? Isto je Zeljo sa Mulalicem napravio. Eh sad ili ja grijesim ili oni, a poprilicno sam siguran u to sto govorim.
Dosad si sve promasio nadam se i ovo.
Ma raja se zajebava,niko veze nema.SarajevoForza je napisao/la: ↑22 jan 2022, 12:42Mirčevski završen, naš je pa za pet minuta propalo, ništa od njeg pa idući dan opet tako u krug![]()
![]()
![]()
Informacije u vezi njega su slične ženi u PMSuSarajevoForza je napisao/la: ↑22 jan 2022, 12:42Mirčevski završen, naš je pa za pet minuta propalo, ništa od njeg pa idući dan opet tako u krug![]()
![]()
![]()