Gdje ćeš Čaršijanera u Liban poslati ccc...

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
pritisak luduje na spomen ovog imena.
Pa ja ga vec zadnjih nekoliko mjeseci aktivno vidjam po Jezeru sjedi u slasticarnoj non stop
Ideja
Skoro svaku utakmicu na jesen je bio na zapadu.
Mislim da on ode u Borac.ElCartel11 je napisao/la: ↑21 jan 2022, 17:32Ne bi bilo lose ovog Cvijanovica zaganjati kao ekstra back upa. Necu da Hebiba gledam ni u rezervama a kamoli prvoj ekipi.
VjerovatnoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 jan 2022, 17:34Mislim da on ode u Borac.ElCartel11 je napisao/la: ↑21 jan 2022, 17:32Ne bi bilo lose ovog Cvijanovica zaganjati kao ekstra back upa. Necu da Hebiba gledam ni u rezervama a kamoli prvoj ekipi.
Steta. Trebali smo malo i klupu pojacati, pogotovo desna strana nam je slaba.visokohz je napisao/la: ↑21 jan 2022, 17:37VjerovatnoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 jan 2022, 17:34Mislim da on ode u Borac.ElCartel11 je napisao/la: ↑21 jan 2022, 17:32Ne bi bilo lose ovog Cvijanovica zaganjati kao ekstra back upa. Necu da Hebiba gledam ni u rezervama a kamoli prvoj ekipi.
I ja sam to pomislio neki dan, baš perverzno izgleda.
Meni su upale u oči one torbe. Generalno, oprema je vrhGalileoGalilei je napisao/la: ↑21 jan 2022, 18:01I ja sam to pomislio neki dan, baš perverzno izgleda.
Rekao je Vasoski da nećemo sakupljati i gomilati bezveze igrače. Kakav ebeni Cvijanović..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.